Vitesli Motor Sürmek Eziyet Geliyor Artık Bana

Motosikleti
Honda Forza 250
Merhaba arkadaşlar 3 yıldan beri motor kullanıyorum öyle çok aktifte kullanmam ama şehir içinde vitesli motor artık eziyet geliyor bana gerçi vitesli oluncada motor sürdüğünü anlıyorsun sizde durum nedir böyle bıkma usanma hissi oluyormu,

bikkinlik derecesine gore ulasim araclari tam listem soyle:
1-toplu tasima
2-vitesli araba
3-otomatik araba
4-yurume
5-bisiklet

dostum arada toplu tasima kullan motosikletini ozle bence

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Aktif motosiklet sürmediğinizden size eziyet geliyordur. İnsan hamlıyor. Bulunduğunuz şehir trafiği bol olan bir şehirse ve siz de araba sürer gibi motosiklet sürüyorsanız vitesli motosiklet yine sizi yorabilir.

Son düzenleme:
Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Geçenlerde bir yakınımın scooter'ını sürdüm. Aşırı garip ve kolay geldi şehir içinde. Ama henüz viteslinin eziyet olabileceğini düşünmüyorum. Tamamen farklı zevkler.

a302b056112f217116534d3154dc431b.jpg

vitesli motor gibisi varmı

xmax kullanıyorum vallahi yolda canım sıkılıyor

keşke zamanında r25 satmasaydım diyorum

değerini bil vitesli motorun ilerde üzülürsün

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Başkalarının fikrini almak faydalıdır. Fakat tarz seçiminde önemli olan sizin ne aradığınız.
Ben 2012 den beri skuter kullanıyorum. Şehirler arası da dahil olarak. Sıkılmak bir yana keyfim eksilmiyor.
Tarz konusu insana göre değişir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
40hp altında vitesli kullanmanın keyifli olmadığı kanaatindeyim. Yani hızlanmak istediğinde 2 vites düşürüp, deviri yükseltip ivmelenmenin tadını çıkaramadıktan sonra vitesli hikaye bence :)Ortalama 13hp vitesli motorda, vitesle uğraşmak banada amelelik geliyor :)

Motosikleti
Honda Forza 250
Valla arkadaşlar yaştan mıdır nedir bilmem inanın eriniyorum eziyet geliyor bana şöyle gazı açım gitsin frene basım dursun otomatik vites araç sürmezden önce ne onlar ya diyordum akülü araba gibi diyordum şimdi aman otomatik olsun diyorum, zaten hızı sevmeyen birisiyim, büyük ihtimal bir scoter alacağım gibi, :)

@ wing41

Bastım kahkahayı tam beni anlatmışsın, :) :) :) :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar