Arama sonuçlarınız

1. M

Günlük kullanım için bot tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar 300 tl kadar bütçem var bu fiyata bildiğiniz günlük kullanım için iyi bir bot varmı araştırmalarım sonucu cat bulabildim fakat türk üretime geçmiş tavsiye etmiyorlar pek
  2. M

Mondial drift 52.800 km motor yenileme

Arkadaşlar merhaba motorum 52800 km ye geldi yağ yakmaya başladı 1000 km de 400 ml civarı bende motor yenilemek için ustamla görüştüm silindir piston subaplar subap yayları egzantrik mili zinciri gergisi bilyalar değişicek üst kapağı taşlatırız dedi açılmışken yapılcak başka iş varmıdır sizce
  3. M

leptop hakkında teknik yardım ssd taktıktan sonra okuian sorun

Arkadaşlar merhaba arkadaşta caspet leptop var oyun la alakası pek yok hızlı açılması için samsung evo 850 ssd aldık hard disk yerine taktık orj. win 10 atarken tam açılırken sanki bilgisayarın direk elektriği kesilmiş gibi kapanıyor tekrar açtım windows açıldı bi süre sonra gene kapandı şarjı...
  4. M

Tek rakibim THY yazanlar :D

Not paylaşım öylesine bilgilerin doğrulugunu bilmiyorum :D
  5. M

Egsoz dan kurum atması ?

Arkadaşlar merhaba benim mondial drift 45947 km ye geldi 1000 de 1 yağını değiştiririm normalde koyduğum yağı alırdım yağ eksiltme yapmazdı fakat son yağ değişiminde 150 ml kadar yağ eksiltmiş motoru devirli kullanıyorum acaba hararet yapıptamı yaktı yoksa kurumlar yağ yaktığının göstergesimi...
  6. M

Universite için ikametgah??

Arkadaşlar bu aralar ünibye kayıt olayı varda e devletten aldigimiz ikametgah gecerlimidir google da bakti fakat bulamadim bilgisayari yanimda yok malesef
  7. M

Mh drift gidon takılması ve amortisör kapandığında ses

Arkadaşlar merhaba şuan telefondan konuyu açıyorum yanlışlarım için kusura bakmayın bizim burada alt yapı çalışması var koca kış çamur çukurlar vs motor üstünde zıplayarak gezdik dün akşam gene kazı yapılmış aniden içine daldım göremedim ve gidon orta konumdayken sağ veya sola çevirmeye...
  8. M

Arabalar sollarken sıfır geçmesi

Arkadaşlar merhaba bayadır dikkatimi çeken bir konu var yol çift şerit bom boş bende sağ şeritte 100 civarı gidiyorum(sağ şeridin ortalarıdan) arkamdan gelen araba zın diye hiç şerit değiştirmeye bile kalkmadan benim şeridimden beni solluyor aynada bile farketmiyorum okadar hızlı geçiyor bunun...
  9. M

Kırklareli istanbul Mh drift az foto içerir açayım dedim cbf ybr den sıkıldık :)

Depomuzu fulledik 60 tl lik benzin aldı içindede vardı biraz :) ilk molayı verdik bi sigara molası otoyolda sarı çiçekler vardı çok güzel kokuyolardı :) yolumuz daha var :) yolda çok tadilat vardı tek şerite vs düştük bbide karşıdan rüzgar esiyordu tırlarla geldim :) ikinci molayı...
  10. M

Cevizcioğlu yedek parça hakkında bilgi ?

