Motor Tavsiyesi

Herkese merhaba. Ben istanbulda ikamet eden bir öğrenciyim. Ehliyetimi bu hafta alıyorum. Aklımda superlight200 modeli var. Sıfır motora param yetmiyor. Eklipmanlara para ayırdım. 4 ile 5 bin liralık motorlara bakıyorum. bu yüzden 2. el alacağım. Alırken nelere dikkat etmeliyim? Sizce motor seçimim doğru mu? Şimdiden teşekkürler.

az daha koy ybr al :wiinkk:
Tvs cbf ve ybr lerle dolar burası bence :) (olması gerektiği gibi :rendeer: )

Hayır kullanmadım ilk motosikletim olacak. Boyum 1.90 olduğu için cruiser tip motor bakıyorum. Yanlış mı düşünüyorum?

Hayır kullanmadım ilk motosikletim olacak. Boyum 1.90 olduğu için cruiser tip motor bakıyorum. Yanlış mı düşünüyorum?

eğer boyun 1.90 ise superlight sana ufak gelir zaten küçük bi motor yakından görmeni tavsiye ederim resimlerdeki gibi değil.

arkadaşım geçen gün 0 süperlihgt aldı , daha önceden tecrüben yoksa bence superlıhgt yanlış bir seçim olur kullanması kolay bir motosiklet değil ( BENCE )

mondial mr 150 vulture benim motorum yaklaşık 3 aydır falan kullanıyorum yağını benzinini koy tık demez katır gibi yokuşu çeker havalıda bir görünümü var ben bunu kolay kolay bırakmam bende 2. el aldım 6000 km de şimdi 30 bine kadar kullanmayı düşünüyorum :cat:

MCX 150, Vulture gibi motorlar çok küçük kalır, SL200 nazaran büyüktür. Cruiser gibi görünse de aslında commuter gibi kullanımı rahat ve hafif bir motor.

YBR/CBF/TVS üçlüsü iyidir, YBR küçük kalır, TVS çok titrer, CBF iyidir.

Yine de bu gün motor alacak olsam, CBF almazdım.

Enes kardeşim, aslında SL200 kullanması çok kolay bir motor. Cruiser tarzı motorların en kolayıdır diyebilirim. Regal raptorun enva i çeşidini kullandım, hele o daytona yok mu, ölümdü döndürmek ölüm.

MCX 150, Vulture gibi motorlar çok küçük kalır, SL200 nazaran büyüktür. Cruiser gibi görünse de aslında commuter gibi kullanımı rahat ve hafif bir motor.

YBR/CBF/TVS üçlüsü iyidir, YBR küçük kalır, TVS çok titrer, CBF iyidir.

Yine de bu gün motor alacak olsam, CBF almazdım.

Enes kardeşim, aslında SL200 kullanması çok kolay bir motor. Cruiser tarzı motorların en kolayıdır diyebilirim. Regal raptorun enva i çeşidini kullandım, hele o daytona yok mu, ölümdü döndürmek ölüm.

Abi valla bana sl 200 kullanması zor geldi , ama ilk defa chopper tarzı motor kullandığım için olabilir d,ğer tarzlar dahada zordur belki :)

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Rtr150 ile superlight200 ü bayide bakıp karar vereceğim. Fakat dediğim gibi ancak 2. el alabiliyorum. İstanbul'da bulduğum motoru nereye gösterebilirim pek bir bilgim yok bu konuda?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar