Motorsiklete Bağaj Yaptırdım Muayenede Sorun Çıkarmı

Motosikleti
Honda Forza 250
Motoromun muayenesine az kaldı motoruma bağaj aldım bu şekilde muayeneye gitsem sorun olurmu,

Motosikleti
Yok
Hafif kusur yazilir. Benim eski scooterimda topcase vardi, hafif kusur yazdilar.

Motosikleti
Honda CB125F
Geçen hafta topcase ile girdim muayeneye. Hafif kusur yazıldı ve geçti.

Bağajı yeni gördüm. Yazdığı gibi okunup kaydedilip paylaşılırsa çok mutlu olacağım. Zaten "mı" da bitişik. Başlıkta 6 kelime var, 3'ü yanlış.

Çantayı muayene istasyonunda söktüm bişicik yazmadılar :)

araba gibi dusun muayenede farlar hafıf kusur gecti birdahaki muayenede hafif kusur gecmez aynı sorun varsa agır kusur gecer muayeneden gecemezsin ama ben hiç yasamadım motoru muayeneye sokarken eski motorumu canta koruma demiri sis farı vardı sorun olmadı

araba gibi dusun muayenede farlar hafıf kusur gecti birdahaki muayenede hafif kusur gecmez aynı sorun varsa agır kusur gecer muayeneden gecemezsin ama ben hiç yasamadım motoru muayeneye sokarken eski motorumu canta koruma demiri sis farı vardı sorun olmadı

Yoo geçen muayenede de farlar hafif kusur geçti, cuma günü gittim yine hafif kusur geçti. Yanlış bilgi vermeyelim.

Motosikleti
CB650R

böyle bir olay olsa arabaların hiç geçememesi lazım. 0 alınmış değişensiz araca bile far ayarı bozuk yazıyorlar

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Benim Toyota Yaris 10 yıldır her muayenede ön farları düşük yani fazla yere bakıyor diye hep hafif kusur alıyor. Yukarı bakıyor olsaydı karşıdan gelenlerin gözlerini alır diye ağır kusur yazar geçirmezdik demişti bir keresinde görevli. Ne kadar ayarlatsam da daha yukarı gitmiyor, bu modellerde böle bu yüzden alıştım hep hafif kusur yazmalarına. Yani aynı hafif kusur bir sonrakinde ağır kusur yazarlar diye bir şey yok.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ben daha far kusuru yazılmayan araba motosiklet görmedim duymadım, takılmayın far kusuruna.

Zaten ölçüm yaptıkları cihazlar o kadar kötü durumda ki? Kalibrasyon falan hak getire.

Talimat var herhalde, kusursuz araç kotası falan?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar