- Konu Yazar
Çoğu cg süren motoru basıp egzoz açan tipler klasik bilirsiniz. Tamam takılın kardeşim kendi halinizde ama gelip bide bilmişlik taslayıp milletle t. geçmeleri yok mu deli ediyor. Ben laf anlatmıyorum artık bunlara, çok denedim ya kafaları basmıyor ya işlerine gelmiyor. Bugün gelmiş teki bana motorda nasıl yanlanır öğretiyor. Lastiklerim çok dişliymiş eritecekmişim onları. Motorda kambur durulmazmış dik duracakmışsın. Ulan sandalyede mi oturuyorsun. Mantıklı şekilde güzel güzel açıklıyorum anlamıyor herfiler. Bide kalabalık olunca kendilerini haklı zannediyorlar insanın zoruna gidiyor, cahiller işte diyip geçemiyorsun.
Verdikleri tavsiyeleride yazayım hatırladığım kadarıyla hatta.
-Motorda kambur durulmaz dik duracaksın.
-Motoru basarsan daha iyi gider.
-Ön fren kullanılmaz.
-Aynalar hızını keser çıkar.
-Senin motor iyi açılmamış açılsa 120-130 görür. Ulan yüzlük la yüzlük. Anlatamıyorum adamlara gideceği bu bunun.
-Araba yağı koysanda olur gereksiz para.
Aklıma gelenler bunlar, ilerleyen günlerde yeni önerileri gelirse yazarım herkes yararlanır! :queen:
Verdikleri tavsiyeleride yazayım hatırladığım kadarıyla hatta.
-Motorda kambur durulmaz dik duracaksın.
-Motoru basarsan daha iyi gider.
-Ön fren kullanılmaz.
-Aynalar hızını keser çıkar.
-Senin motor iyi açılmamış açılsa 120-130 görür. Ulan yüzlük la yüzlük. Anlatamıyorum adamlara gideceği bu bunun.
-Araba yağı koysanda olur gereksiz para.
Aklıma gelenler bunlar, ilerleyen günlerde yeni önerileri gelirse yazarım herkes yararlanır! :queen: