Arama sonuçlarınız

1. Kural [ Z ]

Yamaha MT-07 Orjinal Arka Çanta (TopCase) Demiri Montajı

Tekrardan merhabalar, Bu bölümde Yamaha MT-07' ye orjinal arka çanta demiri montajını yapıyorum. Orjinal ürün olmasına rağmen aslında birçok marka ve modelde de olduğu gibi montajın yapılabilmesi için grenajın bir miktar kesilmesi gerekiyor. Eğer motosikletinizin grenajının kesilmesi...
  2. Kural [ Z ]

Bakıp ağlamak isteyenlere, buyrun efendim içeri alalım sizi

Bir kelime dahi yazmayacaktım, direk linki verecektim de dayanamadım. Yurdum memleketim, görelim bakalım. dış güjler bizi kısganeyi... Sadece motosiklet fiyatlarına değil, bahsi geçen vergi oranlarına, muayeneden muaf motor hacimlerine... de dikkat!
  3. Kural [ Z ]

Metal Tüp Arka Çanta (Topcase) Projesi

Tekrardan merhabalar. Daha önceki konulardan birinde eski klima gazı tüpünü kullanarak bir topcase yapmak istediğimden bahsetmiştim. İnnovasyon projesi üzerinde çalışırken arada değişiklik yapmak zihni temizliyor. Elimde hali hazırdaki malzemelere ek olarak temin ettiğim birkaç küçük...
  4. Kural [ Z ]

Innovation Project

Tekrardan merhabalar; Daha önce açtığım bir konuda ikaz etmiştim. Kesicem demiştim, biçicem parçalıycam demiştim. Demiştim... Dedim... İkaz ettim... Ve sonunda olan oldu. Ve yine güzelim bir motosikleti çirkinleştirmek için karşınızdayım. Daha öncesinde çalıntı buluntu bir 2006 model Honda...
  5. Kural [ Z ]

Motosiklet Zevk İşidir

Motosikletin zevk meselesi olduğu bu videodan rahatlıkla anlaşılabiliyor. Ulaşım ve ihtiyaç meselesi tamam, gerisi zevk ve keyif...
  6. Kural [ Z ]

Resmen kesip biçmek, parçalamak istiyorum!

Evet açık açık yazıyorum buradan, Resmen kesip biçmek, parçalamak istiyorum! İçin içimi yiyor! Kesmezsem bana dert olacağını hissediyorum. Ne kadar güzel olsa da onu kesmek bana ayrı bir haz verecek, hissediyorum. O' nu parçalarken alacağım keyfi düşündükçe sabırsızlanıyorum, elim titriyor...
  7. Kural [ Z ]

SYM Cruisym 250i' yi nasıl bilirsiniz.

Koleksiyona bir de SYM Cruisym 250i eklemek istiyorum. Kullanan arkadaşlar emsali motosikletler ile "yedek parça fiyatı", "yakıt tüketimi", "konfor" ve "performans" hakkında kıyaslama yapabilirler mi? Yenisi için 29.000Tl, ikinci eli için 24.000 TL gibi rakkamlar bu motosiklete verilir mi?
  8. Kural [ Z ]

Biraz da geyik [ANİME]

Anime diğer bir değiş ile japon Çizgi Filmi (ki bu tanım bir animeyi tanımlamaya asla yetmeyen aciz bir kelime grubudur) her bir seride veya filmde kendisine has bir evrene sizi götüren, bağlayan, bağ kuran, duygusal veya zihinsel olarak etkileyen ve hatta hayal gücünüzü tetikleyen birçok unsuru...
  9. Kural [ Z ]

Motosiklete Göre Oturuş Pozisyonu

Siz hangisini tercih edersiniz :wiinkk: :wiinkk: Benim Favorim SportsBike :bounce:. Ama yerine göre GoldWing de lazım geliyor.
  10. Kural [ Z ]

Motosiklet hırsızlığında seviye atlamak

İnternette dolaşırken denk geldi. Adamlar bu kadar yüzsüz, bu kadar şerefsiz, bu kadar utanmaz, namussuz, arsız... olmuş. Yurdumda da yakında bu hale gelirler. Neyse ki bu tip durumlar için çok hoş ve sıcacık karşılamam var onlar için. Ilk görüntü bisiklet için, devamında ise izlerken...
  11. Kural [ Z ]

Grenaj Tamiri (Hızlı/Kolay/Basit/Ucuz/Sağlam)

Merhabalar, Sıradaki projem olan "Honda Innova 125" in yenilenmesinde grenajların onarımı gerekiyordu. Haliyle onarımın yapıştırmadan öte kırık ve kayıp olan parçanın oluşturulmasını da içerdiğinden, herkesin bir gün ihtiyacı olabileceğinden proje haricinde ayrı bir başlık ile paylaşmak...
  12. Kural [ Z ]

Honda Innova 125 Projesi

Tekrardan merhabalar; Malumunuz Honda CBF 150 Cafe Racer Project kısa süre önce bitti. Boş durmak olmaz diyerekten daha o proje bitmeden yeni proje için araştırmalara başlamış ve 2006 model Honda innova (ANF) 125 modelini sahibinden çekme belgeli olarak alıp dükkana koymuş, beklemeye almıştım...
  13. Kural [ Z ]

MT-07 Ekran koruyucu

Elimde MT-07 için aldığım yedekte duran iki tane ekran koruyucu mevcut. Düşündüğümden daha uzun ömürlü çıktığından değiştirme gereği görmedim, fazlalıklar fazla olarak kaldı. İsteyen varsa bir yabancıya gitmesindense forumdan birinin yararlanmasını tercih ederim. Buradan ürüne bakabilirsiniz...
  14. Kural [ Z ]

Çalıntı Motosiklet Nasıl Fark Edilir ?

Bir motosikletin yolda ve park halinde iken çalıntı olduğunu anlamamıza yardımı olabilecek ip uçlarını örneği ile göstermek istedim. Bu videoda daha önce çalınmış, bulunmuş ve sahibine iadesi yapılmış bir motosikleti inceliyoruz. Yolda karşılaştığınız ve çevrenizde benzer durumda olan...
  15. Kural [ Z ]

Honda CBF150[2017] / KTM Duke 200[2012] Tercihiniz ne olurdu?

Diğer herşeyi boşverip sadece yedek parça tedariği, yedek parça sorunu, yakıt ekonomisi, arıza çıkarma oranı gibi kriterleri göz önüne alarak; Honda CBF150[2017] ile KTM Duke 200[2012] yi seçmeniz gerekse sizin tercihiniz hangisi olurdu? Tip ve görüntü kısmını tamamen boşveriyoruz, fiyat...
  16. Kural [ Z ]

Bir Mondial Macerası

Mondial Z One 180’ in ön amortisör keçeleri iyice su koyuverince amortisör keçelerini değiştirelim dedik. İnternette yaptığım araştırmalarda ön amortisör keçesi satışına hiç rastlayamadım, bunun üzerine Konya ve Kastamonu da dahil birçok Mondial parça temincisi (servis ve yedek parça) ile...
  17. Kural [ Z ]

Genel Konu: Motosiklet Lastik Seçimi

Herkese Merhabalar; Hepimizin her zaman tartıştığı, motosikleti için en çok araştırdığı, motosiklet ve sürücü güvenliğini doğrudan etkileyen en önemli faktörlerden biridir lastikler. Haliyle hep tartışılır. Fiyatı / Fiyat – Performans Oranı / Kuru – Islak – Arazi Performansları / Bulunulurluğu...
  18. Kural [ Z ]

00:00 sıraları E5 kasıtlı çarpma sonucu trafik kazası

Eşimle bir günlük hafta içi iznimizi kopardığımız günün sabahı Bursa tarafına doğru planladığımız yolculuğun dönüş etabında, akşam saat 00:00 civarında E5 üzerinde yaklaşık 110 km/h hızla sağ şeritte giderken sağdan katılım ile gelen bir araç yolunda düz gitmekte iken direksiyonu doğrudan...
  19. Kural [ Z ]

Bujiyi Okumak

İster ikinci el motosiklet veya otomobil alın, ister motorunuzun bakımını yapın/yaptırın, eğer okumayı bilirseniz değişim zamanı gelen buji söküldüğünde, motor ve aracın kullanıcısı hakkında size birçok şeyi anlatır. Kimi zaman arıza tespitine, kimi zaman kendi hatalarımızı farketmemize, kimi...
  20. Kural [ Z ]

El Yapımı Mengene Projesi

Çalışmalarımı tek başıma yaptığımdan, her zaman gereksinim olduğundan ve kaliteli ürünlerin fiyatı yüksek olduğundan kendi mengenemi yapma kararı aldım. Hurdacıdan temin ettiğim malzemeler ve bir Kare Diş Vida yardımı ile kaynak ve avuç taşlama kullanarak (Ağız genişliği 25 cm / Ağız açıklığı...