Arama sonuçlarınız

1. Siyahi

CFMoto 450SR şeytanın oyuncağı mı?

Son zamanlarda bir durum dikkatimi çekiyor. Hangi motosiklet kazası haberini açsam, instagram da hangi kaza reels'ine denk gelsem, videonun bir yerinden mutlaka bir 450SR veya 250SR çıkıyor. Bir dönem bu görevi R25 üstlenmişti, şimdi nöbet değişimi yaşanmış gibi. Zafer Hoca'nın kaza analiz...
  2. Siyahi

Önemli Olan Boyuymuş.

2012’de ilk motorumu aldığım gün bu foruma da üye olmuştum. Aradan geçen 14 yılda elimden neler geçti neler… Piaggio Xevo 250, Xevo 400, Bajaj Pulsar 125, 150, 200, 250 derken; CFMOTO 250NK, KTM Duke 390, Yamaha Tenere 660… ve turuncu KTM 790 Adventure. Tenere’ye kadar olan süreçte scooter +...
  3. Siyahi

Toprak MotoGP'de başarılı olabilir mi?

Toprak Razgatlıoğlu’nu Kawasaki Puccetti Racing zamanlarından beri takip ederim. Yarışlarının çoğunu canlı izlerim, kaçırdıklarımı da mutlaka tekrar açıp izlerim. Yamaha’dan BMW 'ye geçtiğinde açıkçası ben de kızan tayfadandım. “Kariyeri yakacak” dedik ama adam yine ters köşe yaptı hepimizi...
  4. Siyahi

Yüksek cc ve pahalı Çin motorlarını kimler alıyor?

Alanlar yanlış anlamasın, amacım yadırgamak değil. Ama yedek parça sıkıntısı yaşamayan neredeyse Çin markası yok gibi. Üstüne üstlük daha ilk 100 km de dahi egzozdan, göstergeden trim sesi gelmeyen Çin motoru da yok. 750.000 TL ye, 550.000 TL ye bu motorlara para vermek her yiğidin harcı...
  5. Siyahi

Yamaha Tenere yakıt göstergesi sorunu

Merhaba. Geçtiğimiz haftasonu Tenere nin hakkını vermek için araziye çıktım. Geniş çaplı bir çukurdan geçerken tam dengemi sağlayamadım ve motoru olduğu yerde sağa bıraktım. Depo kapağı üstünden bir miktar yakıt aktı. Ardından ekrandaki yakıt göstergesi sürekli yanıp sönmeye başladı. Motoru...
  6. Siyahi

Tenere'me yeni soft yan çantalarım

Selamlar Tenere için uzun zamandır yan çanta arayışı içindeydim. Aluminyum mu olsun, kumaş çanta mı olsun karar verememişken şansıma Tenere'm ile aynı renkte branda kumaşı buldum ve softcase çantasını yaptırdım. Çantanın boş ve açık hali 64x53 cm geliyor. Sanırım dolu hali ile tek çanta 40...
  7. Siyahi

2024 Honda NX500 motosiklet severlerin beğenisine sunuldu

Honda’nın ikonik 'NX' kavramı, motosiklet ürün gamına yeni NX500 modeli ile geri dönüyor. 'NewX-over' anlamına gelen NX500, zor yol şartlarından uzun mesafeli maceralara kadar tüm sürüş koşullarında keyifli bir yolculuk için tasarlandı. EICMA’da ilk kez motosiklet severlerin beğenisine sunulan...
  8. Siyahi

250'lik motordan, Tenere 660'ya geçiş

Merhaba Dostlar Henüz bu yazın başında sıfır km aldığım Pulsar F250'yi satıp hayallerimdeki motorlardan birisi olan Tenere 660'ya geçiş yapmış bulunmaktayım. 250'lik Pulsarı Çanakkale'ye sürerek götürüp, geriye dönüşü Tenere ile yaptım. 24 saat içinde 500+500 (git-gel) 1.000 km yol katettim...
  9. Siyahi

CFMoto 250NK vs. Pulsar F250

Merhaba arkadaşlar. 2 sene süren Cfmoto 250NK serüvenimden sonra 3 gün önce sıfır motor olarak F250 yi aldım. Öncelikle NK250 ile F250 arasında ciddi farklılıklar gözlemledim. 1.) Vites: Kullandığım NK250 vites geçişleri çok sertti. Özellikle vites düşürürken ciddi ses geliyordu. 6 ileri...
  10. Siyahi

Yurtdışından gelen motora ruhsat çıkar mı?

Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşımda yurtdışından (Güney Afrika) gelen bir motosiklet var. Ona da arkadaşı Güney Afrika turundan gelip arkadaşıma motoru bırakıp kendisi Amerika'ya gitmiş. Motor G. Afrika plakalı. Arkadaşım dağda, bayırda kullanıyor, hatta otoyolda da kullanmış, çevirmeye de...
  11. Siyahi

Kapora Dolandırıcılığı mı?

Arkadaşlar merhaba; Uzun zamandır hem iş hem aile aracı olarak malum siteden kendime Transporter araç bakıyordum. Karşıma bu ilan çıktı. Yalnız ilandaki resimler daha önce youtube da izlediğim bir videodaki görüntülere çok benziyordu. Sonrasında daha yeni haberlerde gördüğüm bu olay...
  12. Siyahi

Motosiklet hırsızı yakalanıp tekrar serbest bırakıldı

Denizli'de hırsızlık yaptığı iddiasıyla yakalanıp savcılık talimatıyla serbest bırakıldıktan 15 dakika sonra motosiklet çaldığı gerekçesiyle yeniden gözaltına alınan kişi tekrar serbest kaldı. Alınan bilgiye göre, dün İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından hırsızlık suçundan yakalanan ve...
  13. Siyahi

Yardım! Sabiha Gökçen-Merter arası ailecek nasıl gidebilirim?

Merhaba arkadaşlar. 7 yaşındaki kızım son 5-6 aydır "-Baba lütfen uçağa binelim, uçmak ve bulutların üstünü görmek istiyorum" diye sürekli beni sıkıştırıyor. Kendisi 2. sınıfa geçecek ve okullar başlamadan önce ona bir sürpriz yapayım dedim. Bayramdan sonra 4 eylül sabahı Denizli'den İstanbula...
  14. Siyahi

Bu sefer bu motovlogger a hak verdim.

Gebze'de trafik polisi olan motorcu ters şeritten gelenleri uyardı. (hachiko, senden önce paylaştığım için affeyle)
  15. Siyahi

Asya Yetenek Kupası'nda şampiyon Deniz Öncü

Motosiklette Asya Yetenek Kupası'nın son ayağında Malezya'da piste çıkan Türk sporculardan Deniz Öncü genel klasmanda şampiyonluğa ulaşırken, ikizi Can Öncü ise üçüncü oldu. Türkiye Motosiklet Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Sepang Pisti'ndeki 12. ve son ayak mücadelesinde 4. sırada...
  16. Siyahi

Otobanda Gişe Görevlisini Dolandırmak (Alıntıdır)

Alkışlarla yaşıyorum sitesinde görmüş olduğum videoyu sizlerle paylaşıyorum. Video yayınlayan arkadaşı site ahalisi olarak yakından tanıyoruz. Videoda gişe memurunu trollemek(!) maksadı ile gişelerden yasak geçiş yapıp, gişe memuruna hoş bir latife yapmak istemiş. Buyrun bir de siz bu naif...
  17. Siyahi

Motorcunun Kendince Adaleti Sağlaması

18. Siyahi

2017 FGR Midalu V6 240 beygirlik çıplak kral

Midalu, yeni nesil egzotik motosiklet modelinde, yüksek performans değerlerini kusursuz tasarım diliyle harmanlıyor. Çek Cumhuriyeti merkezli üretici Midalu, 10 yıllık bir altyapının ardından, egzotik motosiklet modeli 2017 FGR’ı kusursuz tasarımı ve tüm ihtişamıyla kullanıcıların beğenisine...
  19. Siyahi

Motosiklet üzerinde amansız Polis ve Hırsız kovalamacası !

İzlerken heyecan duyduğum ve neden bizim güvenlik güçlerimiz motosikletlerimizi çalan zibidileri böyle kovalamıyor diye düşündüren bu videoyu paylaşmak istedim. Olay muhtemelen Brezilya'da geçiyor ve polisin cesaretini takdir etmemek elde değil :) En nihayetinde kovalamaca mutlu sonla bitiyor...
  20. Siyahi

Motosikletin Önüne Kırıp Dayılanmak

Olayın evveliyatını bilmiyorum ama videoda beliren peugeot marka otomobili kullanan trafik magandası, motorcu arkadaşımızın sağından kasten silme teğet geçiyor. Aslında en iyisi "He He sen haklısın" deyip geçmek ama sonuçta canınıza kasteden bu tip kasaplara karşı sakinliğimizi korumamız oldukça...

Yeni mesajlar