Arama sonuçlarınız

1. O

Disk kilidi önerisi

Merhaba, F850 Gs için kullandığınız, memnun kaldığınız ya da korur dediğiniz disk kilidi önerilerinizi bekliyorum.
  2. O

Mt-25 Tur Camı

Merhabalar, Şöyle birşey sipariş ettim . Götürüp bir yerde taktırmak da istemiyorum. Alyan setim vs malzemem var. Takarken dikkat edeceğim bir şey var mı? Ayrıntılı tarif gelirse hayır demem :mrgreen: * Dengeyi falan bozmaz herhalde
  3. O

Çok Mutsuzum

Merhaba, Bu bir yardım çığlığı niteliğindedir. Dalga geçecekler için küçük bir hatırlatma :) "Etmen yavrum, etmen guzum " diyen neneler gelsin aklınıza :) ciddiyim.. Yok mu en zor zamanlarında, ayağa kalkabilen? Ben kalkamıyorum. Yapamıyorum. Ne oldu ne bitti önemli değil, sorunum şu...
  4. O

Sym wolf 250 zincir kilidi

Merhaba, Zincir ile ilgili bir sorun yasadim kendim halletmistim. Bugun zincir kilidinin olmadığını farkettim taktigima da eminim. Kendi kendine duser mi bu ? Motorda orjinal zinciri var bayiden almistim. Zincir markasına gore degisir mi bu kilitler ? Gidip bir dukkandan temin mi...
  5. O

Tesekkurler

Bu konu tum forum ahalisine ibretlik olmasi amacı ve bitane jimiyi onorize etmek amaci ile açılmıştır. ( onorize deniyor ona Heralde) Marka yönetimi diye bir ders alıyorum. Yapmam gereken bir icat ve bu ürünün lansmanını en ince ayrıntısına kadar açıklamam lazımdı. E birde tasarladım...
  6. O

Wi-fi bagli iken forumda mesaj yazamamak

Merhaba , Wi-fi bağlı iken telefonda konuya cevap yazamıyorum. Sitede fink atarken sorun yok , mobile veriye bağlanıp cevabı ancak oyle gonderebiliyorum. Sebep site ile mi alakalı yoksa internet ile mi ? Internette sorun olsa sitede de rahat dolasamazdim sorun yasardım diye düşünüyorum. Ancak...
  7. O

Bering holly motosiklet pantolonu

Satıyorum. Sifir gibidir. Görsel ciddi alıcıya atılacaktır. Sifir fiyatı 560 tl , 460 tl den satıyorum.
  8. O

IZMIT - ORHAN ATABEY

Allah rahmet eylesin... tum sevenlerine, sevdiklerine sabirler versin :( iyi insandin... topragi bol olsun...
  9. O

Kask ici temizlik

Merhaba arkadaslar, Pedleri cikarip, ilik suyun icinde guzelce temizledim ph=0 bir temizleyici ile ama kask ici renk degisikligi gitmedi . Motulun kask ici temizlemek icin spreylerinden aldim bende ; kullandigimda kask ici tamam guzel kokuyo ama renk degisikligi ve kirli goruntu maalesef...
  10. O

5000-6000 civari Cruiser

Arkadasim motosiklet alacak. 5000-6000 civari duruma gore 7000 ye cikar, cruiser istiyor. Kendileri diyor ki : Cok masraf cikartmasin Saglam olsun Biraz kaliplidir altimda minik durmasin diyor.. Hangi marka model uygun olur . Piyasasina biraz baktim markalarin bu fiyatlara var ama...
  11. O

Sibop Kapagi Icindeki Lastik hk.

Bu sibop kapagini lastige hava basacagimiz zaman cikarttigimizda icinde lastikle beraber cikiyor normalde.. bu icindeki lastik niye cikmiyor. E lastik cikmayinca da lastige hava basamiyorum . Bilemedim acilinden bi yardim lutfen :)) bilemiyorum dedi bi ustaya gittim , size soruyorum..
  12. O

Motosiklet.Net'le Kendini İyi Hisset

yutubda bana denk geldi, size de denk gelsin :mrgreen:
  13. O

Elveda maviş

Elveda mavis... Evet.. az daha koyup ybr almistim :))) Sen ilk olmasanda ikinci idin.. seninle çok kısa sürede on bin kusur kmlerce sürmek çok güzeldi. Şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek ..Yok yok, kapatmayin KONU bu değildi :) Ilk motorumu babam aldı. Onun hikayesi çok...
  14. O

Support 81

Merhaba arkadaşlar , Internette çok fazla bilgi var , motosiklettle alakali olunca azicik bakindim az önce gördüğüm poker run etkinliği dikkatimi çekti. Nedir diye bir baktığımda , support81 seysi neysi nedir bu support 81 in olayı ?? bilginiz var mi ?
  15. O

nedir, ne degildir ? motoru acmak(zorlamak) hurafe mi ?

Arkadaslar... Su söylemleri çok duyar oldum. "Motoru son devre kadar zorlayarak kullanmak gerek ki motor açılsın..yoksa motor sagir kalir . " Nedir , ne değildir ? Sizce düşüncelerinizi merak ediyorum. Kazasiz belasiz
  16. O

Tekerin Dönüyor

Şit gız tekerin dönüyor
  17. O

Eldiven Önerisi

Arkadaşlar, Ciddi anlamda yardıma ihtiyacım olmazsa açmazdım.İnternetten bir kaç haftadır internetten bakınıyorum .. Yazlık eldiven ihtiyacım var ve bu alacağım dördüncü eldiven olacak. El bedenim xs 200 ü geçmeyecek kadar bir bütçem var. Yazlık olarak dainesse nin double down kullandım. S...
  18. O

YBR 125 TEN BMW F650 GS'E GEÇİŞ

Merhabalar, Bana denk geldi, okudum. Çok keyifli.. Acaba bende yapabilir miyim, yaparım ya neden yapamayım derken, böyle bir konuya denk gelmek şans oldu.. Sizlerle de paylaşmak istedim, çok keyifli . Blog buradadır. Kazasız belasız
  19. O

7. CCC Fest - Pamukkale / Denizli

Arkadaşlar, Denizli Pamukkale de 6,7,8,9 Ağustos tarihlerinde, 7.si düzenlenen CCC Fest olacak. Festival Programı : estivalimiz 6.7.8.9 Ağst. tarihinde Pamukkale Richmond Otelde Yapılacaktır ☆Festival Giriş ve Konaklama Fiyatları: ☆Otel Tek kişi 120TL ☆2 Kişilik Odalarda "Kişi Başı" 85TL...
  20. O

MotosikletNet'liler

Merhaba ! Motosiklet.net'liler olarak , forumda vakit geçirirken muhakkak burda çok şey öğreniyoruz. Öğrenmenin keyfinden ziyade ,aynı zamanda komik diyaloglar yaşanmıyor değil :P Felsefenin dibine vurmuş, Cem Yılmaz esprisi tadında çok fazla yazılar geldi geçti gözlerimin önünden üye...

Yeni mesajlar