Keyif sorgusu

Gece gece kahkaha attım vallahi :D halbuki ufacik bir soru sormuştum.... : (((88

şikayet edeceğiz, söyleneceğiz, oflayıp puflayacağız ama işimiz neyse onu da yapacaz kardeş, bu iş böyle.
bak gavur ne demiş "mama raised a complainer not a quitter, i'll get the job done but you'll hear about it" yani diyor ki tüm işverenlerin aq bu maaşlar ne i*neler

Motosikleti
Triumph Trident 660
şikayet edeceğiz, söyleneceğiz, oflayıp puflayacağız ama işimiz neyse onu da yapacaz kardeş, bu iş böyle.
bak gavur ne demiş "mama raised a complainer not a quitter, i'll get the job done but you'll hear about it" yani diyor ki tüm işverenlerin aq bu maaşlar ne i*neler
Ay sonu geldi daha ne kadar zam aldığımı bilmiyom aq ben sövmeyimde kim sövsün

Ay sonu geldi daha ne kadar zam aldığımı bilmiyom aq ben sövmeyimde kim sövsün
ben de bilmiyorum, konuşmaya da çalıştım 3 senelik çalışan olduğum için çok yanaşmadılar :D 3 senelik he, ilk defa zam istemeye gittim .d neyse babuş iyi yer bulup kaçacaz ya da kendi ai influencerımı yaratıp dayı falan dolandırıcam.

Motosikleti
Ns200 15"
ben de bilmiyorum, konuşmaya da çalıştım 3 senelik çalışan olduğum için çok yanaşmadılar :D 3 senelik he, ilk defa zam istemeye gittim .d neyse babuş iyi yer bulup kaçacaz ya da kendi ai influencerımı yaratıp dayı falan dolandırıcam.
Dağ yolundaki kıraathanelerde dolandırılmayı bekleyen bir sürü dayı var. :D

• Haha
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Triumph Trident 660
Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Burak sağlık varsa en zenginsin yaş da genç .
Bura da senin yaşın da olmak isteyip 24 saat çalışayım diyecek bir ton adam var :)
Çok daraldığın da atla motosiklete bir acile git gez 20 dakika hastanede.
Ya da gasilhaneye git 5 dakika yeter.
Hayat boş sıkılarak geçirme ..
Genç adamsın
Bir gün akşam arkadaşımla motosiklet sürmeye çıkacaktık. Ben buluşma noktasına erken gittim bekliyorum, yakınında bir hastane var. Hastanenin oralardan bir bağrışma sesleri gelince motosikletten indim yürümeye başladım. Yaklaştıkça adamın "Oğlum gitti oğlum, ilkini kaybettim ikincisini de koruyamadım." diye haykırdığını duyunca olduğum yerde kalakaldım buz kestim. Yıllar geçti o an gözümün önünden gitmez, adamın sesi halen kulaklarımda. Sorsak herkesin derdi var ancak biraz durup kendimizi sorgularsak elle tutulur kaç derdimiz kalır?

Bir gün akşam arkadaşımla motosiklet sürmeye çıkacaktık. Ben buluşma noktasına erken gittim bekliyorum, yakınında bir hastane var. Hastanenin oralardan bir bağrışma sesleri gelince motosikletten indim yürümeye başladım. Yaklaştıkça adamın "Oğlum gitti oğlum, ilkini kaybettim ikincisini de koruyamadım." diye haykırdığını duyunca olduğum yerde kalakaldım buz kestim. Yıllar geçti o an gözümün önünden gitmez, adamın sesi halen kulaklarımda. Sorsak herkesin derdi var ancak biraz durup kendimizi sorgularsak elle tutulur kaç derdimiz kalır?
Haklısın ancak başka insanların dertlerini kendi derdimiz gibi görmedikçe ateş hep düştüğü yeri yakacak. Ölen birini geri getiremeyiz yada hastalığa çare olamayız ama ; haksızlığa, adaletsizliğe, eğitimsizliğe, emperyalizme dur diyebiliriz. Kendi insanımızı koruyabiliriz. Bütün bunları dert gibi görmeyip sadece ölüm ve hastalık gibi şeyleri dert olarak gördüğümüz için daha yolun çok başındayız.
Oysa, beslenmesi yetersiz olduğu için hastalanan ve ölen çocukları, temiz su olmadığı için hastalanan bebeleri, trafik terörünün aldığı canları, fakirlikten dolayı terör tuzağına düşen gençleri, cahillikten ve ilgisizlikten dolayı uyuşturucu ve alkole alışan gençleri, marifetmiş gibi sigarayı, kavgayı erkeklik gibi gören çocukları korumak bizim de derdimiz olmalı. Çünkü bugün bunlar başkasının başına geliyorsa, yarında bizim başımıza gelecek demektir.
Gerçek bir halk gibi, yardımlaşmayı ve dayanışmayı öğrenmemiz lazım. Bizbirimizin dertlerine çare olmamız lazım. Oysa yolda yatan birini görsek başımızı çevirir geçeriz. Tam da olmamızı istedikleri gibi davranıyoruz. "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın. Aman canım beni ilgilendirmez."
Daha yeni depremden dolayı binlerce insanımızı kaybettik. Kimler hatırlıyor? Kimler yardım eli uzatıyor? Unutuldu gitti. Bizi biz yapan değerlerimizi kaybediyoruz. Çok üzülüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar