Ankara - Akçakoca

Merhaba MT ailesi,
Yarın Ankara'dan Akçakoca'ya gideceğim. Hgs çıkarmayı unuttuğum için çevreyolunu (sanırım adı E5) kullanmayı düşünüyorum. Yolda sıkıntı yaşıya bileceğim bir yer, bölüm var mı ?
Daha önce bu yoldan Kızılcahamam Soğuksu'ya kadar gitmiştim. İyi gibiydi. Öneriniz, tavsiyeniz var ise almak isterim.

Teşekkürler.

otobandan gdip zonguldak üzerinden gelmiştik biz yol ile ilgili önerilerim; viraj ucunu görmeden basma çok keskin virajlar olabiliyor , yanına kesinlikle yağmurluk al , o yolda 2 defa lastiğim patlamıştı yanına lastik tamir kiti al yolun açık olsun.

Merhaba MT ailesi,
Yarın Ankara'dan Akçakoca'ya gideceğim. Hgs çıkarmayı unuttuğum için çevreyolunu (sanırım adı E5) kullanmayı düşünüyorum. Yolda sıkıntı yaşıya bileceğim bir yer, bölüm var mı ?
Daha önce bu yoldan Kızılcahamam Soğuksu'ya kadar gitmiştim. İyi gibiydi. Öneriniz, tavsiyeniz var ise almak isterim.

Teşekkürler.

hgs den geçip 15 gün içinde çıkartırsanız ceza uygulanmaz.. boşuna eski yoldan gitmeyin zor olur dar yol sonuçta.. bu ara ankara yağmulu yanınıza korunacak birşeyler alın bence..

hgs den geçip 15 gün içinde çıkartırsanız ceza uygulanmaz.. boşuna eski yoldan gitmeyin zor olur dar yol sonuçta.. bu ara ankara yağmulu yanınıza korunacak birşeyler alın bence..

Bunu birkaç kişiden daha duydum ancak sisteme güvenim pek yok. Daha önce tecrübeniz oldu mu ? Sonra 200-300 lira gibi tuhaf cezalar gelirse üzer beni :)

kızılcahamam-gerede-mengen-devrek-zonguldak-akçakoca yapabilirsin
daha da güzeli için kızılcahamam-çerkeş-karabük-gökçebey-zonguldak-akçakoca da yapabilirsin

ilk yok daha hızlı ikinci yol daha manzaralı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar