Arama sonuçlarınız

1. YasinC

Çölleştik

İlkokuldan beri duyduğumu hatırlarım ülke çölleşiyor diye içine sıçtılar otel için orman yap, olmayacak yere hes yap, çarpık düzensiz şehirleşme, su kaynaklarını israf et denizleri zehirle. Üzerine Nasa da kimmiş diye nakarat at.. Ulan 44 derece hava mı olur!! Kapasın biri güneşii
  2. YasinC

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

Artçı alınabiliyor mu acaba. Yükleme için bir uyarı vs var mı kitapçıkta?
  3. YasinC

İlk Ciddi Kazam

Evet maalesef böyle bir konu açmak nasip oldu. En azından açabilecek durumdayım buna da şükür. Evin sokağına doğru sola doğru dönecektim. Hızım durmaya yakındı ancak kör noktadan ambulans gayet hızlı bir şekil de yapıştırdı. Resimde ki sokağın başından geliyordum. Sola doğru dönecektim. Zaten...
  4. YasinC

Ucuz Kıyma Ve Et'teki Hile!

Başka bir platformda paylaşmışlardı orada gördüm. Belki alıp tüketen vardır ben hiç almadım eve o yüzden deneyemedim. Ancak eğer gerçekten doğru ise bu durum sorumlularının canı yanmalı. Devlet destekli gıda hilesi! https://twitter.com/kacsaatolduturk/status/1081253708275597314
  5. YasinC

Vizör Renk Tercihi

Kaskın şeffaf vizörü çok çizildi güneş vurunca hiç bir şey görmüyorum artık. Renk olarak gri ile sarı arasında gidip geliyorum. Mümkünse gece görebileyim bu konuda tecrübesi olanlar var mı? Gece kör yapmayacak renk hangisidir? Şimdiye kadar hep şeffaf kullandım. Ancak sabah işe giderken akşam...
  6. YasinC

Ankara Gece Trafiği/Düşük Hacimli Motor

Ankara'nın gece trafiğini bilenleriniz vardır. Aklından zoru olanlar, başkasını kasıtlı riske atacaklar, sanayide bir şekilde kavuştuğu yeni beygirciklerini test edenler, babasının aldığı arabaya arkadaşlarını doldurup kendini kanıtlamaya çalışanları da es geçiyorum. Hiç bir abartı yok hız...
  7. YasinC

Sosyal Adaletsizlik

Cumhuriyet gazetesin den Vedat Arık'ın yakaladığı bir an. Adaletsizlik ile ilgili kitap yazılmaya kalkılsa bu kadar net anlatamaya bilir. Bence dünyayı yapay zeka yönetsin belki düzelir. İnsandan umudum yok.
  8. YasinC

2 Gün Üst Üste Zam Olur Mu?

Motorin fiyatlarına dün 17 kuruş zam yapıldıktan sonra bugün tekrar zam geldi. PÜİS motorin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren 13 kuruş zam geleceğini açıkladı. Motorine 2 günde tam 30 kuruş zam geldi. İstanbul'da motorinin litre fiyatı 5,54 liradan 5,67 liraya yükselecek...
  9. YasinC

Akkuyu Nükleer Santrali

Öncelik ile baştan söyleyeyim. Nükleer santralin kurulması gerektiğini düşünen biriyim. Günümüz de en temiz elektrik üretim sistemidir. Teknoloji gelişimi konusunda ciddi desteği olacaktır. Şimdi santrali biz yaptırıyoruz orası tamam ama orada üretilen elektriği satın alacakmışız hatta şuan...
  10. YasinC

Benzin de Tarihi Düşüş

11. YasinC

İlaç Verilmeyen Çocuğun Ölümü İtalya'yı Yasa Boğdu

Ülkemizle ilgili olmasa da insanoğlunu anlamak gerçekten güç. Bilim den akıl dan nasıl bu kadar uzaklaşılır merak ediyorum. Yedi yaşındaki bir çocuğun orta kulak iltihabı yüzünden hayatını kaybetmesi İtalya’da gündeme oturdu. Ailesi çocuğun tedavisinde hayati önem taşıyan antibiyotiğin...
  12. YasinC

Motosiklet nasıl mundar edilir?

Bu nasıl bir günahın meyvesidir? O ön kollar bir kazada adama saplanır o değil bu yollarda nasıl biniyorlar. Anlamak mümkün değil
  13. YasinC

Bu Kadar Mı Düştük?

Bugün AÖF sınavı vardı. Hava biraz güzel olunca motosiklet ile gittim. Sınav 40-45 dakika falan sürdü. Motosikletin başına geldiğimde fark ettim ki koruma takozları yok. Şok oldum arka sele üzerinde dolandırdığım file de gitmiş tabi. Bu seviyeye nasıl düştük biz. Cadde üzeri olmasa her halde...
  14. YasinC

Riderdenim Karayel Pantolon Sorunu

Merhaba MT sakinleri sene başında aldığım Riderdenim firmasının pantolununun dikişi söküldü. Zaten garip garip izler çıkıyordu ancak önemsemiyordum. Misal sol cebe sürekli cep telefonu koyduğum için orada cep telefonumun kalıbını çıkarabilirsiniz izlerden. Dizlik olan yerlerde kumaş kesin emin...
  15. YasinC

Meyve suyuna ÖTV geldi.

Torba tasarıda Ak Parti önergesiyle yapılan ve meyve suyu (nektar), limonata, mineral ve gazlı su, sade gazoz da özel tüketim vergisi (ÖTV) kapsamına alınmasını öngören değişiklik TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. Tasarının görüşmeleri sırasında Perşembe akşam saatlerinde verilen önergeyle...
  16. YasinC

Honda CBF500

Merhaba MT ailesi, Bir süredir şeytan dürtüp duruyor. Nedense bu eski sayılacak motoru alma isteğim var. Fiyatları uygun geldi. Almayı tavsiye eder misiniz ? Yoksa sürekli dürten şeytanı bir şekilde susturmalı mıyım ? Fikirlerinizi, düşüncelerinizi bekliyorum. :) Şimdiden teşekkürler.
  17. YasinC

Ankara - Akçakoca

Merhaba MT ailesi, Yarın Ankara'dan Akçakoca'ya gideceğim. Hgs çıkarmayı unuttuğum için çevreyolunu (sanırım adı E5) kullanmayı düşünüyorum. Yolda sıkıntı yaşıya bileceğim bir yer, bölüm var mı ? Daha önce bu yoldan Kızılcahamam Soğuksu'ya kadar gitmiştim. İyi gibiydi. Öneriniz, tavsiyeniz var...
  18. YasinC

Yol Kenarına atılmış motosiklet Ankara

Biraz önce Malazgirt bulvarından geçerken kenara atılmış motosiklet gördüm. Polise de haber verdim. Tahminim çalınmış sonra da bıraktıldı böyle. Yer tam olarak malazgirt bulvarında eskişehir yolu istilametinde 700-1000 metre kala. Hemen karşısında evrensel kolej duruyor.
  19. YasinC

Zorunlu Trafik Sigortası Absürt Fiyat

Merhaba MT sakinleri, Geçtiğimiz hafta kapora verip TNT250 aldım. Parasını ödedim gidip bayiden alması kaldı. Bugün akşam üzeri daha önce sigorta yaptırdığım şirkete telefon açıp fiyat istedim. TC kimlik numaramı istedi ve motorun modelini sadece, 1-2 dakika sonra arandım TNT250'ye 1290 Lira...
  20. YasinC

IXON SLACK Bot/ayakkabı

Merhaba forum sakinleri, bu aralar bahar ve yaz aylarında giyebileceğim bilek korumalı ayakkabı/bot bakıyorum. Ixon Slack'ı gördüm şekli şemali hoşuma gitti. Daha önce bu ürünü deneyimleyen oldu mu ? Bahar ve yaz aylarında rahat olur mu ? Satıcı direk 4 mevsim bu deyip geçti...