Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2-3 hp daha fazla , yedek parçası daha ucuz ve biraz daha kaliteli bir motorun olmuş olacak bunun haricinde 250cc tek silindirden 250cc tek silindire geçmek mantıksız. Yerinde olsam en azından voge 525rr alana kadar elimdekini değiştirmezdim.
Gösterge bozuksa kmsi meçhul. Sıfır gösterge 3-4bin tl civarı fiyatı var ek olarak kablolar gerilip koptuğu içinde bozulabiliyor. Yerinde olsam daha düşük km hatasız ilanlara bakarım arasında maksimum 10.000tl oynar
Başlangıç motoru 200cc 250cc olmaz 100 125cc olur diyenleri dinledik zamanında 125cc aldık 3 ay binip 250ccye geçtim küçük hacim tamamiyle zaman kaybıymış 250cc bile otobanda günlük kullanımda yeri geliyor yetmiyor motor 7000 devirde 110 120 yapıyor gaz açsan sollamaya çıksan rüzgar yiyince...
Bu tip ürünlerle temizlik yapma olayı bana satış stratejisi gibi geliyor. Kullanıp memnun kalanlar kadar başına iş açanlarda var. Oktan arttırıcı ürünü inceledim tek şişede 30 litrede yaklaşık +2 puan veriyormuş. Depoya +4/5 puan olacak şekilde >%99,9 saflıkta ethanol koyup denemiştim performans...
1 mont 1 eldiven aldım mont aynı marka ama farklı bir ürün geldi iade ettim. 1 haftada geldi ücreti ama taksit için ödediğim ek ücretten ses seda yok illa uğraştıracaklar.
İnstagramda motosiklet ilanları paylaşan sayfalar var ve facebook grupları çok aktif oralarda şansın daha yüksek olabilir. Motorunun çok fazla ilanı var diğer ilanlardan ayırmak için fiyatı düşük tutman gerekiyor.
Düşük km Ns200 yada n250 + güzel bir çift lastik + kaliteli ekipman olarak oyumu kullanıyorum.
Trafiği, motorun trafikteki yerini, motorun dinamiğini en azından fren yapmayı, viraj dönmeyi öğren sonrasında motoru yükseltmek en kolay mesele.
O yıllarda aynı bloğun sadece 3hp-2nm daha kısık halini kullanan dominar 400 genellikle sorunsuzken hem daha fazla para verip hem de içinden geçilmiş olma potansiyeline değer mi bilemedim.
Motorun maksimum beygirini 8000devirde veriyor sürekli tapa gaz yapıp motoru sıkıştırarak kullanmadığın sürece sağlıklı bir motorda sorunla karşılaşmazsın. Baga değiştirmek vs bence etkili bir çözüm değil o hızlarda 500 belki 600 devir fark edecek ama o devirde hızını korumak için yine gaza...
Dünyadaki son 125cc scooterlar olsaydı nmax125 i seçerdim.
Pcx eskisi kadar konforlu değil bel ağrısı yaşayanları tanıyorum (dx versiyonunu bilmiyorum) tek artısı 0.3litre daha az yakması eski açık gidonu bile artık nmax gidonu gibi yapılmış.
Nmax gittiğinden çok çok daha iyi durabiliyor daha...
Kuryeye sokmayacaksan yüksek kmlerde çıkaracağı sorunlardan önce keyif alacak mısın onu düşünmeni tavsiye ederim. 125cc hepi topu abartılacak bir durumu yok vitesli motorun kaliteli zincir-dişli seti parasına silindir pistonunu alabiliyorsun. Hepsi kendini ispatlamış beklentileri karşılayan...
Aynı paraya 2 tane sym jetx yada 3 tane fiddle IV hatta ve hatta 4 tane jupiter 125 alırım her gün sıra sıra binerim yinede bu paraları sırf japon diye bunlara vermem. Azalan verimler kanunu...
Voge un yedek parçası istanbuldaysan çok kolay deposu bağcılarda arkadaşımın 300ds motoru için bir kaç malzeme lazımdı deponun içi yedek parça dolu internette gördüğün her voge parçası bu depodan geçiyor.
Alır biraz biner satar yükseltirim dersen düşük km 2.el drift: trendyoldan-n11 den parça toplayarak sıfırdan inşa edebileceğin kadar bol malzeme+2.elde gençlerin gözdesi
Uzun süre binerim dersen sıfır raider125: frenleme hariç mekanik her konuda driften iyi(titreşim performans yakıt), boyun 190...
Bajaj kullanmıyorum yağ önerisinde bulunamayacağım ama Motul MoCool diye soğutma sıvısına eklenen daha serin çalışmasını sağlayan bir ürün var işine yarayabilir.