EBay sorunum bi yardımcı olun

Herkese merhaba,

Sipaeis ettigim Urunlerimin durumunu kontrol etmek için ebaye girdim. Aldığım feedbackler, aldığım gonderdigim mesajlar, en önemlisi de 15-20 gün önce ödemesini yaptığım 3 urun de gözükmüyor. Hesabim tamamen sınırlanmış. Nasıl bi yol izleyebilirim? Neler yapmam gerekiyor suan?

Gecmis olsun, iletisim bolumu yokmu konuyla ilgili siteye yazi yazsaniz.. (birde evlilik teklifi noldu onu merak ettm sorunu cozdunuz mu?)

Mail attım fakat üstünden 2 gün geçmesine rağmen herhangi bi geri dönüş olmadı maalesef. Ve evlilik olayını da hallettik kuzen iş arkadaşından bulmuş kendisi bana gerek kalmadı o yüzden :)

Mail attım fakat üstünden 2 gün geçmesine rağmen herhangi bi geri dönüş olmadı maalesef. Ve evlilik olayını da hallettik kuzen iş arkadaşından bulmuş kendisi bana gerek kalmadı o yüzden :)

alla alla o da garip.. ya gelmezse oyh çok kotu ya..
neyse teklif tamamsa hayırlı olsun :)

:) konulu dizi misali eskiye dayanan bişi şimdi anlatsak olmaz bassturbin:)

hiç dert etme alibaba ebay hepsinden devamlı birşeyler alıyorum.paypalla aldıgın için ürünü paypalı arayıp ürün elime ulaşmadı dersin paran hesabına geri gönderilir.45 gündü enson galiba 3 aya çıktı süre yani bekle gelmezse ürünler paranı geri talep edersin benim başıma 1 kere geldi ondada paypalı arayıp ürünün ulaşmadıgını söyledim saolsunlar yardımcı oluyorlar.25 güne ulaşır bence ürünler rahat ol

aynen bende neler aldım neler hepsinide paypal aracılığı ile sıkıntı olacağını zannetmiyorum rahat ol...

paypal sorgusuz sualsiz para iadesi yapıyor mu?
suistimal edilmez mi bu durum?

Şuan satıcılık herhangi bi durum yok. Üç adet ürün aldım üçü de farklı satıcıdan. Fakat profilime girdiğimde aldığım ürünlerin hiç biri gözükmüyor. Daha önce de alışveriş yaptım ebayden sorunsuz geldi. İşlem geçmişinde onları da goremiyorum şuan bekledigim urunleri de. Sanki yeni kayıt olmuş gibiyim. Ne feedbackler var ne siparişler ne mesajlar. Sadece adres bilgim kayıtlı duruyor o kadar. Urunleri görmediğim için de kargo takibi falan yaşamıyorum. İlk defa böyle bisey geldi başıma. Ve ödemeyi kredi kartimla yaptım paypal hesabim yok. Nasıl cozebilirim bu durumu

Son düzenleme:
30 günden eski alımlar "Purchased history" kısmına aktarılıyor oraya bakıyor musun ?
Nickin yanında herhangi bir rakam var mı ? Bu da bitmiş olan alış veriş sayısını gösterir. (Daha önceden aldıysan bi sayı olması lazım)

Bunların hiçbiri yoksa, "Account" kısmından "resolution center" girerek derdini anlatman lazım :)
Paypaldan işlem tarihlerini ve seri nolarını al.

Şuan satıcılık herhangi bi durum yok. Üç adet ürün aldım üçü de farklı satıcıdan. Fakat profilime girdiğimde aldığım ürünlerin hiç biri gözükmüyor. Daha önce de alışveriş yaptım ebayden sorunsuz geldi. İşlem geçmişinde onları da goremiyorum şuan bekledigim urunleri de. Sanki yeni kayıt olmuş gibiyim. Ne feedbackler var ne siparişler ne mesajlar. Sadece adres bilgim kayıtlı duruyor o kadar. Urunleri görmediğim için de kargo takibi falan yaşamıyorum. İlk defa böyle bisey geldi başıma. Ve ödemeyi kredi kartimla yaptım paypal hesabim yok. Nasıl cozebilirim bu durumu

http://www.ebay.com/myb/PurchaseHistory

Sol menude "Purchase History" kismindan ebaydeki uyeliginiz boyunca yaptiginiz tum alimlari ve detaylari gorebilirsiniz. Purchase history'e girdikten sonra yil veya ay secerek goruntuleyebiliyorsunuz.

Nickin yanında herhangi bi rakam yok maalesef ve history e de baktım orasida bos

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar