Arama sonuçlarınız

1. deprogadias

Fuarda misafirim olun :)

motosiklet fuarında standa görevliyim. reklam olmasın diye firma ismi vermiyim ama 11. salonda k-17 nolu standtayım. ürün falan satmıyoruz hizmet veriyoruz onuda söyliyim konu kapatılmasın reklam diye :D isim furkan. fuara gelicek arkadaşlarla tanışıp birlikte bi çay içmek isterim :) bu arada...
  2. deprogadias

a2 uygulama sınacı ile ilgili birkaç soru.

öncelikle herkese iyi günler dilerim. bir sürücü kursunda çalışmaktayım fakat kimsenin bu konu hakkında bir bilgisi yok. bende en iyisinin size sormak olduğunu düşündüm. bi adayımız var. bi kebapçıda motorcu olarak çalışmakta fakat ehliyeti yok. sormak istediklerim ise 1) kendi motoru ile...
  3. deprogadias

mc - mk

herkese iyi forumlar dilerim. istanbulda bildiğiniz yelekli kulüpler varmıdır? varsa isimleri nelerdir? bilgi verirseniz çok sevinirim
  4. deprogadias

boy uzun arkadaş napalım

öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum. size bi konuda danışmak istedim. benim boy 1.91 kilo 72. bacak boyum ve kollarımda gövdeme göre uzundur. gelelim konuya. ben motor almayı planlıyorum ama kendime göre motor bulamıyorum. arkadaşımda honda cg var fakat kullanırken gidon dizlerime çarpıyor...
  5. deprogadias

16 Yaşındaki İrem İçin ab rh(-) kan acil!

Abiler 16 yaşında bi kız için ab rh(-) kan lazım. kız şuan ameliyatta. en geç çarşamba sabahına kadar kanın cerrahpaşa da olması lazım kanın. kızın adı İrem Naz UKE. bi yardımcı olursan sevinirim. Tayfun UKE 05326453144 kızın babası
  6. deprogadias

Gerçekten aynı motorlar mı?

Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Forumda başlıklara bakarken bir başlık dikkatimi çekti. Asya pars250(regal raptor) yazılmış ve başıklta bi çok kişi bu yüzden bu motoru seçtim falan demiş. motoru araştırdım biraz ve fiyat olarak regal ile arasında dağlar kadar fark var. regal raptor dd 250...
  7. deprogadias

Fuar ve Fiyat

Öncelikle iyi forumlar. merak ettiğim konu fuarda fiyatların nasıl etkilendiği. mesela şuan bi apache 4.280 tl. ben bu motoru fuarda almaya kalksam tvs standından bana daha pahalıya mı gelir ucuza mı? kasada falan bi değişiklik yok araştırdığım kadarıyla. 2012 üretimden devam edicekmiş seri...
  8. deprogadias

Kısa bir süreliğine

Öncelikle herkese iyi forumlar. Bazılarınızın bildiği üzere motor almayı düşünen bi kardeşinizim. Pratiğim de yok motor kullanmayı aldığım motorla öğrenicem. Sıfır apache rtr almak istiyorum ama bütçem şuan el vermiyo. maks 1000 tl ye kadar yürüyeninde bi sorun olmayan beni yaza kadar idare...
  9. deprogadias

dizlik.

Öncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar. Normal dizlik ile mafsallı dizlik arasındaki fark nedir? mafsal dedikleri şey nedir? yardımcı olabilicek var mı aranızda?
  10. deprogadias

Çin İşi Karşılaştırma ( Öncelikle Lütfen Açıklamayı Okuyun)

Evet arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi bütçesi kısıtlı motor almaya hevesli öğrenci bi kardeşinizim. Malum öğrenciyiz bütçe kısıtlı ama motor almakta lazım. Arada kaldığım 3 motor var. Salcano Wolf , Mondial Mc Roadracer 125 veyaMondial Mh Drift 125. fakat boy 1.90 olunca drift biraz...
  11. deprogadias

İkinci el piyasası hk.

Öncelikle herkese iyi forumlar. İkinci el piyasası ile ilgili danışmak isrtediğim birşey var. Örnek olarak ybr nin ikinci el piyasası gayet iyi motor fazla değer kaybetmeden ve kısa bir süre içerisinde elden çıkartılabiliyor. Peki TVS apache de ikinci el piyasası nasıldır? Kullanıcıları veya...
  12. deprogadias

Model Nasıl Anlaşılır?

Herkese iyi forumlar. Aklıma birşey takıldı size sormak istedim. Diyelim Apache rtr alıcam 2012 çıkışlı. Gittim bayi bana 2010 çıkışlı bi rtr verdi. rtr yi örnek olarak verdim belki kasa farkı vardır bilemiyorum. neyse konuya dönelim. o adamın bana 2012 değil de başka bi model verdiğini ben...
  13. deprogadias

Model Farkı

Herkese iyi forumlar dilerim.Lütfen okumadan ön yargılı davranmayın. Nedenini okuyunca anlayacaksınız. Anlaşılacağı gibi iki motor arasında kaldım ve bunu size danışmak istedim. Daha önce bu karşılaştırma yapılmıştı fakat model olarak motorlarda farklılık olduğu için tekrar sormak istedim. Malum...
  14. deprogadias

Apache RTR hk.

herkese iyi forumlar. Tvs Apache RTR almayı düşünüyorum. Fakat motor tamirleri ile uğraşan bi arkadaşım bana tvs yedek parçalarının cbf ten falan çoğu japondan daha fazla olduğunu söyledi. bu ne kadar doğru? yedek parça fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?
  15. deprogadias

Arora 180-19

Herkese iyi forumlar. https://www.arora.com.tr/tourning.html sayfasındaki ilk ilan (AR 180-19) ile ilgili hiç bir bilgiye ulaşamıyorum. sahibinden.com a baktım bulamadım google dan arattığımda alakasız sonuçlar çıkmakta. fiyat bilgisi detaylı ürün bilgisi olan veya bu bilgiyi alabileceğim bi...
  16. deprogadias

Apache RTR hk.

Öncelikle iyi forumlar diliyorum. Uzun zamandır araştırma içindeyim bilenler bilir. Aklıma Apache yattı fakat titreşim çok fazla diyolar onun içinde. Gerçekten kullanılmayacak insanı bıktıracak kadar titreşim mevcutmu? Boy 1.90 olunca ybr fln bisiklet gibi duruyor altımda. Kendimi bi garip...
  17. deprogadias

Mondial 125 Mh drift.

Öncelikle iyi forumlar. Lastik boyutları Arka: 90/90-18 olan mondial drifte arka teker olarak en kalın hangi boyutlarda lastik takabilirim? Arka tekerin kalın olmasını istiyorum sizde takabileceğim ve sorun çıkartmıycak lastiğin ölçüleri en fazla ne kadar olabilir?
  18. deprogadias

Lastik değiştirme hk.

Öncelikle herkese iyi forumlar. Öğrenmek istediğim şey driftin "Lastik (Ön/Arka) : 3.00-18 / 90/90-18" olan boyutlarını "Lastik (Ön/Arka) : 3.00-18 / 110/80-17" yapmak mümkünmüdür? Arka lastiği orjinalinden daha kalın takabilirmiyim? Eğer 110/80/17 olmaz derseniz arkaya takabileceğim en kalın...
  19. deprogadias

150 mc-x vs 125 mc (mondial)

Öncelikle iyi forumlar diliyorum. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki hıza pek önem vermiyorum kontrollü kullanımdan yanayım. 80-90 km bana yetiyor. Boyut olarak birebir aynılar. Görüntü olarak ta aynı sayılabilirler. Arada kalmamın tek nedeni 125 mc nin daha az yakması ve 150mc-x in arka frenin...
  20. deprogadias

Fark var mı?

Herkese iyi forumlar diliyorum. Forumda okurken birşey dikkatimi çekti. Bir kullanıcı (mondial) 150 mc kullanıcısıyım ama 150mc-x i tavsiye ederim demiş. 150mc ile 150mc-x arasında fark varmıdır? Varsa bu farklar nelerdir? Dış görüntüden ayırt edebilirmiyiz mesela?