Arama sonuçlarınız

1. Robinson_C

Benzin Alırken Yan Ayak Pedalının Oradaki Hortumdan Sanki Benzin Geldi

Merhaba arkadaşlar resimde işaretlediğim hortum nedir tam olarak ne işe yarar acaba, ayrıca bugün benzin alırken adam taşırdı sanki oradan benzin damladı ya da suydu baya damladı yere çünkü, https://www.hizliresim.com/704tro4
  2. Robinson_C

Honda' nın Tüm Modellerinin Lastik Basınç Seviyesini Gösteren Tablo Bayiden Çektim

Merhaba arkadaşlar motorumun lastik havasının kaç basılması gerektiğini bilmiyordum yolumun üstünde Honda bayisi vardı hem hava bastırdım hemde fabrika değerlerinin yazılı olduğu tablonun resmini çektim eminim bir çok arkadaşımızın işine yarar, https://www.hizliresim.com/t907uh5
  3. Robinson_C

Büyük Kaza Atlattık

Merhaba arkadaşlar eşimle beraber eve dönüyordum bugün saat 19:30 civarlarıydı trafiğin yoğun olduğu bir noktadaydım ışıkta durdum önümde de bir tane passat duyuyor neyse ışık yandı ben hareket ettim herkes normal seyrinde yaklaşık bir 100 metre gittim hızım 30-35 baktım passat sağa yanaşıyor...
  4. Robinson_C

Honda Cb 125 r Orta Sehpa Pedalı Var mı

Merhaba arkadaşlar motorum honda cb 125 r üzerinde yan sehpa pedalı var buna orta sehpa bağlana bilir mi nette biraz araştırdım uygun parça bulamadım,
  5. Robinson_C

Benelli Leoncino Nasıl Bir Motor Alınırmı

Merhaba arkadaşlar bende honda cb 125 r var model yükseltmek istiyorum huşuma giden motor bu sizce nasıl bir motor alınırmı, https://www.rksmotor.com.tr/model/leoncino.html
  6. Robinson_C

Vitesli Motor Sürmek Eziyet Geliyor Artık Bana

Merhaba arkadaşlar 3 yıldan beri motor kullanıyorum öyle çok aktifte kullanmam ama şehir içinde vitesli motor artık eziyet geliyor bana gerçi vitesli oluncada motor sürdüğünü anlıyorsun sizde durum nedir böyle bıkma usanma hissi oluyormu,
  7. Robinson_C

İlk Kez Kaza Yaptım Motorda Biraz Hasar Var

Merhaba arkadaşlar ilk kez kaza yaptım dönerken kaydım sonra motoru kaldırırken diğer tarafa düştüm, çok şükür canım bedenim sağ ufak tefek yaralandım, ama motorda biraz hasar var kriko üzerinde durmuyor motor boşta çalışıyor vitese alınca stop ediyor honda servisi ile görüştüm bayramdan sonra...
  8. Robinson_C

2021 Honda Cb 650r İle Şimdiki Satılan cb650r Arasındaki Farklı Neler

Merhaba arkadaşlar 2021 yılında honda cb serisini yeniledi, 250r satıştan çıkardı 2021 model olan cb650r ile şimdiki arasındaki farklar neler acaba, birde tr ye sizce ne zaman gelir,
  9. Robinson_C

Motor Zinciri Yağlama

Merhaba arkadaşlar yılda 1000 km anca yapıyorum motorumla, şu an motorum 2000 km de 2 kere serviste bakımını yaptırdım, kendim yağ alıp zinciri yağlamam yapmama gerek varmı yoksa servisin yaptığı yeterlimi ayrıca zincir yağlamanın motora ne gibi faydası oluyor,
  10. Robinson_C

Honda Cb 125 R Satılmıyor Galiba

Merhaba arkadaşlar bugün hondanın sitesinden fiyat listesine baktığımda, cb 125 r tamamen kaldırıldığını gördüm benim motorumda bu model böyle olması bu model sahibi kişileri nasıl etkiler,
  11. Robinson_C

Motosiklet İçin Telefon tutucu Önerisi

Merhaba arkadaşlar honda cb 125 r için telefon tutucu ne önerirsiniz sağlam düşmeyecek bir şey arıyorum,
  12. Robinson_C

Motorsiklete Bağaj Yaptırdım Muayenede Sorun Çıkarmı

Motoromun muayenesine az kaldı motoruma bağaj aldım bu şekilde muayeneye gitsem sorun olurmu,
  13. Robinson_C

Çarptığı Motosiklet ile Yoluna Devam Eden Araç Sürücüsü

Otobanda bir motosiklete çarpan araç sürücüsü kazaya aldırış etmeden aracının önüne sıkışan motosiklet ile yoluna devam etmiş, https://www.izlesene.com/video/carptigi-motosiklet-ile-yoluna-devam-eden-arac-surucusu/10467884
  14. Robinson_C

Bu Parçanın Adı Nedir Nereden Bulabilirim

Merhaba arkadaşlar bugün çocuklarımdan birini motora bindirdim inerken tüm ağırlığını sol taraftaki o parçaya verdi, seleyi sökünce parçanın piminin kırık olduğunu gördüm alt tarafına doğru basıncada sallanıyor, Bu parçanın adı nedir, Nerede bulabilirim, Model honda cb 125 r,
  15. Robinson_C

Doğru Vites Geçişleri Nasıl Yapılır

Arkadaşlar bazen vites geçişleri çok sert oluyor ve ses geliyor bazen ise çok sezsiz geçiş yapıyor doğru vites atma ip uçları nedir doğru şekilde nasıl vites değiştirmeliyim,
  16. Robinson_C

Honda Riding Assist Motorsikleti

https://www.yerelbt.com/honda-riding-assist/ Yukarıdaki linkte hondanın bu ürünü ile ilgili bilgiler var bu model tutulmadı mı arkadaşlar neden çıkarmadılar acaba piyasaya,
  17. Robinson_C

Kışın Motorunuzu Nasıl Saklıyorsunuz

Merhaba arkadaşlar kış ayı geldi artık motora binmiyorum motor tekerlerinin altına halı koydum üzeri nede çadır açtım havalar ısınıncaya kadar da binmem bu şekilde kışı geçirmem doğrumu tavsiye edeceğiniz başka bir yöntem varmı arkadaşlar,
  18. Robinson_C

Honda Cb 125 R Hangi Ülke Üretimi

Bir arkadaşım bana hondanın 250 cc altı tüm motorları çin de üretiliyor dedi doğrumu ayrıca honda cb 125 r nin üretimini hangi ülke yapıyor,
  19. Robinson_C

Arınıza Yeni Katıldım Arkadaşlar Merhabalar

Merhaba arkadaşlar ben gaziantepten abdullah nasılsınız yeni üye oldum motorumu geçen yıl aldım honda cb 125 r çok eskilerden beri motor kullanıcısıyım eski motorum yamaha rx 115 idi,

Yeni mesajlar