Zorunlu Trafik Sigortası Absürt Fiyat

Merhaba MT sakinleri,
Geçtiğimiz hafta kapora verip TNT250 aldım. Parasını ödedim gidip bayiden alması kaldı.

Bugün akşam üzeri daha önce sigorta yaptırdığım şirkete telefon açıp fiyat istedim. TC kimlik numaramı istedi ve motorun modelini sadece, 1-2 dakika sonra arandım TNT250'ye 1290 Lira fiyat çıkardılar. Sebebi sorduğumda fiyatların yükseldiğini söylediler. Daha önce Pulsar'a 600 lira ödemiştim.

Daha başka bir şirketi aramadım ancak fiyatlar gerçekten böyle ise traji komediden başka bir şey değil !

TNT250 veya 250cc motosikletine yakın zamanda sigorta yaptıranlar ne kadar ödedi ?

Merhaba. 250 cc demişsiniz, o yüzden yazıyorum. Yaş 30. Yer Çanakkale. Motosiklet 2017 CRF 250L. Sigorta 288. Şirket Anadolu.
Ben de sbm'ye bakmanızı öneririm, plaka varsa.

TNT250'ye sigorta yaptıranlar SBM sonuçlarını gösterebilir mi ?

Henüz sigorta yaptırmadığım için plaka vs çıkartamadım.

Detay girerek fiyat veren siteler var. Tanıdık bir takipçi olsa en uygun fiyatları bulabilir.
Sigorta fiyatlarında denge diye bir şey yok. Bir sigorta şirketine giderseniz doğal olarak sizi diğer şirketlerin fiyatları konusunda uyarmaz. Bütün şirketlerin tekliflerini görmeden sigorta yaptırmayın.

Trafik sigortası hakkında onlarca sitem başlığı var, hepsinde de yazılmıştır, çıkan fiyatın kendi aracınızın ne olduğu veya cc si ile ilgisi yok , başka bir şirket bambaşka bir rakkam sunabilir , bazı şirketler dönemsel olarak motosiklete büyük indirim sunabiliyor , takip edip değerlendirmek gerek..

Sana bir telefon numarası vereyim, arayıp sor, 2015 cbr'ye 320 tl'ye sigorta yaptı. Yer çubukta, biraz uzak ama, fiyat makul çıkarsa işine yarayacaktır.

Telefon numarasını özelden gönderdim.

Dostlar,

ABC isimli üye 2016 yılı 150 cc motoruna 700 tl fiyat verdiler diyor diğeri 280 TL diyor... Biri İstanbul da, diğeri Kütahya da... ve tartışma başlıyor.

Bu konuyu sitede bilen ve sürekli takip eden onlarca sigortacı var, onların gıkı çıkmaz. Çıksada oha falan diye başlar...

Bazı uyanık üyelerde şu teklifi aldım şu şehirdeyim falan diye bazı bilgileri masum görünüş ile paylaşır Olayı çözmüşlerdir. Sonra siz konuda yorum yazarken o üye de PM den gelecek olan teklifleri bekler. İşin gerçeği bu.

Bir de bu açıdan bakınız.

FİYATLARIN BUKADAR YÜKSEK ÇIKMASI,ÜLKENİN BİRİNDEKİ,ŞİZOFREN,SÖZDE cumhurbaşkanının,SİGORTA HARAÇLARINI ARTIRMASINDAN DOLAYI

bekleyın yaptırmayın 1 nisan ıtıbari ile tavan fıyat uygulması olacagından yenı fıyatları bekleyın bence

FİYATLARIN BUKADAR YÜKSEK ÇIKMASI,ÜLKENİN BİRİNDEKİ,ŞİZOFREN,SÖZDE cumhurbaşkanının,SİGORTA HARAÇLARINI ARTIRMASINDAN DOLAYI

fz6-fazer sen neyi nerden biliyosun bu ülkenin Cumhurbaşkanına şizofren diyecek kadar dengeni şuurunu kaybediyosun.. Sen değil Cumhurbaşkanı kimseye hakaret edemezsin bu bir..

Sigorta sektörüyle ilgili küçük bir fikrin var mı? Devletin Bakanı primlerin düşmesi için sigorta şirketlerinin hoşuna gitmeyecek birşeyi yapıyor sen bunu idrak edebildin mi?

Bilmediğiniz konular hakkında sallayıp durmayın... Cumhurbaşkanı bu ülkenin seninde CUMHURBAŞKANIN dır.. Buradan hakaret ederek kendini birşey mi sanıyorsun? Bu ne acziyet.. Yiyosa geç Ankara ya aynısını karşısında söyle..

Bildigin birşey fikrin matematiğin öğrendiğin hesap kitap varsa söyle.. Bilmiyorsan tsrsb nin sitesine gir matematik sonuçları gör..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bugün yaptırdım r25 için antalya 485 tl anadolu sigorta.motor fark etmez ankara olduğu için ciddi yüksek çıkar doğrudur.soygun var boşuna demiyor millet devlet resmen vatandaşı soyuyor.nisanı bekle derim benimde dün canım sıkıldı 880 tl çıkartmışlardı detaylı çalışmadan sonra bunu görünce direk yaptırttım.eylül ayında pulsar için ödediğim rakam 500 tl idi.onu iptal edip buna kaydırdım üstünü tamamladım.arkadaşımda motor aldı aynı anda ankarada üzerine kayıtlı ilk aracı mt7 aldı neysee :pr: 1300 tl 2. el aldı oda şu an nisan ayını bekliyor.kısaca sende bekle derim oran zaten ciddi yüksek 1 2 tane sigortacıya git farklı şirketlerden fiyat toplaya dur

Ben telefonda block programı kullanıyorum rahatım.Öyle 044 le 0800 le başlayan numaraları ekliyorum.Onlar arıyor ben ekliyorum listeye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar