karar verdim siz ne dersiniz?

herkese iyi günler. sonunda kuba kee 100 almaya karar verdim. motoru kullanmış olanlara veya bilenlere sormak istiyorum. motorun titreşimi nasıl çok fazla dayanılmayacak derece fazla titreşimi var mı? diğer cublardan yüksek olduğu için dengede ve manevrada sıkıntısı var mı? ve son olarak motorun çekişi gücü nasıl? yokuşlarda zorlanma çıkamama gibi bi durumu var mı? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden çok teşekkür ederim :king:

not:bütçem kısıtlı ve sıfır almak istiyorum. o yüzden modenas honda ve yamaha bakmadım bile.

Fiyatını bilmiyorum ve kee 100ün üstüne bile oturmadım. :) Ama parça kalitesi bence çok iyi, ben iyiyim diye bağırıyor. Yalnız kuba dediğin motorlar 2 tekerli cenaze arabası.1 kere küba marka bi motora bindim 2 kere kaza yaptık :)

Fiyatını bilmiyorum ve kee 100ün üstüne bile oturmadım. :) Ama parça kalitesi bence çok iyi, ben iyiyim diye bağırıyor. Yalnız kuba dediğin motorlar 2 tekerli cenaze arabası.1 kere küba marka bi motora bindim 2 kere kaza yaptık :)

hocam o birazda sizin şanssızlığınız bence :)

arkadaşlar bilip bilmeden işkemmeden sallamayın kubanın cuplarını kullandım çok dandik sakın alma cum alacaksan sana tavsiyem hepsinide kullandım kaliteye göre sıralıycam 1.honda innova 125 2 modenas 3.yamaha cryton 4 honda wing go bu ilk dördünden hangini alırsan al uzun yıllar sorunsuzca kullanırsın alt kalitede 1 kanuni zebra,tigrana s ,fox,elit 2.lifan benim kullandığım bunlar kubadaki çoğu cup modelini denedim 80 dedimi titremeden karşıyı 2 görüyorsun ilk listedekinlerde titreme yok kanuni modellerinde titreme var ama rahatsız etmez lifanda biraz daha fazla titreme var ancak 3 valf oluşu güzel

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
innova candir...

Bütçemden dolayı honda yamaha ve modenas bakamadığımı yazmıştım yukarıda :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:52 ----------

arkadaşlar bilip bilmeden işkemmeden sallamayın kubanın cuplarını kullandım çok iidandik sakın alma cum alacaksan sana tavsiyem hepsinide kullandım kaliteye göre sıralıycam 1.honda innova 125 2 modenas 3.yamaha cryton 4 honda wing go bu ilk dördünden hangini alırsan al uzun yıllar sorunsuzca kullanırsın alt kalitede 1 kanuni zebra,tigrana s ,fox,elit 2.lifan benim kullandığım bunlar kubadaki çoğu cup modelini denedim 80 dedimi titremeden karşıyı 2 görüyorsun ilk listedekinlerde titreme yok kanuni modellerinde titreme var ama rahatsız etmez lifanda biraz daha fazla titreme var ancak 3 valf oluşu güzel

Kimse motorla ilgili bi yorum yapmadı. Açıkçası kimmiş o "işkemmeden" sallayan çok merak ettim. Sen ya okumadan yorum yapmışsın yada okuduğunu anlamamışsın. Kimsenin bişey salladığı yok ve honda yamaha bakmadığımı da belirtmiştim yukarıda.

Son düzenleme:

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
MFH'ın üretimi 2013de durmasaydı önerirdim lakin piyasada öyle güzel cub kalmadı muhteşem 3lüler hariç yukardaki sıralamada yanlış wawe110i varken wingoya laf düşmez lakin waweninde üretimi durdu :)

Benim Sıralamam
1.Modenas
2.İnnova
3.Yamaha Crypton
4.WAWE-MFH-WİNG GO[/COLOR]
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------

2011%5C05%5C30%5Cbikepics-2216375-full.jpg

101101120.png

Buda benim motor 2000km bakımından :)

v9rvz.jpg

Son düzenleme:
Evet Hasan abi öyleler. Keeway üretiyo kuba türkiyede montaj ve satışını yapıyo. Konulardan birinde keewayin avrupa linki vardı hatta. Kuba kee avrupada keeway kee olarak geçiyo. modelin isimden de belli zaten :)

O kuba değil. RKS MARKASIDIR .. Keeway markasının desteği olan. Kuba rks nin distribütör udur.

ben keewayin ürünlerini burada kendi adı altında sattığını biliyorum. aynı zamanda da rks ye distribütörlük yapmakta. keewayin modelleri ülkemizde kuba olarak satılmakta. superlight kee vs.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
keeway rks kuba yaw ucude cın deılmı neyı tartısıyonuz :sunny:

Cup olarak kadırga kd125 öneririm... Yamaha crypton motoru kullanıyor.

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
2.El Mondial Mfh alın pişman olmazsınız sizede her türlü yardımcı olurum sitede @sweetblood adlı kullanıcıya aldırdım şuan çok memnun

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar