- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
Ee bir o kalmış zatendede mi deseydi![]()
Ee bir o kalmış zatendede mi deseydi![]()
ayda 21 bin lira yapar. günde bir bira içte senin şu monitörü güncelleyelim en azındangünde 7 tane bira içen biri olarak ben bile bu kadar hayıflanmıyorum dostum,belki içmesem hayıflanırım orası ayrı
Dayı niye cevap vermiyosun?Ee bir o kalmış zaten
hayır hatırası var diye kopamıyorumayda 21 bin lira yapar. günde bir bira içte senin şu monitörü güncelleyelim en azından
Senin açtığın konuyu uçurmuşlar.hayır hatırası var diye kopamıyorum
Dalga mı geçiyorsun kardeş amca falan?
He yaw rezil kepaze olduk gençlereBana da gençler amca demeye başladığında sağıma, soluma bakmıştım, bunlar kime diyor diye.
Hele bayanlar demeye başladığında bazı şeylerin bittiğini anlıyorsun.![]()
kim bilir hangi kuralı ihlal ettik?hayır hatırası var diye kopamıyorum
He yaw rezil kepaze olduk gençlere![]()
Ay sonu geldi daha ne kadar zam aldığımı bilmiyom aq ben sövmeyimde kim sövsünşikayet edeceğiz, söyleneceğiz, oflayıp puflayacağız ama işimiz neyse onu da yapacaz kardeş, bu iş böyle.
bak gavur ne demiş "mama raised a complainer not a quitter, i'll get the job done but you'll hear about it" yani diyor ki tüm işverenlerin aq bu maaşlar ne i*neler
ben de bilmiyorum, konuşmaya da çalıştım 3 senelik çalışan olduğum için çok yanaşmadılarAy sonu geldi daha ne kadar zam aldığımı bilmiyom aq ben sövmeyimde kim sövsün
Dağ yolundaki kıraathanelerde dolandırılmayı bekleyen bir sürü dayı var.ben de bilmiyorum, konuşmaya da çalıştım 3 senelik çalışan olduğum için çok yanaşmadılar3 senelik he, ilk defa zam istemeye gittim .d neyse babuş iyi yer bulup kaçacaz ya da kendi ai influencerımı yaratıp dayı falan dolandırıcam.
var hakikaten, bi tane pc alayım ben, gireyim bu işe aq ya. aylık 1600 liraya hayvan gibi higgsfield ai alıyosun, video ses foto moto her şey yapılır..Dağ yolundaki kıraathanelerde dolandırılmayı bekleyen bir sürü dayı var.![]()
Ben sadece 2 bin zam aldım haftanın 6 günü sabah 9 akşam 6 mesai yapıyorumAy sonu geldi daha ne kadar zam aldığımı bilmiyom aq ben sövmeyimde kim sövsün
Burdaki dayıları dolandırarak motoru yenileme fikrivar hakikaten, bi tane pc alayım ben, gireyim bu işe aq ya. aylık 1600 liraya hayvan gibi higgsfield ai alıyosun, video ses foto moto her şey yapılır..
Şerefsizler...Ben sadece 2 bin zam aldım haftanın 6 günü sabah 9 akşam 6 mesai yapıyorum
Bir gün akşam arkadaşımla motosiklet sürmeye çıkacaktık. Ben buluşma noktasına erken gittim bekliyorum, yakınında bir hastane var. Hastanenin oralardan bir bağrışma sesleri gelince motosikletten indim yürümeye başladım. Yaklaştıkça adamın "Oğlum gitti oğlum, ilkini kaybettim ikincisini de koruyamadım." diye haykırdığını duyunca olduğum yerde kalakaldım buz kestim. Yıllar geçti o an gözümün önünden gitmez, adamın sesi halen kulaklarımda. Sorsak herkesin derdi var ancak biraz durup kendimizi sorgularsak elle tutulur kaç derdimiz kalır?Burak sağlık varsa en zenginsin yaş da genç .
Bura da senin yaşın da olmak isteyip 24 saat çalışayım diyecek bir ton adam var
Çok daraldığın da atla motosiklete bir acile git gez 20 dakika hastanede.
Ya da gasilhaneye git 5 dakika yeter.
Hayat boş sıkılarak geçirme ..
Genç adamsın
Haklısın ancak başka insanların dertlerini kendi derdimiz gibi görmedikçe ateş hep düştüğü yeri yakacak. Ölen birini geri getiremeyiz yada hastalığa çare olamayız ama ; haksızlığa, adaletsizliğe, eğitimsizliğe, emperyalizme dur diyebiliriz. Kendi insanımızı koruyabiliriz. Bütün bunları dert gibi görmeyip sadece ölüm ve hastalık gibi şeyleri dert olarak gördüğümüz için daha yolun çok başındayız.Bir gün akşam arkadaşımla motosiklet sürmeye çıkacaktık. Ben buluşma noktasına erken gittim bekliyorum, yakınında bir hastane var. Hastanenin oralardan bir bağrışma sesleri gelince motosikletten indim yürümeye başladım. Yaklaştıkça adamın "Oğlum gitti oğlum, ilkini kaybettim ikincisini de koruyamadım." diye haykırdığını duyunca olduğum yerde kalakaldım buz kestim. Yıllar geçti o an gözümün önünden gitmez, adamın sesi halen kulaklarımda. Sorsak herkesin derdi var ancak biraz durup kendimizi sorgularsak elle tutulur kaç derdimiz kalır?
Bak ne buldumBurdaki dayıları dolandırarak motoru yenileme fikri
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şerefsizler...