Arama sonuçlarınız

1. D

motorda acemiyim ne yapmaliyim

Herkes kapalı alan hakimiyet eğitimi demiş. Burası tamam, önemli bir şey ilave edeyim. Ne kadar gecikirseniz yanlış kullanımlarınızı değiştirmek o kadar zor olur. Sıfırdan öğrenmek, yanlış pekişmiş davranışları düzeltmekten daha kolay, geciktirmeyin.
  2. D

Dominar 400 motorum için lastik önerisi

Ns200 için hangisi mevcut? Nerede yazar hocam?
  3. D

Çok iyi o zaman Ankarada rahat rahat kullanılır.
  4. D

Yazın hızlı erime yaşıyor musunuz İzmirde? Kaç sene oldu bu lastikle?
  5. D

Anlas winter grip 2 mi kullanıyorsunuz yazın da? Hangi şehirde?
  6. D

Tesadüfen yaşıyoruz.

Zorex vb. Farklı markalarla satılan şu tarz kameralar nasıldır? https://zorex.com.tr/
  7. D

RS200 Lastik Önerisi

Ns200 için takip.
  8. D

Tesadüfen yaşıyoruz.

Dün birkaç intercomlu kamera inceleme videosu izledim. Kadrajda sol taraf var hep. Kaskın sol tarafına monte edilmiş olduğu için. Sizin dediğiniz 1600c modeli orta tarafı simetrik çekiyor mu? 1755610258 Hocam sağlığın yerini tabi ki tutmaz. Fakat yaşadığım öyle bir olaydı ki motorcu...
  9. D

Tesadüfen yaşıyoruz.

Bugün 3 şeritli şehiriçi yolda orta şeridin ortasında normal bir hızda giderken sağımdan makas atarak bir transit geçti. Baştan sona kadar dibimden. Santim filan değil mm var aramızda ve sağ şerit bomboş. Ya korkutmaya ya da öldürmeye çalıştı. Sövercesine kornaya bastım nafile. Elim ayağım...
  10. D

7 amper yerine 9 amper akü talılır mı

Voltajı aynı olduktan sonra 7 ah ya da 9 ah olması neden sorun yaratsın ki? Yük kapasitesi fazla olur sadece diye biliyorum. Daha geç biter, daha uzun sürede şarj olur?
  11. D

Benzi̇n deposu paslanma geçi̇ci̇ pet şi̇şe depo

Fazla ayrıntı olacak ama bu evap sistemi anladığım kadarıyla bir nevi genleşme tankı gibi bir şey, biriken basınçlı benzin buharı da motor çalışırken yakılıyor. Peki motosiklet günlerce çalışmadığında gaz basıncı çok artıp tehlike arzetmez mi?
  12. D

Benzi̇n deposu paslanma geçi̇ci̇ pet şi̇şe depo

Hocam normal depoda yazın güneşte çok daha yüksek dereceleri görüyor. Nasıl basınçtan patlamıyor? Ya da tahliye deliği varsa oradan çıkan benzin buharı ateşten tutuşup bütün depoyu havaya uçurmaz mı? Bilmiyorum ama kafama takıldı bu durum.
  13. D

Sırt çantasını sırtımda taşımak istemiyorum

Aynen tek kişiye düşüyor. Ayrıca motoru bş yerde bırakınca kaskı çantaya atıp sırtlamak daha kolay elde taşımaya göre 1751802051 O yüzden en pratik şekilde direk Çanta kayışıyla sabitlenir mi diye merak ettim. O şekilde kullanan varsa
  14. D

Sırt çantasını sırtımda taşımak istemiyorum

Sırt çantasını naked motosiklette arka sele üstüne koyup kendi kayışlarıyla alttan sabitleme gibi bir fikrim var. Bel ve göğüs kayışlarıyla. Bu şekilde kullanan var mı? Sağlam duruyor mu? Malum topcase ruhsata işletme filan istemiyorum. Sırtımda taşımak da istemiyorum.
  15. D

Sıfır motor alırken neye para harcıyoruz plaka misal başka

0 motorun ilk mtv sini biz mi ödüyoruz bayi mi?
  16. D

Abus disk kilidi 8078 vs 8008 hangisi tercih edilmeli?

Konu güncel arkadaşlar Ankara'da 8008 kullanan varsa, istediği gün saatte yanına 5 dakika uğrayıp sela altına sığar mı diye kontrol edersem çok sevinirim yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim. 1750506400 Avadanlığıçıkarıyor musunuz hocam sığsın diye?
  17. D

Abus disk kilidi 8078 vs 8008 hangisi tercih edilmeli?

Ankara da Çankaya Keçiören Mamak Yemahalle civarı abus 8008 disk kilidi kullanan var mı? Motosikletimi getirip sele altına sığar mı bakmak istiyorum arkadaşlar. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  18. D

Temizekipman.com dan aldığım bu ürünler orijinal mi?

O zaman acerbis ramsey vented mont içinden çıkan level 1 den daha iyi bu elimdekiler değil mi hocam? 1750360126 Ve son olarak omuz koruması montuma tam oldu fakat dirsek için aldığım "diz/ dirsek" koruması diye geçen parça için, büyük gelirse keserek kullanabilirsiniz dedi satıcı. Aslında tam...
  19. D

Temizekipman.com dan aldığım bu ürünler orijinal mi?

D3o diz/dirsek ve omuz koruması level 2 olarak aldığım bu ürünler orijinal midir? Ambalajsız streç filme sarılı olarak geldi. Ön tarafta F-P yazıyor. Arkada EN 1621-1 2012 yazıyor. Orijinal D3o olmasa da muadili midir çöp müdür? Kullanayım mı iade mi...

Yeni mesajlar