Artık Yeni bi kardeşiniz daha var :)

Öncelikle herkese merhaba demek istiyorum. adım furkan 19 yaşındayım. istanbul küçükçekmece de yaşıyorum. üniversite öğrencisiyim. müzikle uğraşıyorum. iki grubum var. bir grupta gitar diğerinde ise bateri çalıyorum. kendimi bildim bileli motorlara aşığımdır ama malesef ki henüz motorum olmadı. burada abilerimin kardeşlerimin bana yardım edebilceğini düşündüm. ailemi özellikle babamı motor almaya ikna ettim sonunda ama kendi paramla alacağımdan dolayı bütçem çok yüksek değil. beni okula getirip götürecek bi scooter ile başlamak istiyorum. şimdiden teşekkür ederim ve önerilerinizi bekliyorum :)

bpk

Öncelikle herkese merhaba demek istiyorum. adım furkan 19 yaşındayım. istanbul küçükçekmece de yaşıyorum. üniversite öğrencisiyim. müzikle uğraşıyorum. iki grubum var. bir grupta gitar diğerinde ise bateri çalıyorum. kendimi bildim bileli motorlara aşığımdır ama malesef ki henüz motorum olmadı. burada abilerimin kardeşlerimin bana yardım edebilceğini düşündüm. ailemi özellikle babamı motor almaya ikna ettim sonunda ama kendi paramla alacağımdan dolayı bütçem çok yüksek değil. beni okula getirip götürecek bi scooter ile başlamak istiyorum. şimdiden teşekkür ederim ve önerilerinizi bekliyorum :)
Hoşgeldin kardeşim yazdıklarına hiç yabancı değilim bizzat yaşadım aynılarını :) Umarım ehliyetin vardır ?

hoşbuldum teşekkür ederim :) ehliyetim yok ama kursa yazıldım devam ediyorum çok yakında alıcam :)

hoşgeldin en kısa zamanda motoruna kavuşman dileğiyle .

Hoşgeldin kardeşim. ikinci Motosikletin Cruiser/Chopper olacak gibi :)

Glam çalıyorsanız chopper olmama ihtimali yok gibi :)

chopperlara karşı çok büyük bi hayranlığım var o bi gerçek :) metal çalıyoruz zaten sert müzikler kendime getiriyor beni :)

ilk motoru Allahın izniyle bi alsam sonrası gelir diye düşünüyorum da ilkini almak sıkıntı işte :salut::pr:

alırsın kafanda büyütme. algı olarak onu ulaşılmaz konumuna koyarsan ulaşamazsın. Masanın üzerinden su alacağını varsay. Olur biter bir bakmışsın hayallerini yaşıyorsun...

Sert müzik derken? Kimleri çalarsınız? Death, black metal filan deme ne olur gözünü seveyim. Boston - More than a feeling bak bu tarz harika benim için (Lynyrd Skynyrd, Boston, Urge Overkill vs..) biraz psychedelic, biraz progressive, biraz glam, heavy... Uhh baby set me free :)

hadi bakalım yolun açık olsun kardeşim.

Lynyrd Skynyrd severim ama slipknot, children of bodom, slayer falan daha çok tercihimdir :D umarım hayal kırıklığına uğramamışsındır :queen: teşekkür ederim söylediklerini dikkate alıcam :)

slipkilot desem tepkimi anlarsın :) 5 -10 seneye kadar tazrın direk pink floyd olacak, benden söylemesi :)

Müziğin ritmi ve derinliği sanırım yaş ve hız ile doğru orantılı... Allah ömür verirse, 50'lerde sanırım tarz blues olacak :)

Hoşgeldin kardeşim, ben de üniversite öğrencisiyim ve müzikle uğraşıyorum. 7 senedir tsm keman icra ediyorum. İyi anlaşacağız gibi duruyor. Keyifli paylaşımlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar