5000-6000 civari Cruiser

Arkadasim motosiklet alacak. 5000-6000 civari duruma gore 7000 ye cikar, cruiser istiyor. Kendileri diyor ki :
Cok masraf cikartmasin
Saglam olsun
Biraz kaliplidir altimda minik durmasin diyor..
Hangi marka model uygun olur . Piyasasina biraz baktim markalarin bu fiyatlara var ama cruiser bilgim sifir, hangi marka dusunelim yardimci olur musunuz ?
Direkt nokta atisi marka model hic dusunme dediginiz varsa buyrun memnun olurum...
Tesekkurler pesin pesin

Kuba Superlight 200 bi bakın derim alırsa bi lastik değiştirir devam eder 2.el parçalarındada sıkıntı yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben'de kuba superlight 200 diyecektim...

Öyle bir cruiser henüz icat edilmedi maalesef. Eli anahtar tutmayan biriyse Kuba ile de çok uğraşacaktır. Cruiser ille de çok istiyorsa Kymco Venox baksın. Ancak parça konusunda çok sıkıntı çekecektir. Ciddi arıza yaşamaz ama yedek parçası için ancak yurtdışı kaynaklarını kullanabilir. Cruiser kullanmayıp da kulaktan dolma bilgilerle yanlış yönlendirmeyelim kimseyi. Bu fiyatta doğrusu Kymco Venox 'tur. Daha da doğrusu böyle bir motosikletin aslen varolmayışıdır.

Çok eskilere bakmak içine siniyorsa Suzuki Intruder 250 de Dragstar ve Rebel gibi 250 'liklere nazaran en sorunsuz olan motosiklettir. Yeni distribütör sayesinde de istediği parçayı da 1-2 haftada getirtebiliyor.

o fiyatlara olabilecek cruiser'lar;
-Regal Raptor dd 250E-6C daytona
-Regal Raptor dd 250E-10 spider
-Lifan LF250-B
-Falcon Freedom
-Kuba Superlight 200

bu seçeneklerin 2012-2014 modellerine bakılabilir. Kalıplı dediğin için 150'lik daha ufak modeller belki uygun olmayabilir diye yazmadım ama onlar da bir seçenek tabi neticede. Bence 2012 bir spider ideal. Japon 250'lik cruiser biraz zor bulunabilir o fiyat aralığında.

Motosikleti
BWS 100
Alsin bi cinli de, usta olur, eli de anahtar tutmaya baslar en azindan. :)

Biraz eski gv250 ler var ama. Ne derecede saglam kalmistir bilemem. 2012 kullandim 1 sene hic bir problemini gormemistim. Enjeksiyonluydu yalniz benimki.
Regallere bulasmazdim ben galiba ya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar