1 Saat Önce "2" kaza geçirdim...

Biri beddua mı etti naptı...

İlkinde bomboş yolda araba durdu tek arabalık yol zaten dar benim yanından geçebileceğim bi yerde olmadığından mecbur arkasına durdum. Adam birden geri vitese taktı üstüme gelmeye başladı bağırdım korna falan çaldım ama baktım durmuyor motordan atladım kenara kaçtım, motoru biraz sürükledi tampıonuyla ondan sonra farketti. İndi bide benim arkasından çarptığımı iddia etmeyye başladı, ben de kamera var çağıralım trafiği dedim. Bu sefer geri vites yapmaya başladı alışkanlık heralde adamda :mrgreen: Yok gelmez bu saatte trafik bayram günü uğraşmayalım falan. Motoru kaldırdım baktım saında solunda bişey yok iştende bekliyorlar zaten fazla uzatmak istemedim yolladım adamı.

İkincisi de 15 dk. sonra kavşaktan karşıya geçerken bi bisikletli fırladı tabi dandik lastiklerle frene asılınca kayıp düştüm yine bişey olmadı bana. :mrgreen: Tabi bundan sonra alıp elimle iteledim motoru bidaha binmeye cesaret edemedim :jocolor:

2 olay da her gün karşı karşıya olduğumuz ve yaşadığımız aksiyonlar. Biraz tecrübe, öngörü ve hissiyat 2 tekerde olmazsa olmaz. Geçmiş olsun ders olsun tecrübe olsun.

Gus%C3%BCl-boy-adesti-nasil-alinir.png

geçmiş olsun bilader motorsiklet kullanırken biraz öngörülü davranmakta fayda var bir aracın arkasında giderken yada dar bir yolda giderken sağdan biri fırlaya bilir ulan şu dingil birden frenlere asıla bilir gibisinden temkinli davranmakta fayda var verilmiş sadakan varmışki sana bişey olmamış

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun Allah beterinden esirgesin

Hahaha yau hay Allah razı olsun sabah sabah neşelendirdiniz :cherry:

Geçmiş olsun kardeş, en kötü kazan bunlar olsun.

Selametle :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçmiş olsun, en kötü kazanız böyle olsun.

Biri beddua mı etti naptı...

İlkinde bomboş yolda araba durdu tek arabalık yol zaten dar benim yanından geçebileceğim bi yerde olmadığından mecbur arkasına durdum. Adam birden geri vitese taktı üstüme gelmeye başladı bağırdım korna falan çaldım ama baktım durmuyor motordan atladım kenara kaçtım, motoru biraz sürükledi tampıonuyla ondan sonra farketti. İndi bide benim arkasından çarptığımı iddia etmeyye başladı, ben de kamera var çağıralım trafiği dedim. Bu sefer geri vites yapmaya başladı alışkanlık heralde adamda :mrgreen: Yok gelmez bu saatte trafik bayram günü uğraşmayalım falan. Motoru kaldırdım baktım saında solunda bişey yok iştende bekliyorlar zaten fazla uzatmak istemedim yolladım adamı.

http://www.motosiklet.net/forum/kaza-raporu/122707-en-sonunda-bana-da-araba-carpti.html

al bak tıpatıp aynısı bana da olmuştu, bilmem kaç ay sinir bozukluğundan motora binmemiştim, rezil bir durumdu, bu kadar mı kolay ölmemiz, bu kadar mı geri zekalılarla muhattabız diye kendi kendimi yiyip durmuştum... bugün de Çınarcık esenköye gidip geldik, dönüşte e5 de sol şeritten aniden bir araç ben en sağ şeritte giderken önümüze kavşağı kaçırmamak için pike yaptı, istese arkamızdan da yavaşça girerdi, 100 km/h hızla giderken ani fren olur mu, olursa nasıl olur yaşadım, yine tabiki moral bozukluğu ...

Motosikleti
Cbf 150
Aslında polislerin kullandığı srenden takıcaksın motora.. İsterse duymasın kornanın sesini duymamış arkadaş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar