Motosiklete Göre Oturuş Pozisyonu

Siz hangisini tercih edersiniz :wiinkk:

79a9e18250eaaa77cefe071c916819a1--guide-humor.jpg
:wiinkk:

Benim Favorim SportsBike :bounce:. Ama yerine göre GoldWing de lazım geliyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu reyzingçiler de hep domalıyor he asjfhafa. o değil de çakma racingçi r25 çiler ne olacak? sürerken 1000 lik 4 silindir sürüyor triplerine giriyorlar da

İyide hani naked ve enduro nerede??

Hadi buda benden

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:39 ----------

Siz hangisini tercih edersiniz :wiinkk:

https://i.pinimg.com/736x/79/a9/e1/79a9e18250eaaa77cefe071c916819a1--guide-humor.jpg:wiinkk:

Benim Favorim SportsBike :bounce:. Ama yerine göre GoldWing de lazım geliyor.

Usta madem ss favorin,gunde en az iki defa boy abdestini ihmal etme..kuru yer kalmasin.:pr:

Son düzenleme:
ss ciler ne yapsın pozisyon çok ters şimdi adamı öyle sade tek başına resmini koysalar olay çok yanlış yerlere gider mazallah :) abinin duruş sakat..

pozisyonu offsayttan penaltına çevirmek için koymuşlar altına bir hatun resmi .. :)

Bence gene kurtarmaz :) neyse ben goldwing yok ise cruiser oda yok ise scooter derim :)

Yalnız cruiserdaki öyle oturmuyor. arkasını öyle yaslanacağı bir şey yok + gidonu kaldırdı ise o kollar asılı şekilde havaya kalkacak.

Yalnız cruiserdaki öyle oturmuyor. arkasını öyle yaslanacağı bir şey yok + gidonu kaldırdı ise o kollar asılı şekilde havaya kalkacak.

orjinalde cruiserın oturma şekli öyle .. benim vulcanımda vn900 yada en500 ümde öyleydi .. bak gene en500 dedim yüreğim dağlandı :D

ducatiyi bilmemde istanbula gittiğim zaman aprilianın 1000lik rsv4 motoruna oturmuştum gerçekten daha önce o kadar rahatsız bir motora binmemiştim bildiğin motogp pistinden sokağa fırlamış gibi bir hali vardı. oturmuyosunuz domalıyosunuz sanki:). bazı ssler ise rahat olabiliyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ducatiyi bilmemde istanbula gittiğim zaman aprilianın 1000lik rsv4 motoruna oturmuştum gerçekten daha önce o kadar rahatsız bir motora binmemiştim bildiğin motogp pistinden sokağa fırlamış gibi bir hali vardı. oturmuyosunuz domalıyosunuz sanki:). bazı ssler ise rahat olabiliyor

hahahaha sanki değil kardeşim bildiğin domalıyorsun allahtan resimde alta karı koyup durumu biraz düzeltmişler yoksa arkasına neler neler konurdu ahahahahahaahahaha

Racing motorda, malzemeyi depoya yaslayıp naked motor biniyormuş gibi kullanabilirsin, tavşan gibi bükülmek farz değil yani :queen: he yolcu için birşey diyemem :mrgreen:

Bende de R olarak isimlendirilmiş ninja 250r var. Bildiğin sport touring gibi kullanıyorum.

Bu alet kaç beygir? :thumright

Eyer`de 40
Nal`da 30

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------

İrc yerine mişlen veya diyablo yazaydin dadindan yenmezdi..

Yan gıranaja elma logosuda olurdu..

Yanlız ateşle dans hesabı seninki..birazdan zopalar havada uçuşacak gibi...:pr:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------

Racing motorda, malzemeyi depoya yaslayıp naked motor biniyormuş gibi kullanabilirsin, tavşan gibi bükülmek farz değil yani :queen: he yolcu için birşey diyemem :mrgreen:

Hacı R1 olsunda tavşan gibi egilmeye razı bir kamyon adam bulursun..:pr:

Eyer`de 40
Nal`da 30

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------

İrc yerine mişlen veya diyablo yazaydin dadindan yenmezdi..

Yan gıranaja elma logosuda olurdu..

Yanlız ateşle dans hesabı seninki..birazdan zopalar havada uçuşacak gibi...:pr:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------

Hacı R1 olsunda tavşan gibi egilmeye razı bir kamyon adam bulursun..:pr:

Deme öyle, 40-45 dk kırbaçladıktan sonra dayak yemiş gibi iniyorum üzerinden :santa: bu arada aşağı yukarı 1,5 yıl oldu ama hala gaz kolunun sonunu göremedim şu R1'de :queen:

Deme öyle, 40-45 dk kırbaçladıktan sonra dayak yemiş gibi iniyorum üzerinden :santa: bu arada aşağı yukarı 1,5 yıl oldu ama hala gaz kolunun sonunu göremedim şu R1'de :queen:

Ayrani içerken nasil dibini goruyorsan..
Makinadada öyle,hakkini vereceksin..

Yolu gordunmu kontrollu uzatacan,iki haralık beygirleri tembel aliştirma..

O dayağı yemeye razı o kadar çok cengaver var ki piyasada...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar