Arama sonuçlarınız

1. M

Trafik tescilde sıkıntı çıktı

Arkadaşlar merhaba, geçenlerde sıfır bir motor aldım sigortasını yaptırdım trafiğe geldiğimde sistem adres hatası veriyor (bu adres daha önceden kullanılmış gibi bir hata). Daha önceden böyle bir problem yaşayan var mı? plakayı bile bastırdık ruhsat yok kaldım ortada :pr:
  2. M

Trafik tescil hakkında

Arkadaşlar meraba, yakın zamanda istanbul'dan sıfır bir motosikletlet alacağım ama ikamet adresim karabük'te plakayi buradan çıkartabiliyor muyum bu sene değişmiş diye duydum da.
  3. M

Fuar bileti

Merhaba istanbuldayim öğrenciyim fazladan fuar davetiyesi olan var mi acaba? Yanliș yere açtıysam özür dilerim
  4. M

kışık mont

arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz koruması iyi olan kışlık mont var mı? Bir kaç tane buldum ama karar veremedim. http://www.hepsiburada.com/motosikletci-montu-4-mevsim-durt-velocity-siyah-p-OTSGDRT001-2XL http://urun.n11.com/mont/prosev-210-kislik-uzun-motosiklet-montu-P31370432
  5. M

Trafik Sigortası Uygun mu?

Arkadaşlar 560 lira fiyat çıkardı online sigorta merkezi demir sigortadan nasıl sizce? Bana fazla geldi 800 900 lira fiyat diyen de oldu aslında.
  6. M

İlk motorumu aldım :)

Merhaba arkadaşlar bu yaz ehliyetimi alıp sonunda bugün ilk motorumu almış bulunmaktayım. Tercihimi 2013 model sym fiddle'dan yana kullandım. Hemen gidip bir kask alıp çıktım sahil yollarına :) Mecidiyeköyde oturuyorum garajım yok kilit almayı unuttum Allaha emanet koydum kapıya :) Trafik...
  7. M

SUPERLİGHT 200 ALINIR

arkadaşlar superlight 200 arıyorum satan varsa görüşelim
  8. M

SUPERLİGHT 200 ALINIR

ARKADAŞLAR SUPERLİGHT 200 ARIYORUM SATAN VARSA GÖRÜŞELİM.
  9. M

Motor Tavsiyesi

Herkese merhaba. Ben istanbulda ikamet eden bir öğrenciyim. Ehliyetimi bu hafta alıyorum. Aklımda superlight200 modeli var. Sıfır motora param yetmiyor. Eklipmanlara para ayırdım. 4 ile 5 bin liralık motorlara bakıyorum. bu yüzden 2. el alacağım. Alırken nelere dikkat etmeliyim? Sizce motor...
  10. M

Herkese Merhaba

Herkese merhaba. kısa bir süre içerisinde ben de aranıza katılacağım. istanbulda öğrenciyim. ehliyetimi bir hafta içinde alıyorum. herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum :)