Keyif sorgusu

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Dün köfte ayağına otobandan 110 km gittim ve aynı yolu döndüm. Hava güzeldi ama deli gibi rüzgar vardı. Lanet gitsin 250 cc'sine de tek silindirine de diye ayrı ayrı küfrettim. Hem tapagaz gidiyorsun, rüzgardan motor gitmiyor, hem de kol gibi benzin yakıyor. Valla çift silindir, 60-70 bg aşağısı motosiklet hikaye.
hani her motorla uzun yol yapıyordun :)

Motosikleti
Triumph Trident 660
Yapılır, yapılmaz değil ama çok sabır gerekiyor.
O sabır ben de yok abi onun icin yapmıyorum haftasonu arkadaşa hornet500 aldık sarıyerden kadıköye geçtik takıldık ettik, tadını çıkara çıkara gazlıyor benimki zortingen tabii

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
O sabır ben de yok abi onun icin yapmıyorum haftasonu arkadaşa hornet500 aldık sarıyerden kadıköye geçtik takıldık ettik, tadını çıkara çıkara gazlıyor benimki zortingen tabii
Geçen ben de İzmir Bayraklı'da Honda'ya gidip Cbr 500 ve Hornet 500'ü inceledim. Hornet'in önüne küçük bir tur camı uydurulursa bence güzel motor, alınır.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
1 senedir tuareg bakıyorum beğendiğim 50 tane ilan vardı şimdi motorları sattım alıcam bütün ilanlar kayboldu

Motosikleti
Triumph Trident 660
Geçen ben de İzmir Bayraklı'da Honda'ya gidip Cbr 500 ve Hornet 500'ü inceledim. Hornet'in önüne küçük bir tur camı uydurulursa bence güzel motor, alınır.
Geçen ki kampanyadan bahsetmiştim ona değerlendirip aldı 400 kağıda şehir içi naked severler için gayet uygun.

Motosikleti
D400
Ben normalde herşeye hayıflanan,birisiyim çalışırken oflaya puflaya çalışırım, abiler banaa ohoo senin yaşın daha genç deyip durur ,siz benden daha erken doğdunuz diye benim sıkılmaya bunalmaya hayıflanmaya hakkım yok mu yani sizin ki canda benimkisi can değil mi neyse...
Ama motosikletin üstünde her koşulda hava sartlarında sürme isteğim daha çok artıyor, kış sezonu geldiği zaman cantamda yağmurluk hazır şekilde durur,zabah uyanırım penceyere bakmam bile kolay kolay. giyerim ekipmanı ,totom dona dona giderim işe zeusa selam söylerim ,millet bana der sen manyak mısın bu havada binilir mi ,manyağım abi ben de bundan zevk alıyorum.

tamam konu açılmasının amacı ne bizden beklediğin nedir

aslansın kaplansın helal olsun mu diyelim

Ben normalde herşeye hayıflanan,birisiyim çalışırken oflaya puflaya çalışırım, abiler banaa ohoo senin yaşın daha genç deyip durur ,siz benden daha erken doğdunuz diye benim sıkılmaya bunalmaya hayıflanmaya hakkım yok mu yani sizin ki canda benimkisi can değil mi neyse...
Ama motosikletin üstünde her koşulda hava sartlarında sürme isteğim daha çok artıyor, kış sezonu geldiği zaman cantamda yağmurluk hazır şekilde durur,zabah uyanırım penceyere bakmam bile kolay kolay. giyerim ekipmanı ,totom dona dona giderim işe zeusa selam söylerim ,millet bana der sen manyak mısın bu havada binilir mi ,manyağım abi ben de bundan zevk alıyorum.
Cidden soğukta motor kullanmak ayrı bir zevk ama riskleri de var yüz felci vs. bu yüzden ona göre giyinmekte lazım . Geçenlerde −3 derecede yarı ıslak bir şekilde Kadıköy'den Sakarya'ya döndüm eve vardığımda motoru açık garaja soktuğumda fark ettim ellerim çalışmıyor 😂 motorun gidonunu kilitleyemedim sonra sıcak duşa giriyim düzelir dedim duştayken ayaklarımı da hissetmediğimi fark ettim kaynar sıcaklıkta 2 3DK suyu ayaklarıma tutarak sıcaklığını ayarlamaya çalıştım sonra ayaklarımı hissetmeye başlayınca anladım ayaklarımı bir tık yakmışım o gün tövbe ettim 50KM üstünde yollarda havada 1 damla yağmur varsa kesinlikle motor sürmem

Motosikleti
Triumph Trident 660
tamam konu açılmasının amacı ne bizden beklediğin nedir

aslansın kaplansın helal olsun mu diyelim
Sen niye actığım başlıkları sorguluyorsun kendim çalıp kendi oynadığım bir metin işte engelleyebilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cidden soğukta motor kullanmak ayrı bir zevk ama riskleri de var yüz felci vs. bu yüzden ona göre giyinmekte lazım . Geçenlerde −3 derecede yarı ıslak bir şekilde Kadıköy'den Sakarya'ya döndüm eve vardığımda motoru açık garaja soktuğumda fark ettim ellerim çalışmıyor 😂 motorun gidonunu kilitleyemedim sonra sıcak duşa giriyim düzelir dedim duştayken ayaklarımı da hissetmediğimi fark ettim kaynar sıcaklıkta 2 3DK suyu ayaklarıma tutarak sıcaklığını ayarlamaya çalıştım sonra ayaklarımı hissetmeye başlayınca anladım ayaklarımı bir tık yakmışım o gün tövbe ettim 50KM üstünde yollarda havada 1 damla yağmur varsa kesinlikle motor sürmem
Yağmurluk ve elcik ısıtma ,ön cam,içlik,pinlock ve sevda kesinlikle şart bu havalar için 😁

Sen niye actığım başlıkları sorguluyorsun kendim çalıp kendi oynadığım bir metin işte engelleyebilirsin

Yağmurluk ve elcik ısıtma ,ön cam,içlik,pinlock ve sevda kesinlikle şart bu havalar için 😁
Hiç biri olmadan yapınca sonuç yazdığım gibi oluyor 😂

Motosikleti
D400

cevap almak istediğin bir başlık, forum oldugu için konu actıgına göre bir isteğin vardır ne istion onu sordum

iyilik de yaramıyor yahu :D

Motosikleti
Triumph Trident 660
cevap almak istediğin bir başlık, forum oldugu için konu actıgına göre bir isteğin vardır ne istion onu sordum

iyilik de yaramıyor yahu :D
Yok ben biraz blog,muhabbet olsun diye yazıyorum üstteki de bir anısını paylaşmış hoşsohbet işte 😁

Bende aynı şekilde oflaya puflaya çalışırım ama elimdeki işi de yaparım oflasamda puflasamda bu çarkın bir şekilde dönmesi lazım :D

hani her motorla uzun yol yapıyordun :)
Aynısını yazacaktım şimdi :D :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Gençler her motorla uzun yol yapılır. Hep derim; "elinizde ne varsa onunla yola çıkın" diye. Ben de elimdekiyle yola çıkıyorum. Motor kuvvetsiz ya da skindirik diye yola çıkmamazlık etmiyorum. Tabi ki eski kuvvetli motorumla aldığım keyif daha fazlaydı ama şimdilik bunun için yapacak bir şey yok. Havalar güzelken sağlık ve maddi imkan varsa evde hımbıl hımbıl oturmaktan iyidir düşük cc ile bile olsa yollarda olmak.

Motosikleti
Ns200 15"
Gençler her motorla uzun yol yapılır. Hep derim; "elinizde ne varsa onunla yola çıkın" diye. Ben de elimdekiyle yola çıkıyorum. Motor kuvvetsiz ya da skindirik diye yola çıkmamazlık etmiyorum. Tabi ki eski kuvvetli motorumla aldığım keyif daha fazlaydı ama şimdilik bunun için yapacak bir şey yok. Havalar güzelken sağlık ve maddi imkan varsa evde hımbıl hımbıl oturmaktan iyidir düşük cc ile bile olsa yollarda olmak.
Spontini ile Bursa'dan Erdek'e dağ yollarından asfaltın olmadığı yerlerden gidip anayoldan da dönmüştüm, ufacık tekerlek ile taşlık yollardan gittim. Elbette uzun yol için yüksek hacimli motosikletler ile daha rahat gidiliyor ama düşük hacimli motosikletlerle farklı bir macera oluyor.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
İmkan dahilinde tabii ki, Bakın Mert'e 125cc hero ile her yere gidiyor adam. Ancak tommy'e katılıyorum düşük cc ile yolda olma meselesi gerçekten keyif vermiyor. Yüksek cc'ye alıştıktan sonra geri dönüşü yok o işin. Aygır 1 kere çiftleşirse sonrasında kısrağın kokusunu aldığı her an kontrol edilemez bi hale gelir. Biniciyi sallamaz huysuzluk eder. İğdiş edilse bile tam olarak fayda etmez artık. Yüksek cc motosiklete alışıp düşük cc'ye geçme meseleside o hesap. Tommy yine biniyor. Ben büyük motoru sattığımdan beri yaklaşık 2 aydır motora binmedim diyebilirim. Motosiklet konusunda doyum noktama da ulaştım gerçi biraz. Ama büyük cc'den sonra küçük cc yüzüne bakılmayacak hayırsız evlat muamelesi görüyor.

Tomy amca özel değilse birşey soracaktım, neden düşük cc geçtin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar