Motorumu satıp tarz değiştiricem kafam çok karışık.

Herkese merhaba,

şuan mondial z one 180 kullanıyorum. En başından beri aklımda chopper tarzda motorlar vardı fakat nasıl olduğunu anlamadığım bi şekilde bu motoru aldım. Hala aklımda chopper var ve bu motoru satıp chopper almak istiyorum. Malesef bütçe kısıtlı o yüzden fazla yükseğe çıkamıyorum. Mesela superlight 200 e bindim altımda çok küçük kaldı. kanuni caracal kullandım boyu falan iyi oldu dediler.

Boyum 192 kilom 80. Sizce bu motoru satıp caracal mct tiger gibi eskide olsa bi chopper almalımıyım? aklımdakine hayalime düşükte olsa bi yerden başlamalımıyım yoksa buna değmez mi? aklımda RR spyder var fakat bütçemin çok üstünde. Alamıyorum o yüzden. Sizce nasıl bi yol izmeliyim? 2014 model motoru satıp 2006-2008 bi motor almak pek akıl karı değil ama aklımda bi taraftan sürekli o yönde. sizce ne yapmalıyım bana yol gösterin lütfen.

NOT: sadece caracal mct tiger değil kalıbı büyük altımda sırıtmıycak önerebileceğiniz başka motorlarda olabilir max 5.500 tl ye kadar.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

bence!!!! bir cruiser bul emaneten, yarım saat dolaş sonra karar ver, ben scooterla başladım, comuter ve enduro kullandım ve dealim daystar aldım. şuan ki tecrübem ile kullanımını en çok beğendiğim enduro motor ama oda acaip çamur atıyor,cruiser düz yol motoru virajlarda hafifte olsa tedirgin ediyor.(enduro ile kıyaslayınca ) İçimde olan scooter, yağmur çamur derdi olmaz. Yalnız uzun yolların yolculuğunu hep ybr ile yapmıştım :) bendeki boyda 185 cm 117 kilo. cruiser, chopper tarzı modeller sana hep ufak kalır,.... diyecekler, gidişine arkadan baktıklarında,motorun doğası bu, kıçı yere yakın :) o yüzden aldırma. Boyuna göre; enduro derim ama üstteki dediğimi sakınn unutma , deneme turu at choper ile, en az 50 km.

Eğer motosiklete zevkine biniyorsan, bindiğin motorun mantıklı oluşundan çok, senin hoşuna gitmesi önemlidir.

Benim önerim Keeway Land Cruiser 250 olur. V2 olsun, büyük olsun, biraz da fatboy'a benzesin. Chopperda ne ararsın başka :)

bence!!!! bir cruiser bul emaneten, yarım saat dolaş sonra karar ver, ben scooterla başladım, comuter ve enduro kullandım ve dealim daystar aldım. şuan ki tecrübem ile kullanımını en çok beğendiğim enduro motor ama oda acaip çamur atıyor,cruiser düz yol motoru virajlarda hafifte olsa tedirgin ediyor.(enduro ile kıyaslayınca ) İçimde olan scooter, yağmur çamur derdi olmaz. Yalnız uzun yolların yolculuğunu hep ybr ile yapmıştım :) bendeki boyda 185 cm 117 kilo. cruiser, chopper tarzı modeller sana hep ufak kalır,.... diyecekler, gidişine arkadan baktıklarında,motorun doğası bu, kıçı yere yakın :) o yüzden aldırma. Boyuna göre; enduro derim ama üstteki dediğimi sakınn unutma , deneme turu at choper ile, en az 50 km.

yaklaşık 110 km kadar regal raptor daytona 350 kullandım. çok fazla aklıma yattı ama bütçesi yüksek geliyo. o kadar çıkamıyorum şimdi :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------

Regal raptor dene kardeşim ya da paranı biriktir shadow al

şuan RR a bile param yetmiyo ama bi gün aklımda shadow var :)

Eğer motosiklete zevkine biniyorsan, bindiğin motorun mantıklı oluşundan çok, senin hoşuna gitmesi önemlidir.

Benim önerim Keeway Land Cruiser 250 olur. V2 olsun, büyük olsun, biraz da fatboy'a benzesin. Chopperda ne ararsın başka :)

Land cruiserlere baktım hoş görünüyor gayet. Kalıp olarak ta küçük durmazsa altımda takasa girebilirim dün akşam satan bi arkadaş oluru verdi takasa :)

evet fiyatlarını yüksek tutmuşlar baya :( en fazla oda max. 5500 tl lik bişey paklar. bunun üstüne çıkmam imkansız yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar