Arama sonuçlarınız

1. w5min

Motosiklet önerisi

V-strom 650. :)
  2. w5min

Keyif sorgusu

Ben sadece 2 bin zam aldım haftanın 6 günü sabah 9 akşam 6 mesai yapıyorum
  3. w5min

Keyif sorgusu

Gece gece kahkaha attım vallahi :D halbuki ufacik bir soru sormuştum.... : (((88
  4. w5min

Keyif sorgusu

Tomy amca özel değilse birşey soracaktım, neden düşük cc geçtin?
  5. w5min

Keyif sorgusu

Bende aynı şekilde oflaya puflaya çalışırım ama elimdeki işi de yaparım oflasamda puflasamda bu çarkın bir şekilde dönmesi lazım :D 1769430679 Aynısını yazacaktım şimdi :D :D
  6. w5min

Uzun Yol Tavsiyesi

Çıkmadım hocam hava şartlarından dolayı, yaz ayında çıkmayı düşünüyorum sadece biraz fikir almak istedim ki en azından aklımda bulunsun
  7. w5min

Uzun Yol Tavsiyesi

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim, yaz ayında böyle bir tur yapmayı düşünüyordum (günü birlik). hızıma veya devire nasıl dikkat edebilirim ortalama hızım ne kadar olmalı?
  8. w5min

Uzun Yol Tavsiyesi

Herkese merhaba, motorum CF Moto NK250 ve yaklaşık 500 km tek sefer (gidiş–dönüş toplam 1000 km) uzun yol planlıyorum; bu mesafelerde nelere dikkat edilmeli, nelerden kaçınılmalı ve özellikle 250 cc naked motorla uzun yol yapanların deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
  9. w5min

Shoei'nin yeni Aerodinamik kaskı

Kare pijamalı gencoların yeni gözdesi
  10. w5min

İkinci motosiklet?

CRF 250
  11. w5min

Yardımcı olurmusunuz.

Motor belli, Performansı belli, Dişli değiştirip motorla oynamaya ne gerek var?
  12. w5min

Motor 6'ci viteste hızlanmıyor??

Yorumlarda gerekli cevaplar zaten verilmiş daha da yazmaya gerek yok (y)
  13. w5min

Motosiklet Garantisi hk.

Garantinin bir cacığa yaradığını düşünmüyorum şahsen az önce servise gittim. Göstergede motor ışığı yanıyordu ve sürekli fan açıktı 10 saniyelik bir iş için 200 tl aldı benden parasında değilim fakat garantisi devam eden bir araç bu sonuçta kullanıcı kaynaklıda bir sorun yok ben neden para...
  14. w5min

Küçük hacimli motosikletlerle tura çıkmak

Yakında bu konuyla alakalı bir konu açmayı düşünüyorum bakalım....
  15. w5min

Buyrun part 2 sizlerle

Kim demiş türkler çok gergin diye :D
  16. w5min

Buyrun part 2 sizlerle

Takipci ugruna olup gidecek. Yazık valla acıyorum bunların haline.
  17. w5min

Buyrun part 2 sizlerle

Video sanırım ihlal yemiş göremeyenler için buradan atıyorum 1767534216 Abi ben biraz instagram hesabına baktım da bu abla harbiden normal değil :D
  18. w5min

Buyrun part 2 sizlerle

İnan ikinci cümlen gerçekleşse üzülmem herhalde.
  19. w5min

Buyrun part 2 sizlerle

Geçenlerde yine bunun kazasını konuşuyorduk buyrun size ikincisi
  20. w5min

1.Ocak.2026 - Evde hımbıl hımbıl oturmayıp OMM.ci abilerimizin geleneğini yaşattık

Abi senden biraz GS sürücüsü vibe’ı alıyorum, öyle misin acaba? 😄 Şaka bir yana, hayatı motor üstünde geçmiş; şu sıralar tek derdi evde takılıp keyfine bakmak, hobi olarak da motor sürmek ve köfte ekmek yemek olan biri gibi hayal ediyorum seni. Bu arada benzinlikte sigara içerken dönen muhabbeti...