Arama sonuçlarınız

1. lickup

Yolda Giderken Dikiz Aynası Kırmak?

Şu işin tekniğini bi öğretin hep yelteniyorum sonra ya düşersem diye yapamıyorum :mrgreen: Aynası kırılacak o kadar çok insan var ki memlekette...
  2. lickup

Bu Güzelliğin İsmi Nedir?

o kadar aradım bulamadım özel yapım falan mı?
  3. lickup

Mondial Zam

Drift 3,493, mcx 3,917 olmuş. Diger tüm modellerde hemen hemen aynı seviyede zamlanmış :sunny:
  4. lickup

Gaz kapatmadan vites yükseltme

Zararı var mıdır ki motora? Hani o saniyelik debriyajı sıkmada devir aniden yükselince içim eriyor ::facepalm:: Bunlar hep üşengeçlik işte :queen:
  5. lickup

Motoru Basanlar....

Nasıl bi zevk var bu adamlarda ya ben anlamıyorum. Güzelim motosikletleri ne hallere sokuyorlar, cidden hoş göründüğünü falan düşünüyorlar heralde. Motor bildiğni kütürüm olmuş gibi duruyor :mrgreen: Bide üstüne inince kurbağa gibi bacaklarını açmak zorunda kalıyorlar. Yazık günah cidden.
  6. lickup

Ankaradan Konyaya Geliş - İlk Uzun Yol - Yeni Motor

3-4 güne ankaraya pulsarı almak için gideceğim bugün kaporayı yatırıyorum. Ancak asıl sıkıntı ondan sonra başlıyor. Daha önce en uzun gittiğim yol 100 km Konya- Beyşehirdi. Bide huyunu suyunu bilmediğim yeni bi motor olacak altımda. Bu iş beni korkutmuyor değil ancak başka çarede yok mecbur...
  7. lickup

Kafayı yiyeceğim bi yol gösterin

2 ay öncesinden bajaj pqulsar almaya niyetlendim hatta işe bile girdim bunun için hala çalışıyorum. Ancak ne yazıkki iki ayda anca 2000 lira biriktirebildim. Babam kredi çekmeye yanaşmıyor, ben zaten çekemem yaş 17. O kadar yüksek mebla borç verecek eş dostta yok. Hani biriktirip peşin almaya...
  8. lickup

Özel tasarım tişörtüm geldi sonundaa :)))

Motosikletin modelini bakalım bilebilecek misiniz :cherry:
  9. lickup

1 Saat Önce "2" kaza geçirdim...

Biri beddua mı etti naptı... İlkinde bomboş yolda araba durdu tek arabalık yol zaten dar benim yanından geçebileceğim bi yerde olmadığından mecbur arkasına durdum. Adam birden geri vitese taktı üstüme gelmeye başladı bağırdım korna falan çaldım ama baktım durmuyor motordan atladım kenara...
  10. lickup

Gülmümsemeye İhtiyacı Olan Girebilir

:queen::queen::mrgreen:
  11. lickup

Direksiyon Sınavı Harcına 100 TL Ödedim

Bilgim yoktu adamlar 100 TL diyince çıkarıp verdim elden. Sonra internetten baktığımda 30 tl imiş milli eğitimin talep ettiği. 70 lirama çöktü kurs bildiğin. Yapılabilecek birşey var mı? Sınavda sıkıntı çıkma durumu olur mu kursla bozuşsam.
  12. lickup

Yeni canavarım (Fotoğraflı)

3 ay pulsarı alana kadar idare etsin artık beni :pl:
  13. lickup

Eğer Sinirliyseniz, Moraliniz Bozuksa Şu Alete Binmeyi Erteleyin Biraz...

Arkadaşım sevgilisinden ayrıldı yanımda tartıştılar telefonda. Yanına gitmek için çıktı motorla ve az önce haber geldi tarlaya uçmuş. Kendinde pek bişey yok kolu burkulmuş sadece, eğer bi bariyer falan olsaydı Allah korusun düşünmek bile istemiyorum. Moraliniz iyi değilse kullanmayın şu aleti...
  14. lickup

Yazın Kuryelik Yapmayı Düşünüyorum

İstediğim motoru almam için 3 bin lira gibi bi eksiğim var. Yazın kuryelik yaparak hem motosikletten kopmayıp hemde para kazanma düşüncesindeyim. Dominos eleman arıyor, çalışan var mı daha önce veya hala? Şartları nedir maaş yemek konusu vs. nedir? Burgerking ve Mcdonaldsla da görüşeceğim...
  15. lickup

Motoru habersiz taşıyanlar

Biyere park edip gittikten sonra geri döndüğümde motoru çok farklı yerlerde bulmaktan gına geldi artık :pr::pr::pr: Adamlar kendi arabalarını koymak için kafalarına göre taşıyorlar motoru. Bide direksiyonu kilitli ulan nasıl bi azim var sizde :jocolor: En azından bazıları iyi niyetli çıkıyor...
  16. lickup

Kampana Sert Frenliyor

Motoru yıkadıktan sonra bu durum ortaya çıktı. Maneti çok az sıksamda bi anda sert bi şekilde frenliyor. Lastikler zaten berbat, dalgınlığıma gelip azıcık kaçırsam kitleyip düşeceğim. Acaba içinde su falan mı kaldı? Veya tel gerilir mi kendi kendine? Normalde biraz boşluk var manette.
  17. lickup

Motorumu Kimseye Vermeyeceğim...

İsteyen yakın arkadaşlarıma verirdim önceden ama artık yok. Bugün motoru temizlerken depodaki göçüğü farkettim. Avuç içinden biraz daha küçük bişey çokta derin değil. Ama bu önemli değil önemli olan bunu yapılıp benden saklanması. Ben senden parasını isteyecek değilim kardeşim niye saklıyorsun...
  18. lickup

Konya Çamlıca Pastanesinin Yanındaki Apaçi SS'cular

Belki olurda burada takılan falan vardır içlerinde. İçinizdeki en aşağı makine 20 bin lira ama 200 lira verip bi kask alamadınız mı? Ben utandım ya R6'la hayabusalar kol geziyor ama bi tane kaskı olan adam yok. Arada kalkıp şehrin göbeğinde egzoz bağırttırıyorlar yemin ediyorum şu motoru basan...
  19. lickup

125 cc Yapmak İstiyorum

100'lük motorumu 125 cc yapmak istiyorum şimdi ne gerekiyor bana. Nelerin değişmesi lazım? Silindiri kendim alıp bi ustaya mı taktırtayım yoksa ustanın eline mi bırakayım komple o halletsin?
  20. lickup

Motoru Olan Arkadaş Çevremden Gına Geldi

Çoğu cg süren motoru basıp egzoz açan tipler klasik bilirsiniz. Tamam takılın kardeşim kendi halinizde ama gelip bide bilmişlik taslayıp milletle t. geçmeleri yok mu deli ediyor. Ben laf anlatmıyorum artık bunlara, çok denedim ya kafaları basmıyor ya işlerine gelmiyor. Bugün gelmiş teki bana...

Yeni mesajlar