Arama sonuçlarınız

1. istanbu_gezg

Kartal-Namık kemal caddesinde kaza oldu

Arkadaşlar 1 saat önce kaza gerçekleşti kişinin durumu iyi bilinci açık sadee sol tarafı hissedemiyordu ellerini ve kolunu yanma var dedi, kazanın oluş şekline göre motosiklet sürücüsü hızlıydı araç kontrolsüz çıkış yaptı ve depo tarafından yanmasına çarptı gibi anladım motor pulsar sol artçı...
  2. istanbu_gezg

Fuarda motor alıcam binicem üstüen vurucam kırbacı!!!

https://www.kymco.com.tr/urunler/1001/scooter/18/agility-16-150i.aspx bu motoru beğendim arkadaşlar fuarda böyle bir 9000 e felan verirlerse taksidinle ben hemen yazılıp alıcam 1 tane hava sogutmalı ama kymco olunca sorun çıkmaz bence
  3. istanbu_gezg

Güncel Yeni Konu unutamazdığınız Şarkılar Remixler Beat ler

Unutmadığımız remixlerden biridir adam tekno remix mi yapmış neler yapmış felaket bir altyapısı var Akıl almaz, geçilmez karmaşık bir yolda Yürüdüm, yürüdüm bir baktım Nerdeyim ben şimdi Gittiğin geceyi unutmadım Daraldım, bunaldım, kendime küstüm Herşeyden geçtim Lanet olsun, aşk...
  4. istanbu_gezg

Her Sabah 1 kaşık bor cildi güçlendiriyor Zihin açıklığı sağlıyor 2023

Yapılan araştırmaya göre 2023 yılında sabahları 1 kaşık bor ile yorulmadan çılışabileceğiz ve gün boyu yemek yemeyeceğiz, Diş macunu geliştiren ispanyon bilim adamları birazda koreli son olarakta isviçreli bilim adamları yaptığı araştırmanın Türkiye ye büyük büyüme sağlayacağını dünya devi...
  5. istanbu_gezg

Aramızda Orcinal battilfaylıt 1 oynayan varmı?

ekonomik durumum iyi olduğu için battle field 1 ve premiyum aldım aramızda oynayan varmı? Hayin ingizleri çanakkale den kovalım takım olalım arkadaşlar ey osmanlı torunları
  6. istanbu_gezg

Benzine Zam geldi diye açılan saçma başlıklar HERKES GELSİN

Sürekli benzine zam geldi haber yapıyorsunuz ben hep 20 lira alıyorum önceden 2 hafta yetiyordu artık 1 hafta yetiyor bunların hepsi ekonomi dönsün ehonomi eyi işlesin diye yapılıyor devletin bekası devamı önemli ekonomi eyi ++++ benim 1800 mayışım var kızlar peşimde pcx motorumla hava atıyorum...
  7. istanbu_gezg

Binicem Üstüne VUrucam Kırbacı VUrucam KIrbacı (babam çok zengin benim ) Kymco Motor

Arkadaşlar eğri oturup doğru konuşalım https://www.kymco.com.tr/urunler/1001/scooter/18/agility-16-150i.aspx adam abs li motor almış hemen manita bulmuş demekki güzel motor FOrumdaki levent isimli mezarcı bana mesaj gönderip bana böyle böyle motor var dedi bende pcx den sıkıldım böyle...
  8. istanbu_gezg

Efsane Capsler +18 (garantili )

sadece komik capsleri koyucam arkadaşlar +18 felan yok bizde
  9. istanbu_gezg

piyasa ölü mal satılmıyor diyenler

Arkadaşlar kimse malına 1 kuruş indirim yapmıyor döküntü motor ile kusursuz motor aynı para ? köyün delisi benmiyim nmax arıyorum 1 kişi 9 bine satmıyor temizse 10 da veririm yok sıfır 16 bin lira herkes 13-14 17 bin yazanlar var almam tabiki para benim tabiki kelepir alıcam mezar fiyat...
  10. istanbu_gezg

Bayoğlunu kaybedeli 6 ay olmuş..... zaman...

Çarşamba günleri programı heyecanla beklerdik zaman nasıl aktı geçti, temmuz ne çabuk geçti arkadaşlar ben barkın abinin mezarına gittiğimde bile öldüğüne inanamamıştım.... :(
  11. istanbu_gezg

Türk dizileri kızların aklını yıkıyor

Acilen kontrol getirilmeli, artık toplumun aile yapısını etkiliyor. Bakıyorsunuz tüm dizilerde aynı hikaye, pijamasıyla evinde osura osura oturan kızımıza aşık olan yakışıklı manken tipli playboy delikanlı. Genelde babasının şirketi olur, holding üyesidirler. Zengin cemiyetten hiçbir kıza...
  12. istanbu_gezg

Scooter yüzünden kız sorunu yaşıyorum

cidden motorcu hesabı yürüyorum tutuyorum scooteri görünce kız tc sini değiştirip nufustan naklini alıyor scooter ögggkkk! Rayçing !!!!! owww şeeettttt!
  13. istanbu_gezg

Bol Ayna Kırmalı Video mısırları patlatın ve izlemeye başlayın :D

https://www.youtube.com/watch?v=wq6QBkmmJi4 Arada türklerde çıkıyor çıldırıyorumm ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:53 ---------- 9:50 deki adama üzüldüm aynalar geri katlanıyor :D adam sağada solada yumruk attı yok katlandı ayna
  14. istanbu_gezg

Aracında donarak öldü

Olay, Bursa-İzmir otobanında bir dinlenme tesislerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dinlenme tesislerinde devriye atan görevli, araç içerisinde bir kişinin hareketsiz yattığını gördü. Olay yerine gelen polis ekipleri, şahsın öldüğünü tespit etti. Yapılan kontrollerde şahsın 3 ay önce...
  15. istanbu_gezg

PCX motoruma topcase stop ledleri bağladım (pavyon gibi oldu)

Merhaba arkadaşlar pcx motoruma stop lambası yaptım malum stop lambası hallice olduğundan bende 3 lü ledlerden oluşan ve bitpazarından mezarcılık ile tanesini 1 liraya aldım canım sıkılıyordu , lehim makinesi ile güzelce deldim ve soğuk slikon ile güzelce montajladım stop lambasıan bağladığımda...
  16. istanbu_gezg

motoru bırakıp arabacı olucam

Sözlük dalyarak dalyarak argo bileşik & sıfat 1. bön, salak, budala. 2. budalalığı yüzünden her zaman densizlik yapan (kimse). başlığı açıkladım şimdi konuyaa dönelim motoru bırakmayı planlıyorum yada 50cc bir motor alıp sadece işe gidip gelilcem , gerisinde arabam olucak beni yolda görüp...
  17. istanbu_gezg

pirelli 2018 manken kızları belli oldu (yılın bombası)

diye konu açsam çok okunan konu haline gelebilirdi ama yapmadı click baitlendiniz :D
  18. istanbu_gezg

Sevdiğim kız bana abi dedi

bildiğin abi dedi yaş 32 oldu ben hala 27 hissediyorum hissettiğim yaştayım kız 24 yaşında bana abi dedi 3 yaş tan ne olurmuş ?
  19. istanbu_gezg

bostancı sapağında kaza vardı

kaza vardı pek göremedim varmı bilgisi olan ambulans gördüm birde sürücüsü olmayan motor kadıköy yönünde spaağa gelmeden 50-100 metre gerideydi kırmızı bir motordu sanırım
  20. istanbu_gezg

2 yeni hamster aldım \\\\ sevimli canlılar içerir

Sık Sık video ekleyeceğim, şimdilik yeni evlerine alışıyorlar artık düşebileceği borular yok

Yeni mesajlar