Arama sonuçlarınız

1. Green Arrow

Motosiklet Korumalı Kot Pantolon

Merhaba, Elimizde zamanında üretim yaptığımız ancak işi devam ettirmediğimiz dönemden kalan motosiklet kot pantolonları vardır. Aşağıdaki linkten erişebilirsiniz, fiyatlar çok uygundur, bedeni uyan değerlendirebilir...
  2. Green Arrow

Utku Cihan Kantar - Çekiliş Bilgilendirmesi

Arkadaşlar merhaba, Bazılarınızın bildiği üzere, forumdan arkadaşların da destekleri ve yönlendirmeleri sayesinde girdiğim motosiklet sektöründe, bu ortamın bana desteği çok oldu. Bende bu desteği ulaşabildiğim kadar insana bütçem dahilinde geri döndürebilmek adına bu başlığı açıyorum. Severek...
  3. Green Arrow

EICMA Fuarı Hakkında

Arkadaşlar merhaba, Motosiklet sektörü artık işim olduğu için Cuma, Cumartesi ve Pazar günü EICMA fuarında yani İtalyada olacağım. Fuarda kendi adıma belirli planlarım var ancak video çekip geldiğimde yayınlamayı düşündüğüm için merak ettiğiniz bir şey veya bir öneriniz var mı diye sormak...
  4. Green Arrow

Sektöre giriş konusunda fikirlerinizi rica ediyorum.

Merhaba arkadaşlar, Uzun zamandır kafamda motosiklet aksesuarları ve koruma ekipmanlarıyla alakalı bir işletme açma fikri ve hayali vardı. Nihayet bu işe adım atabilecek ekonomik güce ve zamana ulaşmış durumdayım. Ekonomik daralmaların ve krizlerin sektörlerdeki yanlış insanları ve yanlış...
  5. Green Arrow

Kabuto RT33 Kask

Merhaba, Amerika seyahatim sırasında gittiğim bir mağazada Kabuto kask tanıtıldı, test etme olanağı verdiler. Oldukça hoşuma gitti hem kendime hem de satmak amacıyla birkaç adet aldım. Ben bu markayı bilmiyordum ancak araştırınca Japon malı olduğunu ve 2 yıldır Japonya dışına sattıkları için...
  6. Green Arrow

Satılık Ekipmanlar

Merhaba, Motoruma ve bana daha uygun olduğunu düşündüğüm ekipmanlar aldığım için kullanmadığım ekipmanları mı satıyorum. 1.Alpinestars T-GP R Air mont satılıktır. 1 yıl civarında giydim hiçbir hasarı, düşmesi veya parçalanması yoktur. Kısacası gayet temizdir. Aşağıdaki montun siyah ve beyaz...
  7. Green Arrow

İnsan Hayatıyla Oynamak - İşgüzar ve Sorumsuz Satıcı ve Alıcı İçerir

Arkadaşlar merhaba. Vakit buldukça motosiklet ilanlarına göz atıyorum göz zevki ve hobi amaçlı. Aşağıda gördüğünüz linkteki motoru ve ilan tanımını gördükçe hayretler içerisinde kalıyorum. Alüminyum şaseli motoru, üstelik şasesi hasar almış olmasına rağmen yürüründe hiçbir sorun yok diyerek...
  8. Green Arrow

Satış İlanlarındaki Ahlaksızlık ve Sahtekarlık...

Arkadaşlar Merhaba, Gerçekten insanlar 3 kuruş için neredeyse karakterini ruhunu satacak hale gelmiş yazık. Aşağıdaki ilanla alakalı uyarı yapmak istiyorum. Ben Triumph ve Ducati markalarını hayranlık derecesinde seven biriyim ve sık sık ilanlarını takip etmekteyim. Dolayısıyla da motorların...
  9. Green Arrow

Pazar Günü Çalışan Egzozcu Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. Malumunuz büyük şehrin dertlerin biride zamansızlık. Haftada 6 gün çalışınca insanın sadece 1 günü oluyor bir şeyler yapabilmek için. Levent civarında ikamet ediyorum. Pazar günü açık olan yakınlarda özellikle de Maslak oto sanayide bildiğiniz egzoz takabilecek ara boru...
  10. Green Arrow

ICON Anthem Eldiven - M Beden

Arkadaşlar Merhaba. Yurtdışından aldığım ICON Anthem Gri renkli eldiveni bedeni olmadığı için satıyorum. Eldiven açılmıştır fakat bir kere denenip olmadığı için hiç bir şekilde kullanılmamış, kullanılamamıştır. Ürüne pazarlıksız 150 tl fiyat istiyorum bana masrafı daha fazla çünkü kargo...
  11. Green Arrow

Bu Belediyelerin ve Taşeronların ...

Arkadaşlar Merhaba. Acayip sinirliyim gerçekten sebebi ise ilk olarak geçen hafta kazınan ve mıcırlanan dimdik yokuşta az daha ciddi bir kaza atlatmam ve bu hafta itibarıyla da devam eden Beşiktaş bölgesindeki bilimum uyarısız ve önlemsiz abuk subuk yol kazımalar ve yol katletme çalışmaları. Bu...
  12. Green Arrow

Lastik Önerisine İhtiyacım Var : 110-70-17 / 150-60-17

Merhaba arkadaşlar. Hyosung GD250N motorum var. Rodajı bugün itibarıyla tamamladım ve bakımını yaptırdım. Bu hafta bir kaç kere lastikte kayma ve bugün çok kötü bir zeminle alakalı neredeyse düşme yaşamamdan sonra lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum. Yol tutuşu güzel olan bir lastik tavsiyesi...
  13. Green Arrow

Motor Bloğu Çatlağı ?

Herkese iyi akşamlar. Nette koca gün boyunca araştırdığım fakat merakımı gideremediğim bir konu var. Kısaca bahsetmek gerekirse motor bloğunda çatlak oluştuktan sonra yapıştırma ve kaynak gibi bir durum oluyormuş. Bir arkadaşımın motoru var 3 yıl evvel blok çatlamış fakat düzgün şekilde kaynak...
  14. Green Arrow

Profesyonel Motosiklet Eğitimi Hakkında Yardım İstiyorum.

Merhaba Arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir. Konuyu açma sebebim önümüzdeki 1 ay içerisinde eğitim almak istemem ancak ne Yamaha'da,ne Honda'da ne de GİS'de istediğim ve bana uyan tarihlerde özel eğitim imkanı olmaması veya yer kalmaması gibi sorunlarla karşılaştım.Bana kendi motorlarıyla...
  15. Green Arrow

Amortisör ve Egzoz Ömrü Hakkında Yardım

Merhaba arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım. Sormak istediğim şey misal güzel bir motor buldum 6-7 yaş civarında.Üstünde fabrika çıkışı Öhlins süspansiyon ve termignoni egzoz var.Motorda 30 bin km civarında.Bakıldığında seneye göre oldukça az kullanılmış ve kabul edilebilir fakat merakım bu...
  16. Green Arrow

Suzuki Gladius Hakkında Yardım ?

Merhaba arkadaşlar umarım iyisinizdir hepiniz.Suzuki Gladius çıktığından beri beğendiğim naked motorlardan.Her güzel çıplak motor üreten markadan bir esinti alıntı yapmış ve benim çok hoşuma gidiyor açıkcası.Sorum şudur Suzuki'den veya direk motoru kullanan eden fikri olan var mıdır marka...
  17. Green Arrow

Motosiklet motor ömrü?

Merhaba arkadaşlar,aklımda olan bir şey var araştırdım fakat cevaplar çok eski bundan dolayı bilinçlenme ve teknolojinin üstünden sular çok hızlı aktığı için bu konuyu açma gereği duydum.Merakım şudur küçük cc veya büyük cc motorun ortalama kaç km yapabileceği farkeder mi ederse neden eder...
  18. Green Arrow

2014 Fuar izlenimi

Merhaba arkadaşlar bugün yaklaşık 3 saat civarında fuarda dolaştım.Pek fazla resim işine girişmedim çünkü sağolsunlar motorlarda çoluk çocuk ne kadar alakasız tip varsa gün yapmaya gelmiş gibi insanlar doluydu.Fuarlarda bedava bilet verilmemesi ve davetiyenin kısıtlı olmasını işte bu yüzden...
  19. Green Arrow

REV'IT LEADER deri ceketi hakkında bilgi ve fikir lazım.

Merhaba arkadaşlar,başlıkta adını da verdiğim markanın ürünü hakkında kullanan,arkadaşında olup gören,bilen veya herhangi bir fikri olan varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim.
  20. Green Arrow

Merhaba

Merhaba ben Oğuz,İstanbulda yaşayan 23 yaşında üniversite öğrencisi bir gencim.Ehliyetim yeni almış bulunmaktayım ve 1 2 ay içinde motosikletimi almayı düşündüğüm için hem bildiklerimi paylaşmak hem de bilmediklerimi öğrenmek amacıyla aranıza katılmış bulunmaktayım herkese sevgiler.

Yeni mesajlar