Utku Cihan Kantar - Çekiliş Bilgilendirmesi

Arkadaşlar merhaba,

Bazılarınızın bildiği üzere, forumdan arkadaşların da destekleri ve yönlendirmeleri sayesinde girdiğim motosiklet sektöründe, bu ortamın bana desteği çok oldu. Bende bu desteği ulaşabildiğim kadar insana bütçem dahilinde geri döndürebilmek adına bu başlığı açıyorum. Severek takip ettiğim Utku Cihan Kantar kardeşimizin bir youtube kanalı var, bilenleriniz vardır. Onunla yaptığımız güzel görüşme neticesinde camiaya bir desteğimizin olmasını istedik ve ekipman dağıtımına karar verdik.

Detayları aşağıdaki video üzerinden takip edebilirsiniz. Başlığı açma amacım bana çok şey katan bu forumun ve üyelerinin de ihtiyaç sahibi olanlarının bu çekilişe katılması. Gönül ister ki herkese dağıtalım ancak gücümüz bu doğrultuda oldu, umarım ileride daha güzel ürünleri dağıtabilme gücüne erişiriz.

Teşekkürler.

Bu post dediği hangi post çekilişle ilgili bir post bulamadım. Pantolon çıksa fena olmazdı :)

onu takip et, bunu takip et, 5 arkadaşını etiketle, tcyi kısa mesajla yolla, bana gelmez bu çekiliş işleri :)

çekilişe katılacam ihtiyacım var çıksa ilaç gibi gelir

onu takip et, bunu takip et, 5 arkadaşını etiketle, tcyi kısa mesajla yolla, bana gelmez bu çekiliş işleri :)

2 dakikanı almaz be hocam, takip ediceğiniz 2 kişi, etiketleyeceğiniz kişinin önemi yok isterseniz Adriana Limayı etiketleyin :) Maksat daha çok kişi haberdar olsun. Facebook'a, İnstagram'a para vermeyelim para içerde kalsın, onun yerine o parayla ekipman dağıtalım diye böyle yaptık. Keşke kaynaklar sınırsız olsada herkese direk versek :)

Açma şansınız yok mudur ? Dediğim gibi herhangi 5 kişiyi etiketleseniz de kabul sayarız.

açarım açmasınada daha önce hiç integram kullanamdım arkadaş nasıl ekleyecem kimi ekleyecem hiç bilmiyorum ki

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------

facebook olmaz mı

2 dakikanı almaz be hocam, takip ediceğiniz 2 kişi, etiketleyeceğiniz kişinin önemi yok isterseniz Adriana Limayı etiketleyin :) Maksat daha çok kişi haberdar olsun. Facebook'a, İnstagram'a para vermeyelim para içerde kalsın, onun yerine o parayla ekipman dağıtalım diye böyle yaptık. Keşke kaynaklar sınırsız olsada herkese direk versek :)

İyilik yapılmak isteniyorsa, reklam kovalanmamalı diye düşünüyorum. Dışarıda kasksız gezdiği görülen yaşlı amcalar vs. var ufak tefek bir motorla genelde. Direk yolda durdurup onlara verilebilir. Ha amaç hem reklam, hem iyilikse, videodaki gibi çok da fazla duyar kasılmamalı bence.

açarım açmasınada daha önce hiç integram kullanamdım arkadaş nasıl ekleyecem kimi ekleyecem hiç bilmiyorum ki

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------

facebook olmaz mı

Sizin için zor olacak bu durum, ben sizi nickinizle çekiliş havuzuna atıyorum, bol şans dilerim :)

İyilik yapılmak isteniyorsa, reklam kovalanmamalı diye düşünüyorum. Dışarıda kasksız gezdiği görülen yaşlı amcalar vs. var ufak tefek bir motorla genelde. Direk yolda durdurup onlara verilebilir. Ha amaç hem reklam, hem iyilikse, videodaki gibi çok da fazla duyar kasılmamalı bence.

Hocam bu hem işlerimize katkı, hem de iyilik. Dediğim gibi total meblaya bakıldığında biz çok daha fazla kişiye de görünebilirdik sanal reklamlarda ama biz bunu seçtik. Ben iyi niyetli olduğunuzun farkındayım ancak duyar kasma gibi bir durum yok. Günümüz şartlarında 2 sayfa beğenip, 5 arkadaş etiketleyerek paylaşmak çok zor bir şey değil, bunun yapılma sebebi de çekilişin daha geniş çapta olmasının istenmesi. Siz beğenmiyor olabilirsiniz elbette, buda saygı duyduğumuz bir durum :)

hocam elimde google adwors reklam kuponu vardı 100 tl lik ama bir türlü bulamıyorum bulursam size vereceğim

hocam elimde google adwors reklam kuponu vardı 100 tl lik ama bir türlü bulamıyorum bulursam size vereceğim

Böyle bir şeyi düşünmeniz yeterli gerisi mühim değil. Ben sizi dahil ettim, şartlar eşit hak yeme bir gibi bir durum yok içiniz rahat olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim de youtube adım ile ınstagram adım farklı ,nasıl yapacaığım ?

1 2 çekiliş yap takipçi zaten yüzbini buluyor. Bizim hediye olsunda, beleş olsunda ya çıkarsa tribiyle herşeye atlayan yurdum insanımız bol olduğu için. Takipçi sıkıntısı çekmezsiniz.
Harici, genç insanlar girişimleri güzel.Eğlensinler ona karşı değilim. Arada bir iki hediyede kimsesiz çocuklara yardım yapın. Gidin esirgeme yurtlarına oyuncak götürün. Eğer amaç hayır işlemekse eyw, yok ön kaldıran ergenleri popüler etmekse ııh

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar