Arama sonuçlarınız

1. deprogadias

işin içinden çıkamıyorum lütfen akıl verin

herkese merhabalar. abilerim kardeşlerim son 2 senedir araştırma içindeyim. bütçeme uygun olarak araştırmalarımı gerçekleştirdim hep. arada kaldığımda size danıştığım oldu, kullanıcı yorumlarını okuduğum oldu ve en sonunda iki modele düşürebildim. haziran sonunda motorumu almış olucam büyük...
  2. deprogadias

bu motorlar ve ekipmanlar alınabilir mi? (Link Verdim)

herkese merhaba yine ben ve yine bişey danışıcam :P motor ve koruma ekipmanıyla ilgili danışmak istiyorum. belirttiğim koruma ekipmanları ve vermiş olduğum ilanlardaki iki motor dikkatimi çekti. sizce alınabilir mi ve hangisi daha mantıklı? bi bakıp yorum yaparsanız çok sevinirim. kredi faiz...
  3. deprogadias

Sizce hangisi olmalı?

merhabalar herkese iyi forumlar. sizlere danışmak istediğim bir soru var umarım yardımcı olursunuz. evet abilerim kardeşlerim motorumu sıfır almak istiyorum ve bütçem 3500 maksimum 4000 tl. bu fiyat aralığında aklımda mondialin drift ve mc roadracer 125 modelleri, ve piyasaya yeni giriş yapan...
  4. deprogadias

asfaltta ne gider?

Herkese merhabalar. Boyum 190 kilom 75. Diğer motorların nerdeyse hepsi altımda çok küçük kalıyo. Bu nedenle (açıkçası hangi sınıfta olduğunu bilmiyorum enduro, cross, on road) bu tarz motor bakmaya karar verdim. Arazide toprakta kullanmıycam. Tamamen şehir içi asfaltta kullanmak amacıyla...
  5. deprogadias

usta öneriyorum

Merhabalar herkese iyi günler. Genellikle usta önerisi isteyen arkadaşlar olur. Bu konuda bir çok konu açılır. Bende yakından tanıdığım birini size önermek istiyorum. Asıl önermemin nedeni de artık mobil hizmet veriyo olması. Arıyosunuz gelip yapıyo gidiyo. Daha çok küçük cc motorlar için...
  6. deprogadias

sadece iki sorum var

merhabalar merak ettiğim iki şey var bunları sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim. gelelim sorularıma: 1. motoru sadece taksitle alabileceğim için sıfır bakıyorum. ilk motorum olucak tecrübem çok az. bu yüzden de 2. el bi motor alıp acemiliğimi onunla atmak daha iyi olur diye...
  7. deprogadias

2006 kasa cbr125

merhabalar. bütçeden dolayı ve eğitim motoru olacağı için 2006 kasa cbr125 almayı düşünüyorum. eğer satıyosanız veya çevrenizde satan birileri varsa benimle irtibata geçebilirsiniz.
  8. deprogadias

maranta thunder 250 de cbr 250 motoru???

merhabalar. bugün maranta thunder 250 yi yakından inceleme fırsatım oldu. sevdiğim bi abimin dükkanına gelmiş galericilik yapıyo kendisi. marantayı sorduğumda "cbr da çinde üretiliyo biliyosun bunu da aynı fabrikada üretiyolar. cbr alt motoru var bunda. bütün parçaları motor parçaları uyar. yan...
  9. deprogadias

hangi koruma daha iyi?

merhabalar. internet sitelerinde görmüş olduğum ürünlerde sert ve yumuşak olarak iki farklı koruma çeşidi görüyorum. yumuşak olanların açıklamasında yumuşak yapısından dolayı vuruş esnasında şiddeti emerek absorbe eder tarzı bişeyler yazıyo. sert korumalarda da sert yapısından dolayı vuruş...
  10. deprogadias

ileri sürüş eğitimi hakkında

merhabalar, bi konu hakkında bilgi ve yardımlarınıza ihtiyacım var. ileri sürüş eğitimi almak istiyorum. 2014 fuarında bike my world adında sürüş eğitim okulunu gördüm görüşüp bilgi aldım. bmw nin akademisindeki hocaların ayrılıp kendi kurmuş oldukları bi yermiş. http://www.bikemyworld.com/...
  11. deprogadias

nolucak bu forumun hali

herkese merhabalar demek istiyorum. bu konu belki bazılarınıza saçma gelicek bazılarınız hak vericek bilemiyorum ama içimdekileri dökmek istedim. ilk üye olduğum zamanlar forum ne kadar güzeldi. daha hareketliydi. gerçekten işe yarıycak yararlı bilgiler paylaşılırdı mantıklı sorular sorulurdu...
  12. deprogadias

kuba kee 100 vs yuki yk 100-7 paşa Cub karşılaştırma

merhabalar. cub motor almaya karar verdim bu iki motor arasında kaldım. bütçeden dolayı honda yamaha ve modenas alamıyorum. motorumu sıfır almak istiyorum. siz olsanız hangisini neden alırdınız? şimdiden teşekkür ederim.
  13. deprogadias

kuba kee 100 cub

merhabalar abilerim kardeşlerim. kuba kee 100 almaya karar verdim. motoru kullanmış olan veya bilgisi olan varsa motor hakkında yorumda bulunabilir mi? tarz olarak cub alıcam ve sıfır alıcam. bütçem kısıtlı o yüzden honda yamaha ve modenas bakmıyorum bile. şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız...
  14. deprogadias

karar verdim siz ne dersiniz?

herkese iyi günler. sonunda kuba kee 100 almaya karar verdim. motoru kullanmış olanlara veya bilenlere sormak istiyorum. motorun titreşimi nasıl çok fazla dayanılmayacak derece fazla titreşimi var mı? diğer cublardan yüksek olduğu için dengede ve manevrada sıkıntısı var mı? ve son olarak motorun...
  15. deprogadias

bilgi ve tecrübenize ihtiyacım var

Öncelikle herkese iyi günler dilerim abilerim kardeşlerim. Direk konuya girmek istiyorum. Öğrenci olduğum için bütçem kısıtlı. 2500 tl bütçem var motora ayırabileceğim. Ehliyetim var ekipman için bütçem ayrı. Motora sadece 2500 tl ayırabildim. Motorumu sıfır almak istiyorum. Sizden ricam ise...
  16. deprogadias

Cub motordan anlayanlar veya kullanmış olanlar bi bakabilir mi?

Abilerim kardeşlerim öncelikle hepinize iyi forumlar dilerim. Maddi imkanlar kısıtlı olduğu için cub motor alabiliyorum (sıfır almak istiyorum). sizdem ricam ise cub motorları titreşim kalite performans gibi etkenler göz önüne alınarak en çok hangi cub motoru neden tavsiye edersiniz? Size göre...
  17. deprogadias

bunları eşşek sudan gelene kadar...

öncelikle herkese iyi günler diliyorum. direk konuya giricem uzatmadan. bugün kız arkadaşımla buluştuktan sonra metrobüs köprüsündeydik ki arkamdan çalınan korna sesiyle boşta bulunup hem korktum hem çıldırdım. köprülerdeki rampa çıkışları biliyosunuzdur. sucu arkadaş 250 metre ileride...
  18. deprogadias

başınızdan geçmiştir yardım edin

Herkese iyi akşamlar öncelikle. Bu durum bi çok motor sevdalısının başına gelmiştir. Nasıl üstesinden geldiniz nasıl atlattınız bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Motor benim için bi taşıt veya bi hobi değil. Hayatımın bi parçası. Sanki beni ben yapan tek varlık. Değerini bendeki yerini...
  19. deprogadias

abiler bu nedir ya?

herkese iyi günler diliyorum. bajaj 125 discover in teknik özelliklerine baktığımda nitroks mono şok diye bişey gördüm. bundan inanılmaz büyük bi artı olarak eşsiz bişey olarak bahsedilmiş gibi geldi bana. çok detaylı olmasa da araştırdım biraz ama yeterli bilgiye ulaşamadım. bu nitroks mono şok...
  20. deprogadias

jant farkı

herkese iyi akşamlar. size bi kaç sorum olucak. öğrenci olduğum için bütçem kısıtlı ve cub motor almayı düşünüyorum. bazı markalarda mesela asya da mondial de cubların tek farkı birinde tel jant diğerinde çelik jant olması. aynı motor ama janttan dolayı aradaki fiyat çok fazla olmasa da oynama...

Yeni mesajlar