Arama sonuçlarınız

1. tommygun

Muğla İçi Motor Önerisi

Beklentilerinizi okuduk ama bütçe, tecrübe ve becerilerinizi bilmiyoruz. Her sınıftan motor önerisi istemişsiniz ama bence alıştığınız motor tipi ve cc'den devam edin. Sakar'dan aşağı ineceksiniz diye sabah akşam diz değdirecek haliniz yok, dağ yoluna gideceksiniz diye tüm gün toprakta...
  2. tommygun

2023-2024 model MT-25'ler de yatak sarma problemi

Şu toprak, mıcır yollarda da bir ben tırsıyorum sanırım.
  3. tommygun

Eşit şartlarda motorlarla firkete virajların olduğu asfaltta kapışsanız seni çoğaltır. Çift vurur, tek sayar. Adamın sorunu eşit şartlarda olmamak ve aşırı mütevazilik.. Toprakmış, Allah'ın unuttuğu yerlermiş, olmayan yollarmış tarlada bağda sürmekmiş çoğumuzun umrunda bile değil.
  4. tommygun

Sport Touring Arayışı ve Tavsiye Beklentisi

Ben bilmem, ben anlamam. Bahsettiğin makineler 30 senelik. Şu an dünya farklı bir yönelimde, eskiden araziye gireceğin makineler şu an daha küçük ön jant ve uzun bacaklarla sport touring diye pazarlanıyor.
  5. tommygun

Yine olmazdı, oturuş pozisyonu daha dik
  6. tommygun

Yani, evet..Böyle örnek gösterdiğimizde daha iyi anlaşılıyor.
  7. tommygun

Ahali kolay anlasın diye şöyle tarif edelim; eskileri uzaktan yarış motoruna benzeyip nispeten dik oturuşlu daha yüksek gidonlu makineler. Yeniler ise anlamayan adamın "enduro" diyeceği, uzun bacaklı makineler.
  8. tommygun

Kapı gıcırtısı cinayeti: Bu toplum nereye gidiyor?

İş değişikliği yaptım, 1 aydır Bursa'da ikamet ediyorum. Hayatımda ilk defa bir siteden ev tuttum. Öncelikle gece gündüz sokaktaki köpekleri besleyen giriş kat komşum ve 5. kat komşum (şişman ve nursuz kadınlar) hariç kimseyi düzenli olarak görmüyorum. Asansörde, bahçede, otoparkta, ortak...
  9. tommygun

Kawasaki'nin eskiden Er6 F/N , Versys'te, günümüzde ise Ninja 650, Z 650, yine Versys'te kullandığı 650 cc çift silindir blok keyiflidir ama yatak sardıran da epey vardır. Versys iyidir, hoştur ama günümüzde biraz demode ve güçsüz kaldı. 100.000 küsür km Kawa kullanan bir kullanıcı olarak...
  10. tommygun

Motor Hakkında Soru?

O su kolay kolay girmez merak etmeyin. İçiniz rahat olsun isterseniz yanınıza 2-3 lt benzin alın, bir de ince hortumla bidon, bidonu yakıt deposu seviyesinin altına konumlandırın ve depoya soktuğunuz hortumdan pipetle ayran içer gibi emiş yapın, benzin gelmeye başladığında ağzınızdan çekin...
  11. tommygun

Medley satıp Forza’ya vs geçmek

150 cc hafif bir motordan 250 cc daha heybetli ve ağır bir motora geçtiğinizde aman aman bir performans farkı hissetmeyeceksiniz. Çok az. Motorunuzu illa değiştirmek istiyorsanız 400 cc ve üstü bir maxiscooter bence daha iyi olur. Anahtarsız çalıştırma gibi bir hevesinizi okuduğumda istemsizce...
  12. tommygun

Kırmızı Grom'u çalmaya çalıştılar

Geçmiş olsun. Kameranın günümüzde bir caydırıcılığı kalmadı. Kask takarak gelip çalıyorlar, ara ki bulasın. Benim size önerim 2 tane sağlam zincir kilit. Yere sabitleme imkanı yoksa da problem değil, arka tekerden geçirin ve yukarıda artçı selesi üstünde kilitleyin. Öbür zincir kilit ya da kalın...
  13. tommygun

Eski nesil Duke 390'larda vardı, yeni nesilde ben hiç duyduğumu hatırlamıyorum.
  14. tommygun

CFMoto 450SR şeytanın oyuncağı mı?

Kırmızı ışıklarda ne zaman bir Sr 250/450 görsem ışık yeşile dönerken hafiften gaz veriyorum ve yol uygunsa biraz hızlı bir kalkış yapıyorum ama sonrasında yavaşlıyorum. O sr'lı kardeşlerin hemen hemen hepsi bunu bir yarışa davet sanıyor ve hemen gaz açıyorlar. Tabi ben devam ettirmediğim için...
  15. tommygun

Nasıl geçti sınavlar?
  16. tommygun

N'ooldu len uzun aran 10 gün mü sürdü? :)
  17. tommygun

İstanbul-marakeş motosiklet turumun videosu hazırdır iyi seyirler

Videoyu buradan paylaştığın ve buradan izlediğimiz için like basamıyoruz. Like için ayrı sekmede Youtube sayfasına gitmemiz gerekiyor. Bence bu tembellik nedeniyledir.
  18. tommygun

fortegt riding sport 2001054 alinir mi

Omuz ve kollardaki siyah kısımları 1-2 sezonda güneşten dolayı kızıllaşıyor ama bembeyaz modeli var 4'ün, onda sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
  19. tommygun

Yok yahu 800'lerin tipi fena değil, ben de kötü bulmuyorum.
  20. tommygun

Helal be Memo motorla gezi ve forumda paylaşım standardını arşa çıkardın.