Motosikletin Önüne Kırıp Dayılanmak

Motosikleti
KTM 790 Adventure
Olayın evveliyatını bilmiyorum ama videoda beliren peugeot marka otomobili kullanan trafik magandası, motorcu arkadaşımızın sağından kasten silme teğet geçiyor. Aslında en iyisi "He He sen haklısın" deyip geçmek ama sonuçta canınıza kasteden bu tip kasaplara karşı sakinliğimizi korumamız oldukça zor oluyor.

Böyleleri tek basinayken bir bok yapamayınca kalabalik oldugunda hırsını alıyor baska bisey degil

DKN

yörü git başlarım ööö.. çok korktucu ::saad::

aslında güzel söylemiş inşallah oğlunda motor kullanır senin gibi birine denk gelir diye

o ara bi sessizlik oluyo

Bu işi şöyle çözdüm ben, full koruma geziyorum, böyle bunaltan olunca inip arıza çıkartıyorum. Geçen gene biriyle atıştık, o araçtan indi ben motordan. Naapcan kaska kafa mı atacan, yoksa korumalara yumruk mu? deyince kaldı öyle "mal" gibi. Binip motora devam ettim. Öküz her yerde öküz maalesef. Korna çaldık niye çekilmiyon diyor. Sanki kornayı duyunca başka şeride ışınlanıyor motor...

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Ben bu tarz yaratıklarla uğraşmaktan bıktım artık.Bunlara insan muamelesi yapıp ileteşim kurmaya çalışmak boşa kürek çekmekten başka bir şey değil.Ya görüntüleri polise vereceksin onlar ilgilenecek,ya bir güzel benzeteceksin bu sefer senin polisle başın derde girecek yada hiç sallamayacaksın çekip gideceksin.Ama dediğim gibi bu insanımsı yaratıklarla iletişim kurmaya çalışmak olayın kendinden daha fazla geriyor insanı.

Biz de arabaya biziyoruz ama kimseye artislik yapmıyoruz. ::pokey::

bu videonun diğer başlığında bu dallamaya sövmüştüm, burda da aynılarını sövüyorum.

Arabanın şoförü en ağır küfürleri hak ediyor.
Fakat motor sürücüsü de kaşınıyor.
Videonun uzun versiyonunu izlersiniz, sol şeridi 2 saat boş yere işgal ettiğini göreceksiniz.

Adamin yaptigi yanlis... silme gecmis resmen.. ona diyecek soz yok.. yalniz..Sol seritte bir motosikletin , bir aractan daha yavas gitmesi dogru mu ? Ne dusunuyosunuz ,yoksa arkadan silme gecen arac mi asiri hizliydi

Son düzenleme:
Sol şeritte arabalardan yavaş gitmek.. Bunu videodan anlayamayız. Sol şerit sınırsız hız şeridi değildir. Yolun izni 120 km ise 130 la gelen araç eşek gibi yavaşlayacak. Ve belirli mesafeyi koruyacak. Tabii ki videonun uzun halini izlemeden fikir yürütmek yanlış. Her halükarda sol şeridi sürekli bir şekilde meşgul etmek yanlış.
Fakat ne olursa olsun otomobil sürücüsünün yaptığı hareket kesinlikle can kasteden bir o.çocukluğu...

YouTube yorumlarındaki innovatif anlayış gerçekten gülmekten gözlerinizden yaş getirebilir. Bir hayal dünyasıdır ki, anlatılamaz. O fikirler nereden nasıl bulunur arkadaş 😀😀

МОТОRCU;4029935' Alıntı:
YouTube yorumlarındaki innovatif anlayış gerçekten gülmekten gözlerinizden yaş getirebilir. Bir hayal dünyasıdır ki, anlatılamaz. O fikirler nereden nasıl bulunur arkadaş í*½í¸€í*½í¸€

Yoshimuro egzozun takılmasını uygun gördüğü yer dillere destan :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar