Arama sonuçlarınız

1. John Gotti

Yamaha BWS 100 Restorasyonu

Aklımdan geçmedi değil desem inanır mısın? 😁
  2. John Gotti

Mantık Ve Sürüş Zevki

Konu mantık ve sürüş zevki ise gelsin Street Triple derim ben. 😁
  3. John Gotti

Teşekkürler, bence uğraşmaya değer özel bir motosiklet. Umarım bu vesile ile size de nasip olur. 😁
  4. John Gotti

Çok teşekkür ederim. Verebileceğim en önemli tavsiye ilk projeyi mümkün olduğunca basit, parçası bulunan ve uygun maliyetli seçmek. Zamanında bu detaydan dolayı başım çok ağrıdı. Keza çok yakın bir arkadaşımda aynı hataya düşüp başarısız oldu. Parasını dahi verseniz parçaya ulaşamamak çok...
  5. John Gotti

Çok teşekkürler. Elimizden geldiğince örnek bir motosiklet yapmaya çalışacağız. Aslında gerçekten uğraşılması kolay bir motosikletmiş ancak yıllarca uydurmasyon işlemlere maruz kaldığı için süreç zorlaşıyor.
  6. John Gotti

Herkese Selamlar, Uzun süredir kendime macera arayışım sonucu geçen hafta sarı sitede çekme belgeli ve neredeyse uçak bileti fiyatına bir bws 100 buldum. Bunu bir işaret olarak algılayıp hemen işe koyuldum ve kendimi noterde buldum. 😁 Dün akşam itibariyle bizi bekleyen süprizleri daha fazla...
  7. John Gotti

Honda Servisi Bakım Rezaleti - Ön fren yerinden çıktı

Adamlar sessiz sedasız 2 zamanlı Euro 5 blok yapmış yine yaranamıyor bu millete...
  8. John Gotti

Sport Touring Arayışı ve Tavsiye Beklentisi

1300 GS'te alsan, önüne gladyatör kalkanı da taksan bunu her türlü yiyeceksin...
  9. John Gotti

Medley satıp Forza’ya vs geçmek

Medley'den Forza'ya geçtim. Medley'i çok özlüyorum. Paranın değerini koruma senin için önemliyse geçmeni öneririm. Onun harici Forza'nın anahtarsız çalıştırması başına çokca dert olabilir.
  10. John Gotti

Naked motoru sport touring gibi kullanmak

Trident 660 ile ön camsız 3200KM tur yaptım (İstanbul-Romanya-Bulgaristan-Yunanistan), geçtiğimiz haftalarda Street Triple 765 RS ile 1200 KM kısa bir tur yaptım (İstanbul-Yunanistan-Bulgaristan). İki motosiklet de şehir içinde keyifle kullanılıyor. Bu işin doğası atası zaten yarış ve naked tipi...
  11. John Gotti

Resim yükleyememe

Muhteşem gezini paylaş artık forum şenlensin biraz.
  12. John Gotti

Motosiklet ile BALTIK Turu

Şahane bir macera olacakmış gibi gözüküyor, yolunuz açık olsun.
  13. John Gotti

2 Gece 3 Gün / İskeçe & Filibe

Üzerimize kara bulutlar çöktü, gündüz geceyi yaşadık resmen. 😁
  14. John Gotti

Hocam tam olarak yaşanacak senaryo;
  15. John Gotti

Abi gerçekten böyle bir arkadaş süper olurdu. Sinematik sahneler kaçıyor hep. 🤣
  16. John Gotti

Diziler, filmler ve Triumph

Harley Davidson'dan bile eski bir markadan bahsediyoruz. Honda motosiklet üretmeye başladığında Triumph spor otomobil piyasasındaydı.
  17. John Gotti

Diziler, filmler ve Triumph

Boşuna "Profesyonellerin Tercihi" dememişler. 😁
  18. John Gotti

Herkese Selam, Geçen hafta ufak bir kaçamak yapmak için arkadaşımla Cuma öğleden sonra yola çıkıp, Pazar günü dönmeli mini bir tur planladık. İlk durağımız İpsala sınırı öncesi Yenimuhacir köyü Özen-Et lokantası'ydı. Her Yunanistan seyahatimde mutlaka uğrarım. Burada satır et ve ciğer sarma...
  19. John Gotti

yamaha virago xv 535 alınır mı ?

Parçaları tasarlayan mühendisin bile hakkın rahmetine kavuşmuş olma ihtimale karşın uzak durulması gereken bir makine. Yurt dışında eliniz kuvvetli değilse bulaşmayın. Küçük kardeşi olan 250'yi toplamaya çalışıp katil olmanın eşiğine gelmişimdir. Özellikle bu cruiser makinelerin elektrik...

Yeni mesajlar