Arama sonuçlarınız

1. hasmet1

Kaskın içinde kuş yuvası...

Taşındıktan sonra eski kaskı evin dışına koymuştum öylesine. Sonra içeri almayı ihmal ettim. Bu hafta başı bir de ne göreyim: Üç tane saydım ama içi çok gözükmüyor. Bir kaç haftadır dışarı çıktığımda aynı kuş uçup duruyordu sağa sola, yuvası yakınlarda herhalde diye düşünüyordum. :)
  2. hasmet1

Model motosiklet

Kagittan da KTM RC8 olur muymus demeyin... Sase, grenaj, teker, suspansiyon neyse de... Herif silindir, piston, tum dislileriyle sanziman, debriyaj ve kafayi da yapti ya la... Sona dogru kafayi yedim iyice...
  3. hasmet1

Araçların ikinci el fiyatları niye çok yüksek?

@Thracian'ın, 2015 Yamaha fiyatları başlığı altındaki mesajından hareketle böyle bir başlık açtım: Gerçekten de Amerika'da ikinci el araç fiyatları çok daha düşük... Hatta meşhur laftır, sıfır arabayı galerinin kapısından dışarı sürdüğün an $5000 kaybedersin denir :) Peki eden böyle? İnsanlar...
  4. hasmet1

Harley Pan America 1250 Adventure

Modifiye revolution motor. Balansörlü, su soğutmalı, 60 derece V2. 145 beygir. Zincir aktarmalı. Harley için bir ilk :)
  5. hasmet1

Motosikletle geyiğe çarpmak

6. hasmet1

Kural Z'ye rakip var: mutlaka izlemeniz lazim

Sonuna kadar izleyin... 4:08'de sesli guldum... Bu arada, 8mpg yaklasik 30 litre/100km'ye tekabul ediyor :)
  7. hasmet1

KTM yedek parca

Motosikletin yan ayakligi uzerine vidalanmis kucuk cubuk var ya, hani yan ayak kolay indirilip kaldirilsin diye. Eski motosikletlerimde kaynaklaydi ama KTM vidali yapmis, ve bir gun baktigimda yoktu... Neyse, internetten yenisini ismarladim (ucuz birsey), ve parcayi yolladiklarina dair e-mail...
  8. hasmet1

Elektrikli Harley Davidson LiveWire'ın fiyatı belli oldu

The LiveWire will come to market in August 2019. Preorders are now being accepted and the bike will start at $29,799. Harley-Davidson Gacırt :) Aksesuarlı Goldwing fiyatı. Zero'nun her modelinden daha pahali...
  9. hasmet1

Emin Çölaşan: Tutuklu annelerin dramı – Sözcü Gazetesi

https://www.sozcu.com.tr/2018/yazarlar/emin-colasan/tutuklu-annelerin-drami-2687042/ Bugünün Türkiye'sinde bunların olması utanç verici.
  10. hasmet1

Trump'a Van Gogh tablosu yerine altın klozet

http://www.chicagotribune.com/news/nationworld/politics/ct-trump-guggenheim-golden-toilet-20180125-story.html Çok komik. Trump bir müzeden Vang Gogh'un tablosunu geçici süre beyaz sarayda sergilenmek üzere istemiş. Müze müdürü reddedip yerine geçici süre kullanılmak üzere bunu verelim demiş :)...
  11. hasmet1

Kask nasil temizlenir?

Neredeyse bir senedir kullandigim kask, saclarimin da yagli olmasi nedeniyle iyice kokmaya basladi. Bir noktadan sonra gayet yuksek olan hijyen sinirimi gecince eli mahkum temizleme karari aldim. Bu simdi kullandigim 6. kaskim. Ve eskilere oranla temizlemenin ne kadar kolay oldugunu ogrendim...
  12. hasmet1

KTM Haşlama

Ecnebiler "roast" diyorlar, dogru yanlis sakayla karisik icinizi dokmeniz dilegiyle... "Kardesim niye kendi kullandigin motosiklet markasini haslamiyosun" diyenleri duyar gibiyim. O zaman sirada KTM olsun: KTM, Avusturya mali olmasi hasebiyle, Italyan ve Alman ozelliklerini birlestiren bir...
  13. hasmet1

Ducat Haşlama

Ecnebiler "roast" diyorlar, dogru yanlis sakayla karisik icinizi dokmeniz dilegiyle... Ooof offf. Hala bekliyoz calisan motosiklet yapacaklar diye. "Abi motosiklet mukemmel"... Calistigi muddetce tabi. Supermodel gibi karim olsun ben de isterim, ama her onune gelen tamirciyle yatip kalktiktan...
  14. hasmet1

Moto-Guzzi Haşlama

Ecnebiler "roast" diyorlar, dogru yanlis sakayla karisik icinizi dokmeniz dilegiyle... Trajikomik degil mi? ille de bisey yazmam lazim mi? Haşlamayalim zaten zavalli markayi... Tarak, cuzdan satan işportacilar gibi "Iste bu gordugunuz motordan bakin neler yapacam... Gozunuzu kapatin. Acin...
  15. hasmet1

Honda Haşlama

Ecnebiler "roast" diyorlar, dogru yanlis sakayla karisik icinizi dokmeniz dilegiyle... Honda motosiklet yapmayi unutali bayagi oldu sanirim. Neymis, AR-GE oncusuymus. ASIMO robot varmis ta, kendi kendine giden motosiklet yapmis ta... iyi de vites gostergesi? Artik antika haline gelen 1 litrelik...
  16. hasmet1

Kawasaki Haşlama

Ecnebiler "roast" diyorlar, dogru yanlis sakayla karisik icinizi dokmeniz dilegiyle... Bu kadar mi ezik bi marka olur yahu? Artik nasil bir kuyruk acisiysa, ille de en ustte onlar olacak. Honda 1800cc cruiser mi yapti, ahanda 2 litresini yaptik. Iyi de pet sise kadar silindir, piston inip...
  17. hasmet1

Yamaha Haşlama

Ecnebiler "roast" diyorlar, dogru yanlis sakayla karisik icinizi dokmeniz dilegiyle... Bu konu yeterince islendigi icin fazla kalabalik yapmayayim... Olmadi mi? iyi o zaman yapayim. Yahu bi marka kendinden bu kadar mi tiksinir? Utanmadan bazi modellerin uzerine marka bile yazmayi birakti...
  18. hasmet1

Buyuk zamlar yolda

Farkinda misiniz, $ aldi basini gidiyor. Genelde zama yansiyinca tepki geliyor, ancak zam geldiginde zaten is isten gecmis oluyor... Son durum: https://finance.yahoo.com/quote/usdtry=x?ltr=1 TL'nin degeri hic bu kadar dusmemisti. Hem yeni, hem de ikinci el arac, ve benzine zam yakindir.
  19. hasmet1

Türkiye'ye yedek parça gelmiyor mu?

Dikkat ettim de, insanlar on yaşında Japonlar motorsiklette bile parça sorunundan bahsediyorlar. Komik geliyor bana. Amerika'da internetten bile yeni orijinal parça bulmak mümkün. Bikebandit.com sitesinde kırk yaşında modellerin bile en ufak vidasına kadar orijinal yeni parçaları bulunmakta...
  20. hasmet1

İki şerit arasından gitme Kaliforniya'da yasalaştı

Trafik akışından 16 km hızlı gitmemek, ve trafik akış hızı 70km'i geçmediği takdirde serbest. Ayrıca daha güvenli kılmak için de bir kılavuz hazırlamışlar. Darısı diğer eyaletlerin ve Avrupa'nin başına... http://www.motorcycledaily.com/2016/08/california-makes-lane-splitting-officially-legal/