Arkadaşlar Merhaba cevizcioğlu yedek parçadan daha önce alışveriş yapan oldumu güvenilirmi
  11. M

hafif bir yerle buluşma hikayesi :)

Arkadaşlar merhaba basimizda jawa 350 derdi var ayar yapio gazlamaya cikiyoruz ne yapicak diye dun aksam biraz turladik toprak ve camhr yoldan her ikimizinde on tekerlekleri kitlendi camurlukla lastik arasi doldu kipirdamiyor yerlef camur motorlari ayakliklara alamiyoruz devriliyor :)) zar zor...
  12. M

Jawav350 twinspor

Arkadaşlar iyi günler bir abimde jawa 350twinsport var 12 volt platinli 4-5 bin devirde kesme yapiyor gaz yemiyor bizim ustamizda parca yok elektroniğe cevirelim diyor bu motoru elektroniğe cevirmek kaca mal olur? jawa 350 twinsport 12 volt platinli bu motoru burdaki tamircilerin hepsine...
  13. M

honda cbr 125 ve 300 km hız geçen sene gördüğüm bir yazı :))

ben ilk okuduğumda baya gülmüştüm okmanızı tavsiye ederim :D hocam ben yeni honda cbr 125 aldım 2011 model aldığım gün sadece levent ustaya götürmek için bindim dükkanına götürdüm koyu bir pazarlığa basladık 7.250 tl ye modifiye için anlastık bana sölediği suydu yaparım elimden geleni...
  14. M

çamur ve fren sorunu

arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle bizim burada geçen yazdan beri alt yapı çalışmaları mevcut ve hala bitmedi gitti yağmurlarda olunca heryer inanılmaz çamur ön fren disk olunca çamur yüzünden ayda bir balata atıyorum gene yakında biticek gibi gözüküyor bu sefer prinç balatamı taktırmalıyım...
  15. M

wifi de bağlanti hizi sorunu

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar benim modemle ilgili bir sorunum var geçen seneye kadar bu yoktu mesela bilgisayardan hiz testi yapiyorum kablolu 13.94 megabit cikiyor telefondan wifi ile yapinca 3 megabit aliyorum modemi10 dakika kapatinca duzeliyor 1-2 saat telefondanda pc dende 13.94...
  16. M

rolanti de saat gibi çalışan motor gaz verince stop etmesi

Arkadaşlar herkese iyi günler bu gün yolda 100 lük bir cub gördüm yolda kalmış diyerekten yanına yanaştım tanıdık biri çıktı motor rolantide gaz vermeden tek marşta çalışıyor ama çok az gaz verince pof diye bir ses çıkarıp stop ediyor yaptığım şeyler 1 Ateşleme var 2 karburatör tasını ve...
  17. M

Mondial Drift debrijaj balatası değişimi

Arkadaşlar motorum 2013 model ve ilk vitesli motorumdu ilk aldığımda 2.vites ile kalktım şuan 33 bin civarında ve debriyaj kaçırmaya başladı bende değişimi yaparken bir kaç fotoğraf çekeyim dedim :) İlk yağını boşaltıyoruz Ve yan kapağı söküyoruz karşımıza debriyaj balatası yağ pompası...
  18. M

Şu motorun sesini dinlermisiniz ?

Arkadaşlar ben bir süre önce kaza yapmıştım motor yan şekilde bir süre çalıştı sanırım sonra servise çektirdim 1 hafta sonra yaptırmaya gittim hasar gören parçaları ve yağı akmıştır diye yağını değiştirdim ama bir süre sonra böyle bir ses ortaya çıktı ondanmıdır bilmiyorum ortaama 7 bin ile 8...
  19. M

Tekstil motosiklet montu nasil temizlenir

Oncelikle merhaba google da aramama ragmen bulamadim o yuzden konuyu aciyorum varsa ozur dilerim. Arkadaslar bende bir tekstil mont var yazdan kalma sinek vs izlerini ne yaparak cikartabilirim ilik suyla sildim ise yaramadu kuru temizlemeye versemmi yoksa korumlari cikarip makinada yikanirmi siz...
  20. M

motor takozu

Arkadaslar oncelikle iyi gunler bayadir aklima takilan soru var sormaya cekindim suan is yerindeyim telden yaziyorum yazim icin kusura bakmayin. oncelikle ilk motorum mobletti ve onda motor takozlari mevcuttu ve titresim oldugunu hatirlamiyorum cg tarzi motorlarda neden takoz bulunmaz motor...

Yeni mesajlar