Arama sonuçlarınız

1. deprogadias

2. Motor Olarak Elektrikli Almak mı 125 CC Almak mı?

Merhabalar, 2. Motor olarak küçük CC bir motor arayışım mevcut. Nişanlım ile birlikte kullanabileceğim Brilliant 125 tarzı küçük, az yakan ve ekonomik bir motor alma niyetindeyim. Fakat son zamanlar elektrikli motorlar kafamı karıştırmaya başladı. Kullanan, elektrikli motorları araştırmış...
  2. deprogadias

Transalp 650 Egzozda Isı

Merhaba, 2006 Honda Transalp 650 motorum var. Motor ısısı standart şekilde devam ederken egzoz kısmından aşırı derecede bir ısı geliyor. Motoru bilenler vardır sağ taraftan egzoz geçtiği için özellikle ayak kısmına inanılmaz ısı veriyor. Ayakkabının yapışkanını eritip tabanı açacak kadar. Aynı...
  3. deprogadias

RKS WİNNER 200 VS MONDİAL X-TREME MAX 200

CBF 600 kullanıcısıyım. Şuan daha düşük CC bir cross- enduro tarzında motor bakıyorum. Arada kaldığım modeller RKS winner 200 ve Mondial xtreme Max 200. Sizce hangisini neden tercih etmeliyim? Araştırdım ama iki modelin karşılaştırmasını bulamadım. Boyum 1.90, hafta sonları düzenli olarak 100...
  4. deprogadias

Kalite mi boy mu?

Herkese merhaba. Öncelikle belirtiyim ki ilk motorum olmiycak ve ikisi hakkında da bilgiye sahibim ikisini de deneme kullanma fırsatı oldu, hangisi daha iyi diye sormuyorum. Ne yapmalıyım diye soruyorum :) Sıfır olarak hyosung gv250 ve Regal Raptor 350 daytona arasindayim. İkisini de uygun...
  5. deprogadias

Halledemezsem Vazgeçicem. Bi yardımcı olun hele...

herkese merhaba, Bir arkadaşımdan ikinci motor olarak Kanuni Caracal 200 alıcam. Motorun tek sıkıntısı KM teli yok. Haliyle göstergesi de çalışmıyor. Onun dışında herhangi bir eksiği yok motorun. Eğer bu sorunu halledebilirsem alıcam motoru yoksa vazgeçicem. İnternette hiç bir yerde yok...
  6. deprogadias

Motosiklet ötv imza kampanyası

Herkese merhaba, aşağıdaki linkten sadece bir kaç saniyenizi ayırarak destek olabilirsiniz. Belki birileri dikkate alır da hayalimize daha erken kavusuruz. Ne olucak demeyin bi imza size bisey kaybettirmez ama çok şey kazandırabilir :)...
  7. deprogadias

Yeni motorunda artçı konforu

Herkese merhaba, şuan z one 180 kullanıyorum. Motorumu satıp sifir 250 cc SS tarzı bi motor almak var aklımda. Ninja ve GT250r düşünmüyorum. Yeni motor olarak r25 ve cbr250 arasında kaldım. Yollarimi genel olarak %80-%90 kız arkadaşım ile artcili olarak yapıyorum. Bu iki motoru kullanan veya...
  8. deprogadias

2 aydır gelmeyen kargo. şimdi ne yapmalı? Aliexpress (konu farklı)

Herkese merhaba, Aliexpress'ten yaklaşık 2 ay önce sipariş ettiğim 7 tane ürün oldu. bu ürünlerin 5 tanesini teslim aldım ve henüz 2 adet kargom gelmedi, bi seda da yok. Arayıp dağıtım merkeziyle görüştüm. Kargonun orda olmadığını söylediler. Bende PTT müşteri hizmetlerini arayıp şikayetçi...
  9. deprogadias

EBay sorunum bi yardımcı olun

Herkese merhaba, Sipaeis ettigim Urunlerimin durumunu kontrol etmek için ebaye girdim. Aldığım feedbackler, aldığım gonderdigim mesajlar, en önemlisi de 15-20 gün önce ödemesini yaptığım 3 urun de gözükmüyor. Hesabim tamamen sınırlanmış. Nasıl bi yol izleyebilirim? Neler yapmam gerekiyor suan?
  10. deprogadias

Stajyer Ehliyet ve Yeni Motosiklet Ehliyet Sınıfları Hakkında Bilgilendirme İçerir

Herkese merhaba, Daha önce bir sürücü kursunda çalışmıştım. Bugün gidip hem bi çaylarını içeyim hemde nedir ne değildir öğreneyim dedim. Malum her kafadan farklı bi ses çıkıyor. Resmi gazetede yayınlanan açıklamaları gösterdiler sağolsunlar. 1) Stajyer ehliyette yanınızda refakatçi olmak...
  11. deprogadias

Hangisi daha işlevsel?

Herkese Merhaba, Benelli TNT 25 ve 250 yi karşılaştırırken çift silindir olanın amortisörünü direk şasiye koyduklarını gördüm. Birde mt 03 te görmüştüm sanırım bunu. Normal sele altında tek olan mı daha işevseldir yoksa bu şekilde şasiye gömülü paralel olanlar mı? Açısından dolayı bana pek iş...
  12. deprogadias

0 rh (+) kan ihtiyacı (İSTANBUL)

Herkese merhaba, Bir yakınım bypass ameliyatı olucak. 0 rh (+) kana ihtiyaç var. Toplam 7 kişi olması gerekiyormuş. Benim kan grubum 0 rh(+) benim haricimde kan verebilicek 6 kişiye daha ihtiyacımız var. 21 Ekim çarşamba günü ameliyat gerçekleşicek. kan verebilicek arkadaşların 20 Ekim salı...
  13. deprogadias

Kaç Kalem Yeterli Olur?

Herkese Merhaba, Lastik kalemlerini hepiniz biliyorsunuzdur. İnternetten sipariş edeceğim. İki tekerin toplam 4 tarafındaki yazıları boyamak için 1 kalem yeterli olur mu? Yoksa daha fazla mı sipariş etmem gerekiyor. Var mı bu kalemlerden daha önce kullanmış olan?
  14. deprogadias

Motosiklet Belgeseli Tavsiyemdir.

Herkese merhaba, Link vermek uygun mu bilmiyorum o yüzden linkleri eklemedim. Eğer sorun olmazsa ikisinin de linkini paylaşabilirim. 1)Hittin the Apex (2015): motor yarışlarının nasıl yapıldığını ne tür sorunlar yaşandığını yarışlara nasıl hazırlandığını uzun bir şekilde anlatan güzel bi...
  15. deprogadias

Çalışma prensibi nasıldır?

Merhabalar, Aşağıda linkini paylaştığım ürünün çalışma prensibi nasıldır? Gelen telefona da cevap verebiliyomuyuz? Yoksa sadece artçı ile iletişim kurmak için yapılmış bir ürün mü? Hem telefona cevap verip hem artçı ile iletişim kurabiliyorsak intercom alana kadar iş görebilicek bir ürün. Tabi...
  16. deprogadias

projeksiyon makinası

Herkese merhaba, Arkadaşlar forumumuzun bi eski üyelerinden biri ve aynı zamanda kuzenim olan arkadaşa evlilik teklifi için projeksiyon makinası lazım. Kız arkadaşı foruma baktığı için onun nickinden yazamadık veya nickini veremiyorum. Bu konuda yardımcı olabilicek elinde projeksiyon makinası...
  17. deprogadias

Bunun Cezası Var mı?

Herkese merhaba, Artık emniyet şeridinden giderken motosiklere de EDS ile ceza kesildiğini birçok başlıkta ve sosyal medya ortamlarında gördük öğrendik. Avrupanın bir çok ülkesinde olduğu gibi bir otomobil + bir motosiklet gidebilecek genişlikte şeritlerimiz olmadığı için, ayrıca araç...
  18. deprogadias

Aliexpressten Bu Pantolon ve Dizlik iş görür mü?

Herkese merhaba, Linkini paylaştığım ürünü kullanan veya bilen var mı? Waterproof özelliği nasıldır? En azından bilmeseniz bile yazdığı kadarıyla iş görür mü...
  19. deprogadias

cep telefonu alicam anlayan bakabilir mi?

Herkese merhaba. Galaxy s3 mini kullaniyodum ta ki donunca parcalayana kadar. 850 - 900 TL gibi bi bütçe ayırabilirim. General mobile 4g ve asus zen phone 6 arasında kaldım suanlik. Reklamlarda falan casper VIA veya vestel Venüs gibi telefonları görüyorum fiyatları özellikleri nedir bilemem...
  20. deprogadias

Motorumu satıp tarz değiştiricem kafam çok karışık.

Herkese merhaba, şuan mondial z one 180 kullanıyorum. En başından beri aklımda chopper tarzda motorlar vardı fakat nasıl olduğunu anlamadığım bi şekilde bu motoru aldım. Hala aklımda chopper var ve bu motoru satıp chopper almak istiyorum. Malesef bütçe kısıtlı o yüzden fazla yükseğe...