Arama sonuçlarınız

1. hasanrs

Ekipmanlarım

Arkadaşlar, Kask LS2 FF370 Mont 4Riders Armor Dizlik 4Riders diz koruma (mafsalsız) Ne düşünüyorsunuz? Neler eklemeliyim sizce? ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:07 ---------- Fotoğraf da dev gibi olmuş. Kusura bakmayın :)
  2. hasanrs

Harley Davidson Bot

Arkadaşlar aşağıdaki fotoğrafı olan Harley Davidson botlar motosiklet için güvenlik olarak uygun mu? Yoksa sadece markanın prestiji mi kullanılmış?
  3. hasanrs

Bu acemiyi siz adam edeceksiniz! :)

Mesela bir alışveriş merkezine gittim ve bende de chopper var. Kaskımı nasıl koruyacağım? Elimde mi taşıyacağım? :silent::silent::silent:
  4. hasanrs

Muayene sorunu

Arkadaşlar, Bir motosiklet almayı düşünüyorum fakat 6 aydır muayenesi yokmuş. Alan yaptıracak diyor sahibi... Satıştan sonra muayene yapılıyor mu? Yani satışa engel mi şu an? Bir de ne kadar tutar 2005 model 6 ay gecikmeli muayene... ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir...
  5. hasanrs

Kasko fiyatı

Sizce 3500 tl lik bir motorun kaskosu ne tutar? Çalınma da sorun çıkarıyorlar mı?
  6. hasanrs

Çalınma korkusu!

Arkadaşlar, Size komik gelebilir ama daha motoru almadan çalınma korkusu yaşamaya başladım. Keeway superlight düşünüyorum 2000 tl lik eski bir model... Aynı modelin bir de Kuba marka olanları var. 3500 tl civarı... Alıp evin bahçesinde yüksek bir balkona zincirleyeceğim. Sizce 2000 lik mi...
  7. hasanrs

Kanuni terry

Sizce kanuni terry den bobber olur mu? Yoksa para boşa mı gider?
  8. hasanrs

Mont ve kask tavsiyesi

Arkadaşlar, Belki defalarca tartışılmıştır ama bana mont ve kask tavsiyesinde bulunur musunuz? Maksimum 200 er tl bütçe düşündüm... Teşekkürler
  9. hasanrs

Fuar ve kampanyalar

Arkadaşlar, Motosikletten önce ekipman almayı düşünüyorum. Daha önce fuara katılan arkadaşlar bilir. Fuarda kask ve diğer güvenlik ekipmanlarında indirim, kampanya oluyor mu? Fuarı bekleyeyim mi?
  10. hasanrs

Tavsiye istiyorum! Keeway superlight 150

Arkadaşlar, Daha önce tanışma bölümünde durumumu anlatmıştım. Kısaca geçiyorum. Hiç motosiklet kullanmadım. Derslere başladım. 1 Martta sınav var ve inşallah geçersem hemen motor alacağım. İlk önce CBR125 alıp bir iki sene içinde honda Shadow tarzı bir chopper almak istiyordum. Ama keeway...
  11. hasanrs

Ders veren var mı?

Selam, Kadıköy salı pazarında ders veren var mı? Teşekkürler.:cat:
  12. hasanrs

Acemi üye

Selamlar Ben Hasan. 39 yaşındayım. Kadıköy'de oturuyorum ve kalite yönetimi konusunda çalışıyorum. Geçen pazar günü ilk motosiklet dersimi aldım. Ehliyeti alır almaz ikinci el bir CBR125 alıp sağdan sağdan takılmayı düşünüyorum. Bu arada salı pazarı civarında ders veren var mı? Teşekkürler...

Yeni mesajlar