Arama sonuçlarınız

1. istanbu_gezg

Motor dışında ilk konum, Hamsterim vefat etti

Hergün fındık fıstıkla beslediğim , kardeşleri daha büyümemiş iken avuç kadar olan hamsterim geçe parmak kadar borudan sızıp 2 metre yüksekten burnu üstüne düşerek vefat etmiş 6 tane yavrusu vardı karnında doğum yapacaktı:( keşke alçak bir yere bıraksaydım borudan çıkarken ayakları en sona...
  2. istanbu_gezg

Eldiven alıcam Hem ayranım dökülmesin hemde....

Motor eldiveni arıyorum azcık elim para görünce artık su hava geçirmeyen eldivenlerin çuvaldan farksız olduğunu fark etmeye başladım hem terletmeyecek hemde rahat gaz hissiyatını bozmayacak eldiven arıyorum? bütce 300 tl ye kadar su geçiren nefes alan bir eldiven de olabilir , su geçirmezi...
  3. istanbu_gezg

Deri ceket üşütür mü? ilk kez alıcam

arkadaşlar deri ceket alıcam üşütür mü bu ürün bizi? dainese pelle tipi birşey 1000 e satan varsa almak isterim yağmurda giyilirmi ? tekstil istemiyorum artık
  4. istanbu_gezg

Arkadaşımdan Alpinestars mont alıcam modelini anlayamadım LÜTFEN destek

Montun modeli nedir arkadaşlar kışlıkmı yazlıkmı nedir anlamadım xl 55 beden yazıyor xl mi oluyor xxl mi? 2. el piyasası nedir lütfen destek
  5. istanbu_gezg

Aramızda RC sever var mı?

Aramızda varmı rc fırçasız off road sever ben birkaç gün önce aldım felaket devir çeviriyor alet Alet bu :D https://www.youtube.com/watch?v=DIvDljQOqhA
  6. istanbu_gezg

Yeni kask alıcam 25 tl bazı sorularım var CAPS li

öldükten sonra arkamdan gülerlermi? bilemiyorum darbe emici yüzey diyor
  7. istanbu_gezg

Artık Kendi Motorumuzu yapalım geyiği

Öncelikle Ulusumuz yaşasın ve yücelsin diyecek sözlerimi başlatmak isterim Kıymetli arkadaşlar forumda sürekli ve süreli artık kendi motorumuzu yapalım neki 2 demir bir şaşi diyen üyelerimiz bulunuyor? 2 demir bir şeşi ile motor bitmiyor. Küçük bir işletme sahibi olarak size neler gireceğini...
  8. istanbu_gezg

ALTIN Elbiseli ADAM- Seni Unutmayacağız 1975 SONSUZA

Daha Mootsiklet nedir bilmeden saçma sapan videolar arasında kaliteli anlaşılır hitap eden videolar ile pcx videosu ile tanıdım barkın bayoğlunu samimi dürüst çıkarcı olmayan bir motorcu sevdik hepimiz elim bir kazada kaybettik yeri dolamayacak biri artık anılarımızda yaşıyor belki onbinlerce...
  9. istanbu_gezg

Sağlık sorunu Kabızlık 1 hafta :@ Bekunis

arkadaşlar ufak bir sağlık sorunu yaşıyorum büyük lavaboya çıkaıyoru hep oturarak çalışıyorum bekunis diye bir ilaç aldım işe yarayacaKMI BİLMİYORUm varmı kullanan eden ?
  10. istanbu_gezg

Oyuncu Buharalı'nın çarptığı Oğuzhan için 'asli kusurlu' raporu

İzmir’in Urla İlçesi’nde bir yıl önce motosikletiyle giderken köpeğe çarpıp yere düşen, bu sırada yoldan geçen otomobilin çarpıp kaçması sonucu yaşamını yitiren 19 yaşındaki Oğuzhan Ateş, bilirkişi tarafından asli kusurlu bulundu. Baba Harun Ateş, "Rapor çok haksız, olayla hiçbir alakası yok...
  11. istanbu_gezg

Yeni alınan motosikletteki LASTİK konusu. Çatladı yarıldı.... daha ne olsun DİKKAT!!!

Amacım asla markayı vs karalamak değildir bilhassa bajaj uygun güzel motor diye yazdığımı görebiirsiniz çekmeköye giderken yolda kalmış bir arkadaş gördüm biraz yanaştım ve lastik daha 1 aylık motorda tekerin halini gördüm. fitil atmışlar o fitille 15 dk snra neer olacağını merak ediyordum...
  12. istanbu_gezg

Gözlerimden Kan Akıyor Bu Nasıl Bir Kask

Kına gecesi gibi kask
  13. istanbu_gezg

Sevdiği Erkeğin Başka Biriyle Nişanlandığını Öğrenen Genç Kız Falezlerden Atladı

https://www.haberler.com/genc-kiz-falezlerden-atladi-9789768-haberi/?utm_source=Partner&utm_medium=manset&utm_campaign=Milliyet_300x250_Manset?utm_source=Pa rtner&utm_medium=manset&utm_campaign=Milliyet_300x250_Manset?utm_source=Pa rtner&utm_medium=manset&utm_campaign=Milliyet_300x250_Manset...
  14. istanbu_gezg

dainese pelle c2 mont

http://www.motosikletaksesuarlari.com/DAINESE-G-Super-Speed-C2-Pelle-Deri-Motosiklet-Ceketi_17671.html?gclid=CKzO--ufzNQCFRaUsgoddZgNCQ bu tarz mont düşünüyorum elinde olupta satmak isteyen varsa düşüneceğim bütçe 1000 tl
  15. istanbu_gezg

HAlf Lİfe oynayalım mı?ÜCRETSİZ

arkadaşlar nonsteam özerinden dilerseniz half life oynayabiliriz sunucu kurmayı bilmiyorum boş bir sunucuya humbara girebiliriz
  16. istanbu_gezg

r25 10.000 tl ye bulabilirmiyim?

10.000 tl ye r25 satan varsa alırım afrikanın düzlüklerinden geldim :D 2015 model ise alırım :D ciddiyim ;)
  17. istanbu_gezg

Benzin alırken aklımda Barkın abi gif geldi?

Loyal mondial ile benzin koyarken bile bunları hissediyorum
  18. istanbu_gezg

Barodi Buluşmasına gelecek var mı ?

Bakirköyde buluşma olucakmış gelecek arkadaşlar varmı ? kask şaplatmaca oynasak yeter makara:D
  19. istanbu_gezg

Haberlerde niye iç açıcı birşey yok

haberleri izlemeye çekinir oldum birbirini bıçaklayanlar tehdit edenler, yolcuya söven otobüs şöförü , ben kimseye kışt bile demiyorum tatsızlık olmasın diye neler oluyor memlekette

Yeni mesajlar