125cc Scooter için Lastik Tavsiyesine ihtiyacım var!

Herkese Merhaba forum da yeniyim.
Sizlere danışmak istediğim bir kaç konu var. Geçen sene ekim ayında ilk motosikletim olan Mondial Exon 125 modelini satın aldım. Soğuk ve yağmurlu günler sebebiyle pek kullanamadım zaten ilk defa motosiklet kullanıyorum ve acemiyim. Güncel kilometrem 1055 km
Üzerinde ki Stok Lastikler çok kötü, zaten çin malı motor çok ucuza aldım performans beklemiyorum yakın mesafeye götürsün yeter mantığı ile almıştım işimi görüyor ancak düşük hız da bile hiç güven vermiyor, yağmurlu havada 5-10 km hız da bile hafif ön fren ile kayıyor. Lastik piyasasına dair hiç bir fikrim yok işimi görecek fiyat performans lastik arıyorum biraz araştırdım, Anlas marka lastiklere denk geldim fiyatları da bütçeme uygun , Anlas marka lastik tavsiye eder misiniz? Yada başka işimi görecek marka model tavsiyelerinize açığım.

Lastik Link
Ön Lastik Ölçüsü: 90/90-12
Arka Lastik Ölçüsü: 3.50-10

Motosikleti
Cf Cl-x 250 / Tvs Jupiter125
sc360 all grip işini fazlasıyla görecektir

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
yaz dönemi için ise bence: para harcanmaması yönünde fikir paylaşmak istiyorum.

sc360 all grip işini fazlasıyla görecektir
Teşekkür ederim inceleyeceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yaz dönemi için ise bence: para harcanmaması yönünde fikir paylaşmak istiyorum.
Evet Yaz dönemi için istiyorum ama stok lastiğim gerçekten çok kötü, motorda stabilizasyon falan hiç yok çok titriyor, biliyorum ucuz çin malı çok birşey beklememem gerekir ama yinede 50-60 hız da biraz randıman almak istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar