Arama sonuçlarınız

1. Remzidemir41

S beden Scoyco AM-03 Body Armor

S beden Scoyco AM-03 Body armor arıyorum. Satan arkadaşlar olursa benimle iletişime geçebilirler...:)
  2. Remzidemir41

Uygun fiyatlı motosiklet pantolonu incelemesi

Merhabalar sayın forum üyeleri. Sizlere internetten uygun fiyata almış olduğum motosiklet kot pantolonunu inceleyeceğim. Pantolonun görünüşü : Pantolonun artıları : +Günlük kullanıma uygun slimfit bir kot pantolon.:bounce: +Çarpma bölgelerinde kevlar kumaş var.(Genelde yazlık...
  3. Remzidemir41

Uygun Fiyatli Deri Motosiklet Ceketi...

0 Kozmetik kusurlu 1.2/1.4 mm dana derisi motosiklet ceketimi satıyorum. 2. Seviye omuz ve dirsek korumaları. Sırtta revit seesoft 2. seviye koruma. Kışlık çıkarılabilir termal yelek...
  4. Remzidemir41

Venom Dakar - Alpinestars Andes V2 Drystar

Herkese sağlıklı günler dilerim. Yazmış olduğum bu iki ceket arasında karar veremedim ve sizin yardımınıza ihtiyacım var. Venomu Dakar'ın fiyatı şu an bütçeme yetiyor fakat göğüs koruma cebi olmadığı için alıp almamak arasında kararsız kalıyorum . Alpinestarsta ise göğüs koruma cebi bulunuyor...
  5. Remzidemir41

Kışlık tekstil cekette Beyaz-Gri (Açık) Renk sorunsalı...

Merhabalar büyüklerim ve arkadaşlarım ! Umarım pandemi sürecinde hepimizin sağlık durumu iyidir ve bu süreci en az hasarla atlatırız. Sizlere sorum şu : Kışlık mont almak istiyorum ve beğendiğim modelin de beyaz rengini beğendim. Aktif olarak motosiklet kullanıyorum. Beyaz renk mont almak...
  6. Remzidemir41

Yazlık motosiklet pantolonu

Merhaba Sayın Forum Üyeleri, Son birkaç haftadır çeşitli sitelerden yazlık motosiklet pantolonu araştırıyorum. Önceliğim alacağım pantolonun kot olması. Şu ana kadar sıklıkla gördüğüm, beğendiğim marka ve modeller: Tech 90 Pirate ve Riderdenim in birkaç modeli Fakat bunlar dışındaki siyah...
  7. Remzidemir41

Cbf 150'den Mt125'e geçmek

Merhaba abilerim, ablalarım, 9000km dir cbf 150 kullanıyorum. Gerek konforu olsun, gerekse kolay kullanımı olsun çok memnunum. Birkaç kere uzun sayılabilecek (250-300km) yol tecrübem de oldu. Süratle pek alakam yok. Genelde 70-85 km/h ile gidiyorum. Hem yakıt tasarrufu sağlamak hem de...
  8. Remzidemir41

SCOYCO JK37

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkesin yeni yılını kutluyorum! Hepimiz için bol gazlamalı bir yıl olur umarım. Aramızda scoyco'nun jk37 modelini kullanan var mı ? Varsa bana kış ve yağmur hakkında bilgi verirse sevinirim :queen:
  9. Remzidemir41

Motosiklet taşıtma ...

Merhaba arkadaşlar . Cbf150 motosikletimi Kocaeli'den Muğla'ya taşıtmak istiyorum. Motosikleti bagajına koyup götürebilecek bildiğiniz otobüs firmaları var mıdır acaba ? Edit: Öğrenciyim . Taşıtma için max 100tl verebilirim...:P
  10. Remzidemir41

Motosiklet egzozları hakkında bilgi edinme başlığı...

Çok merak ettiğim bir konu var. Geçen günlerde bir tanıdığımın motosikletine(150cc) bindim . Motosikletinin sesi o kadar hoşuma gitti ki size anlatamam. Benim cbf'in sessizliginden sonra onun satın alıp taktırdığı egzoz(susturuculu)un o kadar güzel ve tok bir sesi vardı ki... Bu...
  11. Remzidemir41

Hudson Marka Deri Ceket Arıyorum

Merhaba sayın motosiklet.net uyeleti. HudsonDeri'nin internetteki sitesi kapanmış. Yüksek ihtimal mağazalarıda kapanmıştır. Bana xs veya small beden hudson mc model ceket lazım. Olup da satmak isteyen olursa bana mesaj atsin lütfen :) Hepinize bol gazlamalar !
  12. Remzidemir41

Bir cruiser motosiklet alıp onunla oynamak istiyorum ama hangisi ?

Öncelikle herkese merhabalar. Bu yaz para biriktirip motosikletimi değiştirmek istiyorum amma velakin hangi cruiseri alacağıma karar veremedim. Benim için öncelikli olan motor bloğunun sağlam olması (yani kolay kolay mekanik bir arıza vermemesi) ve servis ağının nispeten geniş , yedek...
  13. Remzidemir41

Kalite/Fiyat Konusunda Hangisini Tercih Edersiniz ?

Kalite/Fiyat göz önünde bulundurulduğunda : Hangi marka size sunduğu ceketler ile güven/konfor veriyor ? Prohel/Venom/Scoyco ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ---------- Farklı post açmaktan ise buraya yazayım... Scoyco jk36 hakkında ne...
  14. Remzidemir41

Otobüs Firmaları Motosiklet taşıyor mu ?

Merhabalar. Motosikletimi getirtmenin yollarını ararken aklıma otobüs firmaları geldi. Firmalara rica etsek , ücreti karşılıgında (atıyorum 2 bilet vs.) motosikleti bagajlarına koyup getirebilirler mi ?
  15. Remzidemir41

Bize de mi FİFİ ?

Bugün başıma gelen bir olayı anlatacağım size: Saat öğle vakitleri , dershaneye gidiyorum. Otobüsten indim ve dershaneye yürümeye başladım. Araçların tek yöne doğru gittiği yoldayım ve karşıdan karşıya geçmem gerekiyor. Yayaların karşıya geçmesi için yol boyunca , böyle upuzun bir yaya geçidi...
  16. Remzidemir41

Nolan markasını nasıl bilirsiniz ?

Merhabalar. Ls2 kaskımın görevini yitirmesi üzerine yeni bir kask alma arifesindeyim.Kaskta maksimum bütçem 600 TL.Gözüme nolan n64 çarptı. Malzemesi polikarbonat :/. Konforunu bilemiyorum , kitleme mekanizması micro lock :/ . Sizin o fiyat aralığında önerebileceğiniz kasklar varsa söyler...
  17. Remzidemir41

İndirim adı altına dolandırıcılık...

Motosiklet ekipmanı satan magazaların indirimlerden önce ürünlerinin fiyatlarını arttırması ve sonrasında da %20-30 indirime satması ne kadar iğrenç bir davranış. Hayır zaten insanların maddi durumu kısıtlı , birde dalga geçer gibi böyle davranmaları... Zaten ceket onlara geliyor 400 tl'ye...
  18. Remzidemir41

Ekipman/Bütçe/Kışlık

Merhabalar. Maksimum(toplam) 1500-2000TL bütçe ile alabilecegim kask ,kışlık mont , bot, pantolon önerilerinizi bekliyorum... Aklımda olan ekipmanlar. Tech-90 pirate ,mt revenge , prohel colombia ,4riders tour evo wp .
  19. Remzidemir41

Biri şunu uyarsın. Yoksa en yakın virajdan toplayacağız kendisini...

https://www.youtube.com/watch?v=6vZX3TYIGXw Aranızda tanıyanınız var mı bilmiyorum ama trafiğe açık alanda saçma sapan işler yapıyor. Hem motosiklet sürüclerini kötülüyor , hem de başkalarının hayatını riske sokuyor... Ne aynası var , ne de ekipmanı. Takmış kafasına go-pro , elinde yazlık kısa...
  20. Remzidemir41

SİNİR OLDUM. !!!

Yahu kışlık ceket bakmaya gittim kendime. Bu arada boy 1.76 ,kilo 65. Revit jupiter small beden denedim hafif bol geldi , small beden ls2 denedim o da hafif bol geldi. prohel colombia small denedim yine hafif göğüs kısmından bol geliyor. Ne yapmam gerek arkadaşlar ? En küçük de small beden var ??

Yeni mesajlar