Arama sonuçlarınız

1. tommygun

Başlangıc Motoru Önerisi Dominar D250

Gayet güzel bir başlangıç motoru olur. Şimdiden hayırlı olsun, kapalı alan hakimiyet eğitimi almasını hatırlat, böylelikle adaptasyon süreci hızlanır.
  2. tommygun

sport touring tavsiyesi

V7 biraz Nc gibi, sürdüm, çok erken kesiciye giriyor. bir bakmışsın 6-7000 devirde redline ama sürüş hissiyatı çok farklı mükemmel.
  3. tommygun

4 Zamanlı Motorlarda 2 Zamanlı Motor Yağı İlavesi

İsmet Abi sende de bir Heisenberg olma potansiyeli varmış da dürüst bir yaşam seçmişsin. Sendeki kimyaya olan ilginin çeyreği bende olsa şu an en azından bir Abuzer Kömürcü olmuştum
  4. tommygun

Sivas'ta 1. Motosiklet festivali..

Ahmet Abi sanki ortamda bir erkeğe üç erkek düşecekmiş gibi.
  5. tommygun

NC750 DCT Hakkında

Mabadımdan kan alınır. İçimden geçerler. :)
  6. tommygun

NC750 DCT Hakkında

Dct'li Nt 1100 kullandım, bence berbat bir şey. Nc için de Dct'li versiyonu benlik değil ama mesela senede 20-25000 km bende banko, bu nedenle Nc benim için uygun bir seçenek. Ha daha heyecanlı bir Avrupalı motor alırsam da o km'leri o motorla yapmam, şimdiki 250 cc durur, fik fik işleri 250 cc...
  7. tommygun

sport touring tavsiyesi

Yüksek cc her türlü kaçar. Önemli olan sollamalarda daha zayıf motorla trafikte mücadele edebilmek
  8. tommygun

Muğla İçi Motor Önerisi

Gidersin gitmesine de öyle 20-30 km hızla kanser olursun. 50 cc motor, 125'liğe çevrilse bile o yollar için çok zayıf, çok güçsüz. Ne amortisörleri amortisör, ne de frenleri fren. İnşallah daha farklı bir motorun olur.
  9. tommygun

Motorum Çok Oturaklı Gelmiyor

Rüzgar bu işin doğasında var. Motorunuzun önünde tur camı yok mu? Varsa da sizin boy için yeterli gelmiyor mu?
  10. tommygun

sport touring tavsiyesi

Abi işte biz onu yokuş yukarı, 250 cc tek silindirle yapmaya çalışıyoruz :)
  11. tommygun

Muğla İçi Motor Önerisi

Artçılı zor, bırak artçın otobüse binsin. Motorun ömründen yeme, yaz sezonu arkada oluşacak trafikten ötürü sen de küfür yeme.
  12. tommygun

Bajaj Pulsar N250 Garanti Sorunu: 6.700 km'de Motor Bloğu Açılması ve Servis Hukuksuzluğu

Bajaj da almayacağız, hatta motosiklet de kullanmayacağız.
  13. tommygun

Bajaj Pulsar N250 Garanti Sorunu: 6.700 km'de Motor Bloğu Açılması ve Servis Hukuksuzluğu

Gel de matematik bilmeyen adamdan motor al. Acaba yağ değişimi 5.000'de bir miydi yoksa 50.000'de bir miydi? :)
  14. tommygun

Bir diğer ödlek de geçmişte Cbr 500r'ını çaldırtmış, motorun parçaları Pendik'te bir yedek parçacı/özel serviste bulunmuştu. Konu başlığı açıldı, Google'da firmanın içinden geçtik, çalıntı mal satıyor dedik. Sonra bu konu başlığını bile korkudan sildirtmişti o bereketsiz. Haklıysan...
  15. tommygun

En kıl olduğum iş de budur. Sıkıntı yaşarsın, forumu ayağa kaldırırsın, millet karınca kararınca destek olmaya çalışır, sonra firmadan ya sorununun çözülmesi sözü verilir ya da hukuki yaptırım tehdidi gelir, hemen geri vites, hemen "konu silinsin" Zamanında Mts takip cihazları için aynı haltı...
  16. tommygun

RS200 BMW maskesi alımı

O zaman esnaf lokantası olmaz fine dining restaurant olurdu :)
  17. tommygun

RS200 BMW maskesi alımı

Babanın esnaf lokantasının ithalat yapma şansı yok.
  18. tommygun

RS200 BMW maskesi alımı

Bireysel ithalat diye bir şey kalmadı artık. Türkiye'de 3000'e bulmuşsan hemen al bence, öteki türlü gümrük müşaviri girecek işin içine maliyetin bir kaç kat artacak.
  19. tommygun

Kawasaki er 6f

Açık konuşayım; 200.000'e eski Cbr 500R alsan daha az sıkıntı sorun yaşarsın ve daha uzun süre kullanırsın.
  20. tommygun

Kawasaki er 6f

Değerli dostum, bahsettiğimiz motor Kawasaki'nin geçmişi en kirli motorlarından biri, üstelik yüksek km sayılabilen, hor kullanılmış bir kurs motoru. Ben FB'da ErF/N Türkiye grubunun moderatörlerinden biriyim, yıllar içinde envai çeşit sorun ve sıkıntı duydum, okudum. İzmir'de evet kağıt...