Harley Pan America 1250 Adventure

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2021-harley-pan-america-bronx-revolution-max-24.jpg

Modifiye revolution motor. Balansörlü, su soğutmalı, 60 derece V2. 145 beygir.

Zincir aktarmalı. Harley için bir ilk :)

Motosikleti
D400
aga bana mı oyle gelıyor yoksa modern olmak ıcın yapılan bu yeni tasarımlar mı çöp

İkincisi. Adamlar az biraz bilimkurgu izleseler çok faha güzel modern tasarım üretebilirler.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
80'lerde çevrilen dandik bilim kurgulardaki gibi bir tasarım olmuş.

Motosikleti
BWS 100
üstüne africa twin giydrilmiş harley daha yakışıklı duruyor.:mrgreen:
SDC-Harley-Africa-Twin-4.jpg

tasarım işinden az çok anladığım için diyorum ki. tasarım çok iyi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Harbiden yahu... Negatif yorumlara şaşırdım. Belki de firmanın dizayn dili ve çizgisine aşina olmamanın sonucu.

Şahsen görünüşü gayet başarılı ve karakterli buldum. Hem modern, hem klasik. Her haliyle "ben Harley'im" diyen bir motosiklet. O kadar kolay ki başkasına benzemek.

Yapması gerekeni yapmış Harley. Eğer motosikletin geri kalanı da dizaynı kadar iyiyse BMW'yi rahatsız etmeye başlar...

Bu arada far da Harley'in son zamanlarda kullandığı far dizaynının daha da futuristik bir versiyonu.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
tasarım işinden az çok anladığım için diyorum ki. tasarım çok iyi.

Tasarım işinden anlamaniz hatta büyük paralar kazanan tasarımci bile olsanız ortaya iğrenç tasarımlar cikarabilirsiniz.KTM nin bütün modelleri,istisnasız hepsi ucube. Bunları da yoldan geçenlere tasarlatmiyolar ama sonuç ortada yani.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motosiklette karakter dizaynı zor iş... Görünce "aha bu motosiklet şu marka" dedirtmek hiç kolay değil.

Forumdan Uzaklaştırıldı
salih ile bir konuda aynı fikirde olacağımı düşünmezdim.

Kardeşim, neden Salih deyip zan altinda bırakıyorsun beni ? Hangi yağ kullanmalı başlığına "ABS var mı" tarzında komiklikler yapmaya çalışırsam Salih dersin..Hayret bir seyyy

Motosikleti
D400
Kardeşim, neden Salih deyip zan altinda bırakıyorsun beni ? Hangi yağ kullanmalı başlığına "ABS var mı" tarzında komiklikler yapmaya çalışırsam Salih dersin..Hayret bir seyyy

öteki başlıkta birisi demişti oradan kaldı kardeş kusura bakma, ifşa etmem bir dahakine :queen:

Moderatör
Üzerine logo/marka koymasalar ve bunu kim üretti deseler Harley yapmış olabilir derdim.
BMW ve Mercedes'i 1 kilometre uzaktan tanımamızı sağlayan tasarım detayları gibi, bu motosiklet de Harley'in tasarımını bariz andırıyor.
Ben beğendim.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Tasarım olarak bu sınıfta yukarıdaki yerine her seferinde Moto Guzzi V85 TT'yi tercih ederim... Bu Harley değişik bir şey olmuş, bana çok alınır gelmedi; çok ağır olsa gerek... Yine de thinking outside of the box için HD'ı takdir ederiz...

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Farlar alışılmışın dışında ama güzel bir görünümü var bu işler zevk meselesi 2+2=4 eder olmadığı için tartışmak biraz garip :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Rahmetlinin deyişiyle "Tasarım, akraba evliliği"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar