Mont ve kask tavsiyesi

Arkadaşlar,

Belki defalarca tartışılmıştır ama bana mont ve kask tavsiyesinde bulunur musunuz? Maksimum 200 er tl bütçe düşündüm...

Teşekkürler

ls2 kask 200 tl için ideal görünüyor, o markanın seveni kadar sevmeyeni de çok, bütçe sınırlı olunca alternatif çok olmuyor (çarpma test sonuçlarına göre 4 yıldızı var), belki 20-30 tl daha çıkarsan aynı 4 yıldıza sahip daha prestijli marka olan laser granville bulabilirsin (normalde 270-280 tl), 225 tl ye geçenlerde verenler vardı ... laser için kimse dandik kötü demez ama ls2 için kötü laf çok var nedense:) ls2 İspanyol malı olmasına rağmen o laflar söyleniyor ... n11 de çarpma testlerinden 5 yıldız almış 170-180 tl ye satılan bir kask vardı ama avrupada çok ses alıyor diye sevilmiyordu ... 330 tl gibi rakamlara nolan grex g9.1 satıldı Güngörmotorda ama şu an 380 tl civarı oldu ... bu dediğim kasklar çeneden açılır olanlardı, en pratikleri bence bunlar ...

Polo34 bu yani ? https://www.motoavm.com/ProductDetails/-lazer-granville-gl-siyah-kask/239/1456

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------

Konuyu uplatayım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hasanrs, öncelikle koruma ekipmanlarında marka ve model ayırımı yapmadan ve sadece meraktan soruyorum, koruma ekipmanlarına yaklaşık 400 TL ayırarak aldığın motosikletinin marka ve modelini öğrenebilir miyiz acaba ?

Motomaxta uygun fiyatlı motomaxa bak

200 tlye en iyi alacağın kask ls2 dir

Montta parasına göre değişir Feyizoğlu Hudson Motorsüperstore Motomax buralardan beyendiğini işine geleni al

Kredi kartın varsa peşin fiyatına bir kaç taksit yap kaskı biraz daha iyisinden almaya bak

ls2 ff70 / ff350
venom air veya tamino

benim kullandığım ürünler fiyatları da dediğin civarda:)

Arkadaşlar 1 Mart sınav ve arkasından hemen ekipman, motor falan... Belki ekipmanı daha önce alabilirim. Konuyu canlandırmak istedim. Güvenlik ekipmanı tavsiyeleri lütfen. Mesela 4riders bot nasıl sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar