Fuar ve kampanyalar

Arkadaşlar,

Motosikletten önce ekipman almayı düşünüyorum. Daha önce fuara katılan arkadaşlar bilir. Fuarda kask ve diğer güvenlik ekipmanlarında indirim, kampanya oluyor mu? Fuarı bekleyeyim mi?

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Fuarı bekle ama fuardan alma :mrgreen: Fuarda bişey olduğu yok. Asıl numara, fuar günü dışarıda bulunan yani fuara katılmamış firmalarda.. Fuara gelen müşterileri kazanmak için güzel indirimler yapıyolar.. Fuara sadece gezip dolaşmaya git :mrgreen:

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Hayır onu demek istemedim. İstanbulda bulunan firmalara gidersin diyorum. Örn. Motomax :cat:

Bende ankaradan fuara gitmeyi düşünüyorum umarım fiyatlar çok yüksek olmazda istediğim montu alırım :cat:

Motomax de LS2 niye yok? Sanırım bu mağazalar kadıköyde evlendirme dairesinin karşı tarafındaki bloklarda çoğunlukla?

Motomax geçen yıl fuar zamanı %30 indirim yapmıştı ancak bu yıl fuardan önce hem mağazada hem internette indirimini yaptı. Hatta indirimlerden sonra şimdi fiyatlarada zam geldi. Bu yıl yine fuar zamanı indirim yapar mı ? Bir de bu indirimler ile stokları baya boşalttı, bir çok ekipmanda beden, renk sıkıntısı var. Motomax acaba yeni markalar mı getirecek diye mi böyle bir hamle yaptı bilemiyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motomax çok zam yapmış,indirimden önceki fiyatlarada razıydım :pale:. 140 liraya aldığım vücut koruma 230 lira olmuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar