Bu Belediyelerin ve Taşeronların ...

Arkadaşlar Merhaba. Acayip sinirliyim gerçekten sebebi ise ilk olarak geçen hafta kazınan ve mıcırlanan dimdik yokuşta az daha ciddi bir kaza atlatmam ve bu hafta itibarıyla da devam eden Beşiktaş bölgesindeki bilimum uyarısız ve önlemsiz abuk subuk yol kazımalar ve yol katletme çalışmaları. Bu gecede eve dönerken resmen iç levent ve Yenilevent bölgesini gece mayın tarlasına çevirmişler ne uyarı ne birşey gene mıcırdan ötürü dönüşlerde kaya kaya gitmekten bir hal oldum. Motor 2 teker kaya kaya gidiyor arabalarında süspansiyonlar, lastikler ve alt takımlar heba oluyor kaç kişi araçlarının altını vurdu. Bu kadar gerizekalıca iş yapılmaz lütfen dikkatli olun bu bölgelerde. İlla biri ölücek veya biyerini kırıcakta adam gibi iş yapacaklar. Acayip doldum vallahi şuan mail falan atsam ana avrat sövücem başkana sakinleşip Pazartesi günü mail atıp, belediyeyi arayacağım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konu basligi yarim kalmis devami şöyleydi yer kalmamiş
1y9Eaj.png
[/url][/IMG]

Konu basligi yarim kalmis devami şöyleydi yer kalmamiş
[url=http://hizliresim.com/1y9Eaj][url]http://i.hizliresim.com/1y9Eaj.png[/url][/url]

Ya abi sorma adamı mübarek ayda çıldırtıyorlar yahu. Bu kadar mı sorumsuz olunur evimize giden yolu kapatıyor kuka ile ortada adam yok diğer yola dönüyorsun ışık zaten yok yolda lak diye çukura giriyorsun yerler mıcır buz pisti gibi. Motor 1300 km'de şu 1 haftada heralde süspansiyon ömründen bir o kadar daha yemiştir bozuk zemin ve çukurlardan...

Bizim tek günahımız avrupaya bu kadar yakın oluşumuz, adamlar dibimizde medeniyet yaşıyor haliyle bizde isyan ediyoruz, olacaktık şöyle pakistan civarı bi yerde bak o zaman mis gibi olacaktı hepimiz cg' lerle turlayacaktık lastik derdimiz olmayacaktı, motorla buzdolabı bile taşırdık ama işte insan camdan bakıp komşularını böyle görünce haliyle oradan bir nebze insanlık bize de yansır diye düşünüyor ama olmuyor.

Gün gelecek yollar otlar için ıslatılmayacak, gün gelecek herkes şeridinde adam gibi gidecek, gün gelecek asfalt mermer gibi olmayacak, gün gelecek her yer asfalt olacak ama kesinlikle inanıyorum ki bunlar ben hayattayken olmayacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar