- Konu Yazar
Herkese Merhabalar;
Hepimizin her zaman tartıştığı, motosikleti için en çok araştırdığı, motosiklet ve sürücü güvenliğini doğrudan etkileyen en önemli faktörlerden biridir lastikler.
Haliyle hep tartışılır. Fiyatı / Fiyat Performans Oranı / Kuru Islak Arazi Performansları / Bulunulurluğu / Ömrü / Kalitesi /
MT-07 nin lastiklerini yeni değiştirdim (bir hafta olmadı). Ve şu anda bir proje için yine lastik siparişi verdim. Bunu da marka takıntım olmadığı halde aynı markadan tercih ettim, çünkü bu güne kadar neredeyse hiç üzmeyişi ve fiyat/performans oranının yüksek oluşu bende güven yaratmış, cezp etmiştir.
Kimimiz bir motosikleti nadiren kullanırken, bazılarımızın altında birden fazla motosiklet olabiliyor.
Bu motosikletlerde hangi lastikleri kullandığımızı, tartışma konusu olan kıstasları ve tercih nedeninizi (örneğin: başka markada bu ölçü yok diğer markayı deneyerek risk almam gibi) de belirtirseniz kabaca bir fikir sahibi olunabilir, bilgi kirliliği azalabilir ve arayanlar için bulması daha kolay olabilir diye düşünüyorum.
Sizden ricam mesajda ilk olarak aşağıdaki metni kopyala yapıştır ile mesajınıza ekleyerek doldurmanız, ardından yorumunuz var ise belirtmenizdir. Böylece konu içeriği fazla kirlenmeden güzel bir kaynak oluşturabileceğimizi düşünüyorum.
Kullanılan Motosiklet Marka Model:
Lastik Markası - Modeli:
Aldığınız Yıl:
Aldığınız Fiyat:
Bence Fiyat Performans Oranı (10 üzerinden):
Kuru Zemin Performansı (10 üzerinden):
Islak Zemin Performansı (10 üzerinden):
Arazi Performansı (10 üzerinden):
Temini (Kolay / Orta / Zor):
Bence Ömrü (Kısa / Normal / Uzun):
Genel Olarak Memnuniyet:
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------
Önce ben
Kullanılan Motosiklet Marka – Model: Yamaha MT-07 ABS
Lastik Markası - Modeli: Anlas CAPRA RD
Aldığınız Yıl:2018
Aldığınız Fiyat:999 TL (Ön arka takım)
Bence Fiyat – Performans Oranı (10 üzerinden): 10
Kuru Zemin Performansı (10 üzerinden): 10
Islak Zemin Performansı (10 üzerinden):8
Arazi Performansı (10 üzerinden): -
Temini (Kolay / Orta / Zor): Kolay
Bence Ömrü (Kısa / Normal / Uzun): Normal
Genel Olarak Memnuniyet: İyi
Kullanılan Motosiklet Marka – Model: CBF150
Lastik Markası - Modeli:Anlas Winter Grip II
Aldığınız Yıl: 2017
Aldığınız Fiyat:240 TL (Ön arka takım)
Bence Fiyat – Performans Oranı (10 üzerinden):10
Kuru Zemin Performansı (10 üzerinden)10
Islak Zemin Performansı (10 üzerinden):10
Arazi Performansı (10 üzerinden):6
Temini (Kolay / Orta / Zor):Kolay
Bence Ömrü (Kısa / Normal / Uzun): Normal (yaklaşık 20.000 km)
Hepimizin her zaman tartıştığı, motosikleti için en çok araştırdığı, motosiklet ve sürücü güvenliğini doğrudan etkileyen en önemli faktörlerden biridir lastikler.
Haliyle hep tartışılır. Fiyatı / Fiyat Performans Oranı / Kuru Islak Arazi Performansları / Bulunulurluğu / Ömrü / Kalitesi /
MT-07 nin lastiklerini yeni değiştirdim (bir hafta olmadı). Ve şu anda bir proje için yine lastik siparişi verdim. Bunu da marka takıntım olmadığı halde aynı markadan tercih ettim, çünkü bu güne kadar neredeyse hiç üzmeyişi ve fiyat/performans oranının yüksek oluşu bende güven yaratmış, cezp etmiştir.
Kimimiz bir motosikleti nadiren kullanırken, bazılarımızın altında birden fazla motosiklet olabiliyor.
Bu motosikletlerde hangi lastikleri kullandığımızı, tartışma konusu olan kıstasları ve tercih nedeninizi (örneğin: başka markada bu ölçü yok diğer markayı deneyerek risk almam gibi) de belirtirseniz kabaca bir fikir sahibi olunabilir, bilgi kirliliği azalabilir ve arayanlar için bulması daha kolay olabilir diye düşünüyorum.
Sizden ricam mesajda ilk olarak aşağıdaki metni kopyala yapıştır ile mesajınıza ekleyerek doldurmanız, ardından yorumunuz var ise belirtmenizdir. Böylece konu içeriği fazla kirlenmeden güzel bir kaynak oluşturabileceğimizi düşünüyorum.
Kullanılan Motosiklet Marka Model:
Lastik Markası - Modeli:
Aldığınız Yıl:
Aldığınız Fiyat:
Bence Fiyat Performans Oranı (10 üzerinden):
Kuru Zemin Performansı (10 üzerinden):
Islak Zemin Performansı (10 üzerinden):
Arazi Performansı (10 üzerinden):
Temini (Kolay / Orta / Zor):
Bence Ömrü (Kısa / Normal / Uzun):
Genel Olarak Memnuniyet:
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------
Önce ben
Kullanılan Motosiklet Marka – Model: Yamaha MT-07 ABS
Lastik Markası - Modeli: Anlas CAPRA RD
Aldığınız Yıl:2018
Aldığınız Fiyat:999 TL (Ön arka takım)
Bence Fiyat – Performans Oranı (10 üzerinden): 10
Kuru Zemin Performansı (10 üzerinden): 10
Islak Zemin Performansı (10 üzerinden):8
Arazi Performansı (10 üzerinden): -
Temini (Kolay / Orta / Zor): Kolay
Bence Ömrü (Kısa / Normal / Uzun): Normal
Kullanılan Motosiklet Marka – Model: CBF150
Lastik Markası - Modeli:Anlas Winter Grip II
Aldığınız Yıl: 2017
Aldığınız Fiyat:240 TL (Ön arka takım)
Bence Fiyat – Performans Oranı (10 üzerinden):10
Kuru Zemin Performansı (10 üzerinden)10
Islak Zemin Performansı (10 üzerinden):10
Arazi Performansı (10 üzerinden):6
Temini (Kolay / Orta / Zor):Kolay
Bence Ömrü (Kısa / Normal / Uzun): Normal (yaklaşık 20.000 km)