- Konu Yazar
öncelikle herkese iyi günler diliyorum. direk konuya giricem uzatmadan. bugün kız arkadaşımla buluştuktan sonra metrobüs köprüsündeydik ki arkamdan çalınan korna sesiyle boşta bulunup hem korktum hem çıldırdım. köprülerdeki rampa çıkışları biliyosunuzdur. sucu arkadaş 250 metre ileride ışıklardan dönmemek için o rampadan çıkmış activayla köprüden karşıya geçmeye çalışıyo. oda yetmezmiş gibi korna çalıp çekilsene lan kenara diye artistlik yapmaz mı!!!!!! zaten kask yok hiç bi koruma yok. büyük ihtimalle ehliyette yok. zaten sinirli bi yapım var üstüne arkadaş! ta böyle yapınca tutamadım kendimi atıyodum köprüden. baya bi hırpaladım. köprüdeki zencilere dua etsin o. yaptığım belki doğru değil ama iyi yaptığımı düşünüyorum en azından rahatladım. böyleleri yüzünden bütün motosiklet camiası zan altında kalıyo. motordan anlayan anlamayan herkes bizlere karşı bi ön yargılı bakıyo. sizinde başınıza gelirse acımayın çünkü hakediyolar fazlasıyla. ve merak etmeyin o çekilsene lan diye artistlik yapan arkadaşlar ikinciyi yedikten sonra abi vurma abi moduna geçiyo içiniz rahat olsun.