SİNİR OLDUM. !!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yahu kışlık ceket bakmaya gittim kendime. Bu arada boy 1.76 ,kilo 65. Revit jupiter small beden denedim hafif bol geldi , small beden ls2 denedim o da hafif bol geldi. prohel colombia small denedim yine hafif göğüs kısmından bol geliyor. Ne yapmam gerek arkadaşlar ? En küçük de small beden var ??

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dişi kıyafetlerine bakıyor olabilir misin?
Not: göğüs bölgesi bol kısmına hitaben yazılmıştır.

XS beden var hocam daha küçüğü, senden biraz kısayım dainese'nin tam oluyor S. Xs mağazada yoktu herhalde, en küçüğü bu demişler sana.

Aslında o boy kiloya olması lazım S her türlü.Belki de montun modeli öyledir, bilemedim ama küçüğü var yani, boydan kısa gelmezse artık,.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Hocam bana birtek dainese in 46 bedeni tama tam olmuştu da. onu alacak maddiyat da yok şu an. Bu arada kadın ceketleri degildi eminim :) ( Bu arada her marka xs üretmiyor maalsef :) )

Yanınızda kazak götürüp deneyiniz o zamanda bol gelirse xs deneyin kollardaki korumalar fazla oynamiyorsa denk gelmiştir...

Bende 1.75 boy 68 kiloyum, 48 beden dainese nin bir modelini denedim giydim cuk oturdu hatta giyerken sıkıntı çektim kol kısımlarından

Nasıl small bol geliyor ya. Benim boy 1.77 , kilo 71 kg. Revit jupiter var bende medium bedeni , şuan gayet iyi.

Kışlık montu tişörtle denersen bol gelir tabi. Sen onun içine termal içlik ve kazak giyecekmişsin gibi düşün.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yani prohel de kolların boyu tam oturdu da , bir dainesein 46 bedeni gibi tam sarmıyor vücudu. Anlamadım gitti...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar