Çin İşi Karşılaştırma ( Öncelikle Lütfen Açıklamayı Okuyun)

Hangisiyle Başlardınız?

• Salcano Wolf

Oy: 31 70.5%
  • Mondial Mc Roadracer 125

Oy: 5 11.4%
  • Mondial Mh Drift 125

Oy: 8 18.2%

• Kullanılan toplam oy
    44
Evet arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi bütçesi kısıtlı motor almaya hevesli öğrenci bi kardeşinizim. Malum öğrenciyiz bütçe kısıtlı ama motor almakta lazım. Arada kaldığım 3 motor var. Salcano Wolf , Mondial Mc Roadracer 125 veyaMondial Mh Drift 125. fakat boy 1.90 olunca drift biraz daha küçük kalıyo diğerlerinden. Salcano ve mcx biraz daha iri olduğu için öncelikliler. Şimdi siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ve neden?

Az daha beklemeni öneririm Mondialin ismini sevmiyorum :queen::queen: Çinli alacağına Cbf 150 al başım ağrımaz Çinlilere bulaşıp macera arama kendine varsın geç olsun ama tam olsun :):)

cbf ten ziyade apache veya ybr isterim :) cbf yağ yakıyo falan diyolar soğuttular beni cbf ten :( aslında çok beğeniyodum o motoru. Ayrıca fiyatı da yüksek diğerlerinden :/

Motosiklet kullanmaya yeni başlayacaksanız kros alın derim.. düşmeye en uygun motosiklettir bunlar ;) ayrıca araziye çıkma ve keyifle kullanma şansınızda olur.. kros motorlar görsel olarakta diğer motorlara nazaran ilgi çekicidir. Bütçenize uyarsa Kuba str 250 çok hoş bir motor...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-str-250-2011-2350-km-mukemmel-102611838/detay

Hyosung RT 125'te alınabilecek motorlardan..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-emsalllerinden-farkli-temiz-hyosung-rt-125-103165929/detay

Sizin seçeneklerinizden Mondial Mh Drift 125 en hoş gözükeni...

Motosiklet kullanmaya yeni başlayacaksanız kros alın derim.. düşmeye en uygun motosiklettir bunlar ;) ayrıca araziye çıkma ve keyifle kullanma şansınızda olur.. kros motorlar görsel olarakta diğer motorlara nazaran ilgi çekicidir. Bütçenize uyarsa Kuba str 250 çok hoş bir motor...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-str-250-2011-2350-km-mukemmel-102611838/detay

Hyosung RT 125'te alınabilecek motorlardan..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-emsalllerinden-farkli-temiz-hyosung-rt-125-103165929/detay

Sizin seçeneklerinizden Mondial Mh Drift 125 en hoş gözükeni...
istanbulda yaşadığım için arazi veya toprak yol bulmak gibi bi şansım yok şehir dışına çıkmadıkça :) bi ağaç bile göremez olduk nerdeyse... Bu motorlar asfaltta kullanıma uygunmudur ? dönüşlerde yatabilirmiyim beni zorlar mı mesela?

Krosları kullanmanın zevki ayrı, bende şu an hyosung GT250 Comet var ve çokta keyif alıyorum.. ancak motosiklet kullanmayı öğrendiğim motor olan 150'lik ramzey krosumda duruyor. Krosta daha özgür bir kullanım var, tabii titreşim mevcuttur ancak beni rahatsız etmiyor.. dağ taş, tepe, çakıl, çamur, bayır vur vurabildiğin kadar.. çok farklı bir tat.. ayrıca istanbul'da bile olsanız gidilecek yerler bulabilirsiniz. Kartal-Yakacık tarafında aydos var, karşıda belgrat ormanları, kilyos yolu, ayrıca küçükçekmece tarafları, çatalca vs...
Krosunuzu yatırma konusuna gelince elbette ve de belki de daha rahat bir şekilde...

bu kadar kullanılmasında vardır mutlaka bişey bi farklılığı bi güzelliği. ama nedense boy bakımından bana en uygun motor olmasına rağmen hiç dikkatimi çekmiyo :pale:

öğrenci hayatının gereksinimi=masrafsız hayat
bu yüzden ybr ya da salcano wolf. öğrenciysen ve motor ustalarına özel bir sempatin yoksa çinliden uzak dur.

git sıfır salcano wolf al. Konforlu, titreşimsiz, az yakan bi motor. Fazla açıklama yapmıcam ama alırsan pişman olmazsın okadar söylüyem.

tabi ki ybr menşei
tabi ki salcano
ben bu üç motorun aynı cümlede kullanılmasına bile karşıyım :queen:

tam benim durumumda olan bi arkadaş. ben de o saydığın motorlara bakıyordum. diğer motorlardan Salcanonun tek eksiği son hızı.100 ü fazla geçmiyor:)
onun dışında seni üzmeyecek bi motor. deposunun büyük olması sebebiyle de daha heybetli duruyor.:)

2 kişiyle 105 civarı düzde. Tek kişi 100 ü rahat geçiyor. Benim için yeterlidir. 10 km daha hızlı gitçem diye her 100 km de artı 1 litre harcayamam. Bana wolf yeterli geldi. Benim fikrim.

Kendim de bu aralar motor baktığım için cevap vereyim: İkisi arasında benim tercihim Salcano olur. Çok daha rahat bir motor ve daha az yakar. MCX'in ise performansı dışında bir avantajı yok. Seçeneklere ben de Lifan Discovery'yi ekleyeyim. Sanırım benim tercihim o olacak, bugün canlısını gördüm ve çok beğendim.

Bak bu ilanda gerçekten iyi fiyat vermişler. Ben aradım ama telefona cevap vermediler :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...kurban-kampanyasi-ucerlerden-101160079/detay/

benim ybr menşei motosikletimle salcano wolf aynı
hızı max 115 tek kişi
iki kişi 110 105 arasında değişiyor
10 km fazla basıcak diye boşu boşuna hurdalara paranızı kaptırmayın derim
2.5 litre yakıyor her yönüyle cok iyi bizim motorların

benim ybr menşei motosikletimle salcano wolf aynı
hızı max 115 tek kişi
iki kişi 110 105 arasında değişiyor
10 km fazla basıcak diye boşu boşuna hurdalara paranızı kaptırmayın derim
2.5 litre yakıyor her yönüyle cok iyi bizim motorların
ne yani şimdi bizim motorumuz hurdamı ??

Kısıtlı bütçeye alınacak en rahat ve masrafsız motor Salcano :cat: hatta kısıtlı olmayan bütçeye bile :)

wolf a diğer ikisi bence rakip olamazlar .wolf kendini kanıtlamış bi makina sonuçta öbürleri sürprize açık...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar