SYM Cruisym 250i' yi nasıl bilirsiniz.

Koleksiyona bir de SYM Cruisym 250i eklemek istiyorum.

Kullanan arkadaşlar emsali motosikletler ile "yedek parça fiyatı", "yakıt tüketimi", "konfor" ve "performans" hakkında kıyaslama yapabilirler mi? Yenisi için 29.000Tl, ikinci eli için 24.000 TL gibi rakkamlar bu motosiklete verilir mi?

Onun yerine 2. el Piaggio x evo 250 yi öneririm. Bence en kaliteli 250 scooterlardan ama her nedense bizim Türk milleti pek rağbet göstermez. Dolayısı ile çok daha az para harcayarak daha kaliteli motora binmiş olursunuz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla bayide bi üstüne oturdum inanılmaz rahattı ama 2.eli ceset.xmax piyasayı baya bi kapattı ben açıkcası bu segmentte bende yamaha bayine giderdim evet konforsuz öbürlerine nazaran ama şekil ve performans olarak harikalar.bence 23 24 bin tl ye xmax 400 alınır tertemiz.yada yeni kasa xmax 250 ön sipariş ile 26 bin tlye alınabiliyor sanırım hala gidip onu almak da en karlı iş olabilir.

Eski sym gts ve eski joymax'lar çok tatlı sessiz fitı fıtı motorlar idi. Yeni kasa joymax ve cruisym bence homurtulu çalışıyor. İlk kalkışları eski versiyonları gibi güzel değil. Yüksek devirde kavramaya geçiyor. Haliyle keyifsiz bi kullanım söz konusu.

O kadar parayı gözden çıkarttıktan sonra yeni kasa x Max, eski veya yeni kasa forza daha güzel olur bence.

tamamen teorik olarak, sym gts250 ve joymax kullacısı olarak yazacağım;

yedek parça fiyatlarına motopit'in web sitesinden bakabilirsin,
ben bakmadım,

joymax ile arasında görsel olarak farklar var,
teknik verilerde çok büyük fark yok,
marka olarak sorunlu makineler üretmiyorlar,
bazen saçma fiyatlamalara gidebiliyorlar, teknik bilgim fazla olmadığı için bu sebepleri anlamakta zorlanıyorum.

yedek parça olarak herhangi bir sorun bugüne kadar yaşamadım,
servis ile ilgili de sorunlarım olmadı,
bakımlarını zamanında , orijinal parça ile eksiksiz olarak yaparım/servise giderim.

bir maxiscooter dan beklentim ne ise karşılığını aldım,
markayı 115.000 km kadardır kullanıyorum/kullandım, (90.000 km civarı gts250, joymax de 25.000 km civarı)

şahsen memnunum,
o modelin kronik bir arızası var mıdır ? bilemiyorum
benim kadar memnun kalır mısın ? bilemiyorum.

mehmetseza rumuzlu kullanıcı daha kapsamlı bilgi verebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar